Readme.fi

Kivusta eroon - Jäsenkorjaajan opit kivuttomaan elämään

Jaa

Jäsenkorjauksen vahva ammattilainen ja anatomian taitaja Mari Metsäpirttilä jakaa uudessa kirjassa asiakastyössä saavuttaman osaamisensa sekä laaja-alaisen koulutus- 
ja elämänkokemuksensa ihmisten ja ihmiskehon hoitamiseen.

Kansi_High res.
Kansi_High res.

Tämä jäsenkorjauksen käsikirja kohtaa nykypäivän ihmiskehon haasteet niin ravinnon kuin muuttuneen kehon kuormituksenkin näkökannasta. Havainnolliset kuvat kertovat, kuinka voit yksinkertaisilla kotikonsteilla pitää kehosi hyvässä kunnossa.

Jos hoidetaan vain oiretta, ongelmaksi muodostuu se, että vaiva ei katoa tai se palaa hetken päästä uudestaan. Jäsenkorjaajana pyrin aina löytämään alkuperäisen syyn vaivaan. Kipu osaa nimittäin olla ovela. Se piiloutuu, kätkeytyy, vaihtaa paikkaa ja palaa takaisin. Jotta siitä saa kiinni, on tunnettava ja käytävä läpi koko keho sekä ymmärrettävä kehon biomekaniikkaa, kalvoverkostojen toimintaa ja vaivojen taustoja.

Ensiarvoisen tärkeää on kuitenkin se, mitä Sinä teet. Kuinka Sinä kuormitat kehoasi, miten annat sille lepoa ja ravitset sitä? Tunnetko maailman painon harteillasi tai vedätkö perässäsi kivirekeä? Painavatko aikataulut ja ruuhkavuodet päälle? Mistä ottaa aikaa itselle ja kehon huoltamiseen?

Kirja on kansantajuinen ja lähtee asiakkaitteni tarpeista ja toiveista. Siitä, mikä toimii. Siitä, mitä on mahdollista tehdä. Siitä, mistä olisi helpointa aloittaa.

Kirja on ilmestynyt tammikuussa 2024.

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:  jussi.kiilamo@readme.fi puh. 044 356 9937

Kuvat

Kansi_High res.
Kansi_High res.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400

http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Fatima Witickin ja Varpu Tavin Treenaa Fatiman kanssa -kirja julkaistaan 12.4.20249.4.2024 10:02:51 EEST | Tiedote

Tämän ajan laajimmin levinnyt "elintasosairaus " on liikkumattomuus - ja sen seurauksena syntyneet lymfakierron ongelmat, faskioiden kireys sekä vagushermon häiriöt. Näiden kolmen kokonaisvaltaisen järjestelmän vaikutus kehoon on hyvin moninainen, ja ne aiheuttavat fyysistä huonovointisuutta isossa osassa ihmisiä. Hyvä uutinen on se, että ne ovat pitkälti ennaltaehkäistäviä ja itsehoidettavia vaivoja.

Kutsu: Kalle Virtapohjan Tuntematon Paavo Nurmi -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 11.4.2024 klo 15.00 Arkkitehtuurimuseossa, Kasarmikatu 24, Helsinki.28.3.2024 09:55:16 EET | Kutsu

Helsinki on rakennettu Suomen pääkaupungiksi, mutta yllättäen kaupungin rakentajat ovat jääneet lähes tuntemattomiksi, kun kaupungin tai Suomen historiaa on kirjoitettu. Nyt julkaistavassa uutuuskirjassa on päähenkilönä yksi näistä tuntemattomista rakentajista, Paavo Johannes Nurmi. Hän oli kansainvälisesti juhlittu urheilusankari, 9-kertainen olympiavoittaja, joka asettui elämään tavallista elämää muutettuaan Turusta Helsinkiin ja ryhdyttyään grynderirakentajaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye