Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus: Tilinpäätöksen 2023 ennakkotieto

Jaa

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto merkitsee tiedoksi vuoden 2023 tilinpäätöksen ennakkotiedon.

Ennakkotiedot tilinpäätöksestä 2023 perustuvat kirjanpidon tilanteeseen 1.2.2024. Ennakkotilinpäätöksen jälkeen lukuihin saattaa tulla joitain tarkennuksia. Varsinainen tilinpäätös käsitellään 25.3.2024 kaupunginhallituksessa ja 20.5.2024 valtuustossa.

Edellisten vuosien verohännät ja kertaluonteiset erät paransivat kaupungin tulosta. Vuosikatteeksi muodostui 450,6 milj. euroa ja tilikauden tulokseksi noin 259 milj. euroa. Huomioiden poikkeukselliset erät tuloksen muodostumisessa, on oikaistu tilikauden tulos noin 87 milj. euroa.

Tilinpäätöksen ennakkotieto 2023 esityslistan liitteenä.

Asia 6 Espoonlahden uimahallin hankesuunnitelma jätettiin pöydälle.

Muut asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaoston kokouksesta 29.2.202429.2.2024 21:02:24 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaosto keskusteli ja merkitsi tiedoksi poliisin antaman tilannekatsauksen nuorten parissa tapahtuvista ilmiöistä ja jalkautuvan etsivän nuorisotyön toiminnan esittelyn sekä heidän havaintonsa nuorten ajankohtaisista ilmiöistä. Nuorisoasiainjaosto myös kuuli nuorisopalveluiden toiminnan toteutumisen luvut sekä nuorisopalveluiden toiminnan raportin vuodelta 2023.

Espoon kirjastojen uusi lukukonsepti yhdistää musiikin ja kirjallisuuden elämyksellisellä tavalla – Lukudiskossa voi heittäytyä vaikkapa tanssimaan29.2.2024 07:30:00 EET | Tiedote

Tänä keväänä pääsevät Espoon kirjastojen asiakkaat kokeilemaan uudenlaista Lukudisko-konseptia, joka yhdistää kirjallisuuden ja musiikin. Tavoitteena on kannustaa asiakkaita tuomaan esiin omia lukukokemuksiaan elämyksellisemmällä tavalla. Lukudiskoja järjestetään kevään aikana Lippulaivan kirjastossa eri teemoilla, eri kohderyhmille: romantiikka, jännitys, nuorten kirjat ja lapsiperheet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye