Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Sähkömessut kokosi sähköalan Jyväskylään – tapahtuma tarjosi arvokkaita kohtaamisia ja uusinta tietoa

Jaa

Pohjoismaiden suurin sähköalan messutapahtuma, Sähkö Valo Tele Av, kokosi sähköalan yritykset, järjestöt sekä nykyiset ja tulevat ammattilaiset Jyväskylään 7.-9.2.2024. Kolmen päivän aikana messuilla vieraili 13 084 kävijää. Koko sähköalalle suunnattu tapahtuma esitteli sähköalan uusimmat ratkaisut ja ajankohtaisimmat aiheet.

Anne Kalliola

"Olemme todella tyytyväisiä messuihin. Kävijöiden virta jatkui tasaisena koko tapahtuman ajan avauspäivän aamusta lähtien. Kävijät viihtyivät messuilla pitkään yritysten osastoihin tutustuen ja asiantuntijoiden puheenvuoroja kuunnellen",  kertoo Sähkömessuista vastaava myyntijohtaja Hannu Mennala.

Tapahtumassa oli mukana yli 250 näytteilleasettajaa, jotka edustivat kattavasti koko alaa. Sähköistymisen myötä alan yhteiskunnallinen merkitys on kasvanut ja mukaan tulee jatkuvasti uusia toimijoita. Sähkömessut tarjosi kävijöilleen kokonaiskuvan alan kehityssuunnista esittelemällä ratkaisut, joilla sähköistyvää ja digitalisoituvaa yhteiskuntaa rakennetaan nyt ja tulevaisuudessa.

"Sähkömessuja on kehitetty yhdessä sähköalan järjestöjen ja yritysten kanssa ja se on laajentunut vastaamaan alan monipuolisiin tarpeisiin tuoden esiin ajankohtaisimmat teemat", Mennala sanoo.

Henkilökohtaiset tapaamiset ovat tärkeä osa liiketoimintaa ja tähän Sähkö Valo Tele Av -messut tarjosivat jälleen ainutlaatuisen foorumin. Näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä messuilla käytyihin keskusteluihin ja saamiinsa yhteyksiin.

"Messupäivät olivat erittäin onnistuneita. Kävijöitä oli todella paljon ja tavoitimme messuilla meille tärkeää asiakaskuntaa, kuten urakoitsijoita ja suunnittelijoita. Oli myös hienoa nähdä, kuinka paljon opiskelijoita oli tutustumassa messuihin", sanoo Legrandin Country Manager, Finland Ulla Poutiainen.

Yhteiskunnan sähköistymisen myötä ala tarvitsee uutta innovaatio-osaamista. Sähkömessuilla on tärkeä rooli alan merkityksen korostamisessa sähköalan tuleville ammattilaisille ja vielä opintosuuntaansa pohtiville. Messuilla tänä vuonna viidettä kertaa järjestetty opiskelijoiden messupolku esitteli sähköalan tarjoamia työmahdollisuuksia. Messupolulle ilmoittautui yli 20 näytteilleasettajaa, jotka olivat valmistautuneet esittelemään yritystään opiskelijoille ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä.

"Hienoa, että opiskelijoita oli paikalla ja he olivat kiinnostuneita kuulemaan sähköalan tarjoamista työmahdollisuuksista. Myös yritykset olivat tyytyväisiä, että tapahtumassa oli mukana tulevaisuuden osaajia", Mennala sanoo.

Sähkömessut on toiminut alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan ja tarjonnut alan toimijoille puitteet omien tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen esittelyyn, asiakkaiden tapaamiseen ja verkostojen laajentamiseen. Seuraavan kerran Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään 4.-6.2.2026 Jyväskylässä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Lisätietoa Sähkömessuista

Sähkö Valo Tele Av -messut on Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma. Tapahtuma on toiminut alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan yrityksille ja muille toimijoille. Messut järjestetään kahden vuoden välein messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä. Vuoden 2024 messujen jälkeen tapahtuma järjestetään seuraavan kerran tuttuun tapaan helmikuussa 2026 Jyväskylässä.

Lisätietoa julkaisijasta

Jyväskylän Messut Oy vastaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan. Järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka ja yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa järjestetään noin 1000 tapahtumaa ja vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye