HOK-Elanto

Alepa Kulosaari uudistuu – myymälä sulkeutuu kuukaudeksi

Jaa

Helsingissä sijaitseva Alepa Kulosaari sulkeutuu 10.2. noin kuukauden mittaisen remontin vuoksi. Remontissa uudistetaan myymälän valikoimaa, miljöötä sekä kylmäkalusteita.

Alepa Kulosaari (Kyösti Kallion tie 2) kokee täysimittaisen uudistuksen helmi-maaliskuun aikana, minkä ajaksi myymälä sulkeutuu asiakkailta. Myymälä on viimeistä päivää auki ennen remonttia lauantaina 10.2. ja avautuu jälleen maaliskuun puolessa välissä. Remontissa uusitaan myymälän pintoja nykyaikaisemmaksi, muutetaan tuotteiden järjestystä asiakasystävällisemmäksi sekä vaihdetaan kylmäkalusteet energiatehokkaimmiksi. Remontin yhteydessä myös lisätään yksi uusi pikakassa asioinnin nopeuttamiseksi sekä uudistetaan valikoimaa vastaamaan entistä paremmin alueen asukkaiden toiveita.  

Alepa Kulosaaren henkilökunta siirtyy remontin ajaksi muihin HOK-Elannon toimipaikkoihin. Uudistettu myymälä avataan asiakkaille jälleen maaliskuun puolessa välissä, jolloin tuttu henkilökunta palvelee päivittäin ympäri vuorokauden. 

Alepa Kulosaari 

  • Osoite: Kyösti Kallion tie 2, 00570 Helsinki 

  • Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia lauantai 10.2. 

  • Uudistettu myymälä avataan maaliskuun puolessa välissä.  

  • Aukioloajat säilyvät ennallaan: ma-su 24 h 

  • Tuotetoiveita voi jättää osoitteessa alepakorttelitoive.fi 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye