HOK-Elanto

Mummotunnelin Sir Eino houkuttelee nostalgiannälkäisiä boomereita ja milleniaaleja retrokonseptilla – ”juhlaseuraa viitenä päivänä viikossa”

Jaa

Muistatko vielä IRG-Gallerian, Onnenpyörän, lantiofarkut ja kannettavat CD-soittimet? Moni vuosituhannen vaihteessa nuoruuttaan juhlinut muistaa myös Eteläespan sukupolvikokemukseksi nousseen klassikkobaari Sir Einon, jonka tanssilattialla kreisibailattiin niin Lordin viisuvoittoa kuin Markku Uuspaavalniemen curling-kultaakin.

Sir Eino tarjoaa matkan aikaan ennen internettiä ja älypuhelimia.
Sir Eino tarjoaa matkan aikaan ennen internettiä ja älypuhelimia.

Kumman kaa -hittisarjastakin tuttu Ellun ja Annen kantapaikka Sir Eino palaa synnyinseuduilleen. Keskustan suosituimmaksi afterwork-paikaksi tähtäävä ”bailaava retropubi” aukeaa Mummotunneliin keskellä kylmintä talvea ja korvaa loppiaisena sulkeneen Pub Gasellin. Avajaisia juhlitaan perjantaina 9.2. ja lauantaina 10.2.

 – Sir Einossa palataan perusasioiden äärelle. Vuodesta toiseen vaihtuvien trendibaarien rinnalle tahdomme tarjota mutkattoman vaihtoehdon, jossa keskeistä on viihtyminen ja nostalgiset muistot. Sir Einon myötä nostamme legendaarisen Mummotunnelin kiinnostavuutta myös talvella, toteaa HOK-Elannon ravintoloiden johtaja Satu Rytkönen.

Mummotunneliin avattava Sir Eino luottaa keskustan vetovoimaan juhlapaikkana ja houkuttelee asiakkaikseen erityisesti 30–60-vuotiaita kaupunkilaisia ja lähialueen yritysten työporukoita.

– Einoon ovat tervetulleita niin boomerit kuin milleniaalitkin. Ikä on meillä vain numero, eikä elämää oteta liian vakavasti. Haluamme luoda Einosta sen paikan, jossa juhlaseuraa löytyy viitenä päivänä viikossa, toteaa ravintolajohtaja Riku Haajanen.

Konseptin osalta Sir Eino on täyttä retroa. Sisustus on yhdistelmä englantilaista pubia ja tanskalaista boheemia modernismia. Keskiviikkoisin ja torstaisin järjestetään livekeikkoja menneiden vuosikymmenten hengessä. Viikonloppuisin juhlakansaa tanssittaa DJ.

Drinkkilistakin on kuin suoraan vuosituhannen vaihteesta. Sir Einossa Ampiainen, Piña Colada ja Kelkka eivät ole kirosanoja, vaan niillä tilataan juomat nostalgiannälkäisille – tai janoisille. Drinkkilistaa täydentää monipuolinen olutvalikoima, jossa painottuvat lähialueen pienpanimoiden tuotteet.

”Modernilla retrosydämellä” varustettu Eino tarjoaa aikamatkan nuoruuteen – aikaan, jolloin markka oli vielä käypää valuuttaa, internet oli vasta idea, eikä älypuhelimia ja sosiaalista mediaa ollut häiritsemässä elämästä nauttimista.

Sir Einon, bailaavan retropubin avajaisia vietetään perjantaina 9.2. ja lauantaina 10.2. Sir Eino sijaitsee Mummotunnelissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 46. Aukioloajat: Ti-to 16-01 ja pe-la 14-03. Ikäräja on 20 vuotta. Vantaan Sir Eino Flamingo jatkaa toimintaansa normaalisti.


Lisätietoja: Riku Haajanen, ravintolajohtaja, Mummotunneli, HOK-Elanto, riku.haajanen@sok.fi, 010 766 4671 Satu Rytkönen, johtaja, ravintolat, HOK-Elanto, satu.rytkonen@sok.fi, 010 766 0647 Sir Eino Mummotunneli | Raflaamo.fi Sir Eino Helsinki (@sireinohelsinki) • Instagram photos and videos

Yhteyshenkilöt

Kuvat

– Einoon ovat tervetulleita niin boomerit kuin milleniaalitkin. Ikä on meillä vain numero, eikä elämää oteta liian vakavasti, toteaa Ravintolajohtaja Riku haajanen.
– Einoon ovat tervetulleita niin boomerit kuin milleniaalitkin. Ikä on meillä vain numero, eikä elämää oteta liian vakavasti, toteaa Ravintolajohtaja Riku haajanen.
Lataa
Sir Einon retrodrinkkilistalta löytyy muun muassa Ville Vallaton.
Sir Einon retrodrinkkilistalta löytyy muun muassa Ville Vallaton.
Lataa
Sir Einon drinkkilista on täyttä retroa. Kuvassa  Auringon nousu.
Sir Einon drinkkilista on täyttä retroa. Kuvassa Auringon nousu.
Lataa
Sininen Enkeli tehdään Einossa vaihtoehtoisella reseptillä.
Sininen Enkeli tehdään Einossa vaihtoehtoisella reseptillä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye