Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Suosittu Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma järjestetään Kauppakeskus Ratinassa

Jaa

Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAKK järjestää Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuman yhteistyössä Kauppakeskus Ratinan kanssa 13.2.2024. Tapahtumassa kauppakeskuksessa toimivat yritykset hakevat yli 100 uutta työntekijää.

Kauppakeskus Ratina

Loistoduuniin Ratinaan! järjestetään Ratinan tapahtuma-aukiolla 13.2. klo 13–17. Tapahtumassa on tarjolla avoimia työpaikkoja eri aloilta. Kesätyön lisäksi rekrytoidaan vakituisia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Loistoduunissa työnhakija voi esitellä osaamistaan, jättää hakemuksia usealle työnantajalle, löytää uusia kontakteja ja saada tietoa TAKKin tarjoamista koulutusmahdollisuuksista.

Haussa on esimerkiksi myyjiä, kesätarjoilijoita, kesäkokkeja, kesäapulaisia, hampurilaistyöntekijöitä, baristoja, siivoojia ja vartijoita.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille, niin alan uusille tulokkaille kuin vanhoille konkareille. Jos sinulla ei ole työhön tarvittavaa koulutusta, TAKK ja Ratinan yritykset auttavat puuttuvan osaamisen hankkimisessa.

- TAKKin kouluttajat ja opinto-ohjaajat ovat mukana tapahtumassa kertomassa monipuolisista koulutusmahdollisuuksista. Koulutuksia on tarjolla sekä uusille työntekijöille että jo pidempään työtä tehneille. Voit opiskella uudelle alalle oppisopimuksella, työvoima- tai omaehtoisella koulutuksella. Jos olet jo töissä, oppisopimus on silloin paras vaihtoehto. Osaamista voit hankkia myös itsellesi tarpeellisilla osatutkinnoilla. Tule paikan päälle saamaan vinkkejä juuri sinulle sopivimmasta koulutuksesta, kannustaa TAKKin yrityspalvelupäällikkö Rosa Hyvönen.

Mukana olevat työnantajat (tilanne 6.2.2024)

  • H&M
  • Pancho Villa
  • Synsam
  • Hesburger
  • Robert´s Coffee
  • Winclean Oy
  • JYSK Oy
  • Subway
  • Securitas
  • Burger King
  • HH-Kiinteistöpalvelut Oy

Tapahtuman järjestää Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Kauppakeskus Ratina.

Loistoduuniin! on Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKin ja Pirkanmaan TE-toimiston yhdessä kehittämä konsepti. Loistoduuniin!-tapahtumia on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. Vuonna 2018 helmikuussa ennen Ratinan avausta järjestettiin ensimmäinen Loistoduuniin Ratinaan! -tapahtuma. Tapahtumasta saatu palaute sekä yrityksiltä että työntekijöiltä oli erinomainen. Mukana oli yli 3000 kävijää ja osa liikkeistä haastatteli hakijoita jo paikan päällä. Tapahtumasta työ saattaa löytyä nopeastikin, joten nyt kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan!

Kutsu

Loistoduuniin Ratinaan! -rekrytointitapahtuma 13.2.2024 klo 13–17 Kauppakeskus Ratinassa tapahtuma-aukiolla. Lämpimästi tervetuloa, osaajia tarvitaan aina!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye