Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lakko vaikuttaa päiväkotiruokailuihin: avoinna olevissa päiväkodeissa tarjolla vain aamu- ja välipalaa

Jaa

Poliittinen lakko vaikuttaa suuresti varhaiskasvatuksen toimintaan Vaasassa 13.-14.2.2024. Suurin osa päiväkodeista joudutaan sulkemaan. Avoinna olevissa päiväkodeissa voidaan tarjota vain aamu- ja välipalat, ei lainkaan lounasta. Toiveena on, että perheet järjestäisivät lasten hoidon lakon aikana itse, jos se vain on mahdollista.

Perheillä on mahdollisuus pakata lapsen mukaan omat eväät korvaamaan lounasta. Omien eväiden on oltava huoneenlämmössä säilyviä sekä hyvin pakattuja ja nimettyjä. Eväiden lämmittämiseen ei ole mahdollisuuksia. Eväissä tulee välttää voimakkaasti allergisoivia ruoka-aineita kuten esimerkiksi pähkinöitä muiden ruokaturvallisuuden takaamiseksi.

Lakkopäivinä päiväkodeissa ei voida tarjota erityisruokavalioiden mukaisia aterioita. Tämä koskee myös aamu- ja välipaloja. Myöskään vuorohoidossa (Punahilkan päiväkoti) ei voida tarjota kuin aamu-, väli- ja iltapalat.

Lue täältä aiempi tiedote lakon vaikutuksista Vaasan kaupungin varhaiskasvatukseen (9.2.2024)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

varhaiskasvatusjohtaja Maria Karvonen, puh. 050 325 4821, maria.karvonen@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye