Finavia Oyj

Uudet ravintolat ja kahvilat avautuneet Tampere-Pirkkalan lentoasemalle

Jaa

Tampere-Pirkkalan lentoaseman ravintolapalvelut ovat uudistuneet. Uuden kahvilan ja ravintolan myötä matkustajat ja lentoasemalla vierailevat voivat nauttia aikaisempaa laajemmasta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman nimikyltti.
Tampere-Pirkkalan lentoaseman nimikyltti.

Tampere-Pirkkala lentoaseman uudistuneet ravintolapalvelut ovat avautuneet asteittain 8. tammikuuta 2024 alkaen. Nyt uudet palvelut ovat kokonaan auki sekä lähtöaulassa ja turvatarkastuksen jälkeisellä porttialueella. Lentoaseman ravintoloissa matkustajat voivat nauttia paikallisia herkkuja ennen lentoa tai ottaa lennolle mukaan helposti kuljetettavia eväitä. Lähtöaulan ravintola palvelee runsaalla lounaalla sekä matkustajia että lähialueen yritysten työntekijöitä ja opiskelijoita.

‒ Tampere-Pirkkalan lentomatkustajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti koronan jäljiltä ja olemme systemaattisesti kehittäneet asiakaskokemusta lentoasemalla. Ravintolapalvelut ovat monelle tärkeä osa matkustajakokemusta ja monet matkustajista ovat toivoneet saataville erityisesti lennolle mukaan otettavia eväitä, Tampere-Pirkkalan lentoasemanpäällikkö Mari Nurminen Finaviasta sanoo.

Finavia on panostanut Tampere-Pirkkalan lentoaseman kehittämiseen viime vuosina yli 20 miljoonaa euroa. Vuonna 2018 valmistuneen kehityshankkeen lisäksi Finavia on viime vuosina investoinut muun muassa terminaalien asiakastilojen ja palvelujen parantamiseen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Finavia valitsi Tampere-Pirkkalan lentoaseman vuoden 2022 lentoasemaksi. Tunnustus perustui lentoaseman asiakaskokemuksen kehittämiseen ja johdonmukaisesti korkeisiin matkustajien asiakastyytyväisyystuloksiin. Asiakaskokemuksen kehittämisen lisäksi Finavia tekee aktiivisesti yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, mikä on tuottanut hienoja tuloksia muun muassa uusien lentoyhteyksien muodossa.

Tampere-Pirkkalan lentomatkustajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti koronan jäljiltä. Vuonna 2023 Tampere-Pirkkalan kautta matkusti 213 700 matkustajaa, mikä on 27 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Myös suorien kansainvälisten reittien määrä on kasvanut viime vuosina. Vuonna 2023 lentoasemalla juhlittiin peräti kuuden uuden reitin avausta. Lisäksi Air Baltic on jo ilmoittanut aloittavansa kesällä 2024 suorat lennot Mallorcalle.

Jatkossa ravintolapalvelut tuottaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalla Finavian sopimuskumppani SSP Finland, jonka kanssa Finavialla on monen vuoden yhteistyökokemus muilta lentoasemilta.

Finavia Oyj
Viestintä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tampere-Pirkkalan lentoaseman nimikyltti.
Tampere-Pirkkalan lentoaseman nimikyltti.
Lataa
Kahvila Tampere-Pirkkalan lentoasemalla.
Kahvila Tampere-Pirkkalan lentoasemalla.
Lataa

Tietoa lentoasemayhtiö Finaviasta

Lentoasemayhtiö Finavia johtaa ja kehittää 20 lentoasemaa Suomessa. Sujuvat ja laadukkaat palvelut lentoyhtiöille ja matkustajille ovat meille sydämen asia. Kehitämme Suomen saavutettavuutta ja hyvä lentoyhteyksiä. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan edistääksemme kestävää lentomatkailua. Finavia-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 298 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 2 540.

Tervetuloa Finavian lentoasemille | Finavia
Vuosikertomukset | Finavia
www.facebook.com/finavia
www.facebook.com/helsinkiairport
www.twitter.com/finavia
www.twitter.com/helsinkiairport

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finavia Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye