Wolfcom

Uusi voileipätrendi Suomeen – Vaasan leipoi Sub Sandwichin

Jaa

Gourmet-tason katuruuan suosio jatkuu vahvana, ja juuri nyt sitä kasvattavat erityisesti ruokaisat voileivät. Hampurilaisten, hodarien ja pizzan vanavedessä kuumaksi ruokatrendiksi noussut sandwich valtaa nyt myös kotikeittiöt, kun Vaasan tuo kauppoihin Vaasan Street Food Sub Sandwichin. Se on ensimmäinen kotimainen tuoreleipä, josta saa loihdittua aidon, ruokaisan sub-herkun kotikeittiössä, omalla tyylillä.

Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan. Huippukokki Mikko Kaukonen valmisti oman versionsa Robinin tulisella chilimajoneesilla maustetusta kanasubista.
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan. Huippukokki Mikko Kaukonen valmisti oman versionsa Robinin tulisella chilimajoneesilla maustetusta kanasubista. Vaasan Oy

Vaasan on ollut etulinjassa rakentamassa Suomeen rikasta ja monipuolista street food -kulttuuria tuomalla kuumimmat katuruokaherkut ravintoloista ja ruokarekoista kotikeittiöihin. Nyt tuoreiden Street Food -tuotteiden valikoimaa rikastuttamaan leivottiin Sub Sandwich, joka tuo herkulliset täytetyt voileivät ja niiden lukemattomat makumaailmat kotikeittiöihin. Sandwich-kulttuuri on valloittanut maailmaa jo useamman vuoden ajan, ja rantautuu nyt vihdoin Suomeen. Vaasan Street Food Sub Sandwich leivotaan Vantaalla kotimaisesta viljasta, sekä vehnäisenä että kauraisena versiona.

”Kotona valmistettavaan katuruokaan kuuluu yhdessä tekeminen ja syöminen, ja varmuus siitä, että lopputulos on aina maistuva. Vaasanin tavoitteena on tuoda kotikeittiömestareiden ja tavallisten kuluttajien ulottuville parhaita street food -tuotteita. Vaasanilla kehitetyt ja Vantaan leipomossamme leivotut uudet Sub Sandwichit tuovat jälleen uusia mahdollisuuksia onnistua helposti ja nauttia laadukkaasta katuruuasta kotona”, kuvailee Vaasanin Street Food -tuotteiden portfoliosta vastaava Mikko Kaijansinkko.

Pituussuunnassa saranahalkaistun, pitkän, pehmeän ja ruokaisat täytteet kestävän subisämpylän täytevaihtoehdot ovat rajattomat.

”Sub Sandwich on siitä mahtava tuote, että se toimii alustana monenlaiselle aterialle. Sen voi täyttää oman maun mukaan ruokaisaksi brunssiksi, helpoksi lounaaksi, käteväksi välipalaksi tai tuhdiksi ateriaksi. Sen voi syödä kylmänä tai lämpimänä, ja täytteitä voi varioida loputtomasti. Inspiraatiota tarjoavat voileipäklassikot eri puolilta maailmaa, kuten pohjoisamerikkalaiset suosikit BLT ja Club Sandwich tai vietnamilainen herkku Bánh Mi”, luettelee Vaasanille reseptiikkaa kehittänyt huippukokki Mikko Kaukonen ja jatkaa:

”Täyttämisessä voi seurata omia mielihaluja. Herkullisen sandwichin kaavaan kuuluvat oikeanlainen leipä, jonka väliin lisätään kastikkeet ja juusto tuomaan makua ja täyteläisyyttä, kasviksia tuomaan raikkautta ja rapeutta, yrttejä aromien antajiksi ja proteiini oman maun mukaan.”

Ruoka ja musiikki yhdistävät Robin mukana hitinteossa

Muusikko Robin Packalen aloitti Vaasanin brändilähettiläänä vuonna 2023. Yhteistyö jatkuu myös tällä kaudella ja sen myötä Robin pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun.

“On ollut mielenkiintoista olla mukana projektissa, jossa tuodaan ja luodaan Suomeen jotain ihan uutta. Olen koko ikäni miettinyt musiikkihitin anatomiaa ja tässä pääsin tutustumaan hieman samanlaiseen prosessiin ruoan osalta. Molemmista pitää löytyä helposti ymmärrettävät pääelementit, sekä koukku, joka saa ihmisten huomion. Tässä se on selkeä, leivän uudenlainen käyttöliittymä, jota voi varioida maun ja tyylin mukaan”, kertoo Robin Packalen

Vaasan Sub Sandwich kaupoissa helmikuun alussa

Vaasan Street Food Sub Sandwichistä tulee kauppoihin kaksi versiota: vehnäherkku ja kaurainen. Leipien herkullisen maun juju on pintasuolaus (suolapitoisuus 1,1 %). Pakkauskoko 3 x 80 g (240 g).

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 520 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä neljässä leipomossa eri puolilla maata, rikkaan suomalaisen leipäkulttuurin edistämiseksi. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Pohjois-Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. vaasan.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anni Pyykkö
viestintäpäällikkö, Vaasan Oy
040 826 8254
anni.pyykko@vaasan.com


Samuel Sorainen
Wolfcom Oy
040 057 9653
samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan.
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan.
Lataa
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan. Huippukokki Mikko Kaukonen valmisti oman versionsa Robinin tulisella chilimajoneesilla maustetusta kanasubista.
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan. Huippukokki Mikko Kaukonen valmisti oman versionsa Robinin tulisella chilimajoneesilla maustetusta kanasubista.
Lataa
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan.
Vaasanin brändilähettiläs Robin Packalen pääsi mukaan uuden hittileivän suunnitteluun. Robin hehkuttaa leivän uudenlaista käyttöliittymää, jota voi varioida oman maun ja tyylin mukaan.
Lataa
Vaasanille reseptiikkaa kehittänyt huippukokki Mikko Kaukosen mukaan herkullisen sandwichin kaavaan kuuluvat oikeanlainen leipä, jonka väliin lisätään kastikkeet ja juusto tuomaan makua ja täyteläisyyttä, kasviksia tuomaan raikkautta ja rapeutta, yrttejä aromien antajiksi ja proteiini oman maun mukaan.
Vaasanille reseptiikkaa kehittänyt huippukokki Mikko Kaukosen mukaan herkullisen sandwichin kaavaan kuuluvat oikeanlainen leipä, jonka väliin lisätään kastikkeet ja juusto tuomaan makua ja täyteläisyyttä, kasviksia tuomaan raikkautta ja rapeutta, yrttejä aromien antajiksi ja proteiini oman maun mukaan.
Lataa
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Sen voi täyttää oman maun mukaan ruokaisaksi brunssiksi, helpoksi lounaaksi, käteväksi välipalaksi tai tuhdiksi ateriaksi.
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Sen voi täyttää oman maun mukaan ruokaisaksi brunssiksi, helpoksi lounaaksi, käteväksi välipalaksi tai tuhdiksi ateriaksi.
Lataa
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Huippukokki Mikko Kaukosen suunnittelemassa vegaanisessa subitäytteessä on paljon raikkaita yrttejä.
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Huippukokki Mikko Kaukosen suunnittelemassa vegaanisessa subitäytteessä on paljon raikkaita yrttejä.
Lataa
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Popmuusikko Robin Packalenin lempitäytteessä maistuvat tulinen chili ja grillattu kana.
Sub Sandwich toimii alustana monenlaiselle aterialle. Popmuusikko Robin Packalenin lempitäytteessä maistuvat tulinen chili ja grillattu kana.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.

Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.

Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote

The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.

Maailmanympäripurjehdus: Suomalaisvenekunnat Kap Hornin valloituksessa18.2.2024 15:09:55 EET | Tiedote

Ocean Globe Race -maailmanympäripurjehduskilpailu on edennyt jo kolme osuutta, ja laivue kerääntyy paraikaa Uruguayn Punta del Esteen. Tapio Lehtisen kipparoima Galiana WithSecure saapui etapin maaliin kokonaiskilpailun kolmantena. Omassa luokkajohdossaan oleva Spirit of Helsinki on kokonaiskilpailussa viides. Kolmannen etapin kohokohta oli pitkän ja vaativan Etelämeri-jakson päättyminen tarunhohtoisen Kap Hornin kiertoon. Venekunnat tekevät Uruguayssa huoltotoimenpiteitä ja valmistautuvat kilpailun päätösosuudelle, joka starttaa 5. maaliskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye