Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasa hakee 25 uutta opettajaa

Jaa

Vaasan kaupungin suomenkielisen perusopetuksen opettajahaku käynnistyy 12. helmikuuta ja jatkuu 6. maaliskuuta saakka. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta.

Suomenkielinen perusopetus hakee luokanopettajia, eri aineiden lehtoreita, erityisluokanopettajia, laaja-alaisia erityisopettajia ja päätoimisia tuntiopettajia. Tehtävät ovat vakituisia virkasuhteita, ja työt käynnistyvät ensi syksynä.

Haku tapahtuu Kuntarekryssä 12.2. - 6.3.2024 välisenä aikana. Haettavia paikkoja on kaikkiaan 25 kpl ja ne löytyvät Kuntarekryn sivuilta.

– Nyt meillä on tarjolla hyviä töitä opetusalan ammattilaisille osaavissa tiimeissä. Tehtäviä löytyy monipuolisesti niin luokanopettajille kuin erityisopettajillekin sekä esimerkiksi kielikylpyopetuksesta vastaaville opettajille, sanoo Vaasan kaupungin rekrytointivastaava Anne Lindell.

Vaasan kaupunki on alueen suurimpia työllistäjiä, joka tarvitsee jatkuvasti uusia osaajia; nuoria kesätöihin, opiskelijoita sijaisuuksiin, vastavalmistuneita sekä kokeneita ammattilaisia moniin haastaviin tehtäviin.

Ruotsinkielisen perusopetuksen tehtävät tulevat hakuun myöhemmin keväällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Lindell, rekrytointivastaava
anne.lindell@vaasa.fi, p. 040 153 4564

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye