Kokkolan kaupunki

Poliittisen mielenilmauksen vaikutukset Kokkolan kaupungin palveluihin to 1.2.

Jaa

JHL sekä useat SAK:n ja STTK:n alaiset järjestöt ovat ilmoittaneet poliittisesta mielenilmauksesta torstaina 1.2.2024 klo 11–15. Osallistuminen mielenilmaukseen on vapaaehtoista ja jokainen järjestöön kuuluva päättää itse, osallistuuko hän siihen.

Päiväkodit ovat Kokkolassa huomenna auki ja koulujen iltapäivätoimintaa järjestetään. Palveluissa voi olla erilaisia henkilöjärjestelyitä. Poliittiseen mielenilmaukseen osallistuvat työntekijät poistuvat työpaikoilta torstaina klo 11–15.

Koulujen ja päiväkotien lounasruokailuihin mielenilmauksella ei ennakoida olevan vaikutusta. Tämän hetkisen tiedon mukaan myös muut kaupungin palvelut toimivat normaalisti.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye