Ylöjärven Alko muuttaa samassa kiinteistössä

Jaa

Ylöjärven Alko muuttaa tammikuun lopussa toiseen liiketilaan samassa kiinteistössä. Nykyinen myymälä on auki 27. tammikuuta saakka ja uusi myymälä avataan 30. tammikuuta.

Ylöjärven Alkon myymälä muuttaa saman liikekeskuksen sisällä uuteen liiketilaan. Nykyinen myymälä on auki lauantaihin 27. tammikuuta klo 16 saakka ja uusi myymälä avataan tiistaina 30. tammikuuta klo 9. Myymälän ollessa suljettuna maanantaina 29. marraskuuta asiakkaita palvelevat muun muassa Tampereen alueen Alkot. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Asiointi uuden konseptin myymälässä on sujuvampaa. Tärkeää on myös, että henkilökuntamme saa uudet, toimivat ja viihtyisät puitteet työskennellä. Tuttu henkilökuntamme palvelee jatkossakin uudessa myymälässämme”, palvelujohtaja Kimmo Mäkelä kertoo.

Ylöjärven myymälän palvelupäällikkö Mikko Nummela kertoo, että valikoiman suunnittelussa otetaan tarkasti huomioon paikallisuus, asiakastoiveet ja sesongit. Myymälän valikoimassa viinejä on noin 800, panimotuotteita 160, väkeviä 360 ja alkoholittomia juomia 45.

”Otamme mielellämme vastaan asiakkaiden toiveita ja muokkaamme valikoimaa niiden mukaisesti. Myymälän valikoimassa on vahvasti myös paikallisia suosikkeja ja lisäväriä tuomassa sesonkien mukaisia kausituotteita. Valikoimatoiveita voi jättää suoraan meille myymälässä tai näppärästi osoitteessa Alkotoive.fi.”

Keveys ja ympäristö näkyvät kuluttajien valinnoissa vuonna 2024

Alkon koostama katsaus ajankohtaisista juomailmiöistä kertoo, että vuonna 2024 pinnalla ovat eritoten keveys sekä oikeat valinnat paitsi oman, myös ympäristön hyvinvoinnin kannalta. 

Kuluttajien juomavalinnoissa näkyvät jo pitkään pinnalla ollut hyvinvoinnin trendi, kiinnostus pientuottajia ja lähellä tuotettua kohtaan sekä juomien keveys ja raikkaus.

”Ensin raikastuivat valkoviinien maut, nyt punaviinit seuraavat perässä. Kupliva trendi näkyy esimerkiksi cavan ja crémantin kysynnän nousuna. Monessa juomalasissa on nyt myös entistä vähemmän alkoholia, sokeria ja kaloreita, ja juomaa on lasissa myös määrällisesti aiempaa vähemmän”, Mikko Nummela kertoo.

Juoman pakkaukseen kiinnitetään myös entistä enemmän huomiota. Uusien pakkaustyyppien suosiota eri juomatyypeissä nostaa osaltaan helppokäyttöisyys, mutta myös hiilijalanjäljellä on monille kuluttajille merkitystä.

”Viinin pakkaaminen kartonkiin aiheuttaa vähemmän päästöjä kuin viinin pakkaaminen lasipulloon. Kartonkipakkauksia onkin jo monessa koossa eri käyttöyhteyksiin, ja yhä laadukkaampia viinejä pakataan myös hanapakkauksiin. Myöskään tölkit eivät kuulu enää vain panimotuotteille”, Nummela lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kimmo Mäkelä, 040 749 1184, kimmo.makela@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye