Muoviteollisuus ry

Vuoden 2024 Ruiskuvalaja on Coreplast Laitila Oy

Jaa

Palkinto luovutettiin Työväline- ja Muoviteollisuuden neuvottelupäivillä 25.1.2024 Kolilla.

Coreplast Laitila Oyn myyntijohtaja Kauko Kämäräinen vastaanottaa Vuoden ruiskuvalaja 2024 pystin Muoviteollisuus ryn toimitusjohtaja Vesa Kärhältä
Vuoden ruiskuvalaja 2024: Coreplast Laitila Oyn myyntijohtaja Kauko Kämäräinen ja Vesa Kärhä, Muoviteollisuus ry

Tämän vuoden Ruiskuvalaja-palkinnon saa Coreplast Laitila Oy, laadukkaiden ja vaativien teknisten muoviosien ruiskuvalaja. 

Coreplast Laitila Oy on vuosikymmenten aikana tasaisen vahvasti kasvanut yritys, jonka ansiot Suomen ruiskuvalun kehittäjänä ovat vahvat. Nykyisellään se pystyy tarjoamaan muun muassa vapaa-ajan, elektroniikan, terveydenhuollon ja ajoneuvoteollisuuden alan johtaville yrityksille visuaalisesti vaativia ja mittatarkkoja huipputuoteratkaisuja painoltaan alle 1 grammasta 8 kilogrammaan.

Palkinto luovutettiin ruiskuvalun vahvalla alueella Pohjois-Karjalassa, Lounais-Suomesta toimivalle yritykselle. Se on osoitus siitä, että muovien jalostus hallitaan joka puolella Suomea.

- Muoviosaamisen juuret Suomessa ovat syvällä, ja ne risteilevät joka puolelle maata. Se on vahvuuttamme. Vuoden ruiskuvalajan palkitseva Muoviteollisuus ry:n ruiskuvalujaosto toimii yhtenä kohtaamispintana näille osaaville yrityksille sekä alan koulutus- ja tutkimuslaitoksille, tunnustuksen luovuttaneen Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä sanoo.   

Hänen mukaansa Suomeen halutaan erityisesti korkean jalostusasteen vastuullisia kansainvälisiä tuotevalmistajia.

- Coreplast Laitila Oy on nimenomaan sellainen: Mahdollistaja. Aktiivinen yritys. Yli sadan osaavan ihmisen työpaikka, Kärhä toteaa.

Valintaan vaikutti voimakkaasti se, että Coreplast Laitila Oy on yrityksenä erittäin dynaamisesti luonut ja tuonut maahan paitsi uutta muovituotevalmistusta, myös uutta tapaa työssä oppimiseen sekä loistavaa mallia vihreään siirtymään, kuten aurinkovoiman käyttöönottoon. Kansainvälinen tausta osana tanskalaista SP Groupia tukee hyvin tässä ja muussa kehitys- ja asiakaspalvelutyössä.

Onnittelut ja iso kiitos yritykselle hienosta työstä!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Toimitusjohtaja Vesa Kärhä
Toimitusjohtaja Vesa Kärhä
Lataa
Coreplast Laitila Oyn myyntijohtaja Kauko Kämäräinen vastaanottaa Vuoden ruiskuvalaja 2024 pystin Muoviteollisuus ryn toimitusjohtaja Vesa Kärhältä
Vuoden ruiskuvalaja 2024: Coreplast Laitila Oyn myyntijohtaja Kauko Kämäräinen ja Vesa Kärhä, Muoviteollisuus ry
Lataa

Linkit

Muoviteollisuus ry on suomalainen muoviteollisuuden, muoveja raaka-aineenaan käyttävien ja niitä jalostavien sekä kierrättävien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö. Vuonna 1961 perustettu Muoviteollisuus ry osallistuu alansa kansainväliseen yhteistyöhön muun muassa PlasticsEuropen ja monen muun alan yhteistyöjärjestön kautta. Muovituotteita valmistavat yritykset työllistävät Suomessa noin 10 000 ihmistä. www.plastics.fi - http://www.plastics.fi/ ja @muoviteollisuus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Muoviteollisuus ry

Komposiittien kiertotalousratkaisu KiMuRaan kaivataan lisää yrityksiä17.4.2023 08:17:59 EEST | Tiedote

Komposiittijätteen reitti komposiittituotteita valmistavasta teollisuudesta hyötykäyttöön toteutuu jo Suomessa. Nyt noin 10 % alan yrityksistä toimittaa tuotantojätteensä hyötykäyttöön (KiMuRa), ja mukaan kaivataan runsaasti uusia yrityksiä. Teollisuuden jätteiden lisäksi KiMuRaan on tullut elinkaarensa lopussa olevia tuotteita, kuten veneitä ja tuulivoimaloiden lapoja. Muoviteollisuus ry:n KiMuRa -seminaarissa 4.4.2023 Hämeenlinnassa osallistujina oli laaja joukko komposiittien kiertotalousratkaisuista kiinnostuneita. Keskustelu oli vilkasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye