KUTSU Teknologia-akatemiaan: Tule tutustumaan kvanttitietokoneeseen!

Jaa

Haluatko päästä tutustumaan kvanttiteknologiaan ja kvanttitietokoneeseen? Journalisteille tarkoitettu Teknologia-akatemia matkaa ekskursiolle Otaniemeen 22.3.2024.

Maaliskuun Teknologia-akatemiassa perehdytään kvanttiteknologiaan ja kvanttitietokoneisiin Aalto-yliopiston ja VTT:n vieraina. Kvanttiteknologian ja kvanttitietokoneen kehittäminen on suomalaisen tieteen menestystarina, ja olemme tällä hetkellä alan kansainvälisessä eturintamassa. Tule kuulemaan, mitä kvanttitiede on ja mitä kvanttitietokoneet mahdollistavat tulevaisuudessa!

Seminaarin yhteydessä pääsemme tutustumaan kvanttitietokoneeseen ja kuulemme alan tutkijoiden ja yritysten edustajien näkökulmia alan kehitykseen.

Teknologia-akatemia järjestetään perjantaina 22.3. klo 9.00-12.30 Espoon Otaniemessä osoitteessa Maarintie 8.

Teemoihin johdattelevat:

Professori Mikko Möttönen Aalto-yliopistosta

Research Manager Pekka Pursula VTT:stä

Government Relations Manager Milja Kalliosaari IQM Quantum Computers -yrityksestä

Tilaisuus päättyy kvanttitietokoneeseen tutustumiseen  ja lounaaseen.

 
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 13.3.  https://www.lyyti.in/teknologia-akatemiamaalis24

Lisää tietoa Teknologia-akatemiasta löydät: https://teknologiateollisuus.fi/fi/akatemia

Teknologia-akatemiaa järjestävät Suomen Akatemia, Journalistiliitto ja Teknologiateollisuus. Otaniemi-ekskursiolla olemme Aallon ja VTT:n vieraina. Teknologia-akatemia on tarkoitettu journalisteille.

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuus: Hallituksen lupaus yritysvetoisista TKI-panostuksista luo uutta kasvua16.4.2024 16:38:16 EEST | Tiedote

Teknologiateollisuus ry pitää hyvänä hallituksen kehysriihilupausta yritysvetoisten tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopanostusten (TKI) lisäämisestä. Vihreän siirtymän ja murrosteknologioiden tukeminen antaa suomalaiselle teknologiateollisuudelle mahdollisuuden uusien vientituotteiden ja -palveluiden synnyttämiseksi. Tämä luo edellytyksiä kestävälle kasvulle, uusille työpaikoille ja hyvinvoinnille tulevaisuudessa.

Teknologiateollisuuden yrityskysely: 40 % arvioi vähentävänsä investointeja Suomeen poliittisten lakkojen vuoksi – Myös irtisanomisiin joudutaan25.3.2024 09:00:00 EET | Tiedote

Peräti 40 prosenttia Teknologiateollisuuden jäsenkyselyyn vastanneista yrityksistä kertoo vähentävänsä investointeja Suomeen poliittisten lakkojen vuoksi. Suurista yrityksistä joka neljäs on jo siirtänyt lakon vuoksi tuotantoaan konsernin ulkomaisiin yksiköihin, ja joka kolmannessa yrityksessä henkilöstöä joudutaan lomauttamaan tai irtisanomaan. Laajojen lakkojen jatkuminen tulee vaikeuttamaan satojen teknologiateollisuusyritysten tuotantoa.

Vientiteollisuuden puheenjohtajat: SAK:n toiminta ei palvele Suomen ja suomalaisten etua – ”Neuvotteluissa sovitun työrauhan merkitys näyttää olevan hyvin pieni”20.3.2024 17:19:42 EET | Tiedote

Suomen suurimpien vientiliittojen Teknologiateollisuuden, Metsäteollisuuden ja Kemianteollisuuden hallitusten puheenjohtajat kantavat kasvavaa huolta poliittisten lakkojen vaikutuksista investointeihin, kansantalouteen sekä suomalaisten yhteishenkeen ja luottamukseen lähivuosina. Ammattiyhdistysliike murentaa toimillaan työrauhan arvon työntekijä- ja työnantajapuolen keskinäisessä vuorovaikutuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye