HSL Helsingin seudun liikenne

Vesa Silfver on valittu HSL:n toimitusjohtajan viransijaiseksi

Jaa

Tiistaina 13.2. kokoontunut HSL:n hallitus valitsi toimitusjohtajan viransijaiseksi tietotekniikan diplomi-insinööri Vesa Silfverin. Määräaikainen tehtävä jatkuu enimmillään toukokuuhun 2027, jolloin virkavapaalla olevan toimitusjohtaja Mika Nykäsen on määrä palata takaisin HSL:ään.

Hallituksen päätös syntyi äänestyksen jälkeen. Äänet jakautuivat seuraavasti: Vesa Silfver 6 ääntä, Mari Flink 5 ääntä ja Ilkka Heiskanen 3 ääntä.

Vesa Silfver toimii tällä hetkellä johtajana KPMG:llä julkishallinnon konsultoinnin parissa. Hän on työskennellyt 15 vuotta johtotehtävissä KPMG:llä, Motiva Oy:llä, Deloittella ja Accenturella. Diplomi-insinöörikoulutuksen lisäksi hänellä on johtamisen maisteritutkinto (Executive MBA) Henley Business Schoolista.

Silfver on toiminut useissa luottamustehtävissä, kuten Suomen kestävän kehityksen toimikunnassa ja Henley Business Schoolin alumnihallituksessa.

Viransijaisen hakuaika päättyi 16.1. Hakemuksia tehtävään tuli kaikkiaan 38. HSL:n hallituksen haastateltavaksi valikoitui joukosta kolme hakijaa: HSL:n Markkinat-tulosalueen johtaja Mari Flink, VR:n entinen liikenne- ja turvallisuusjohtaja Ilkka Heiskanen ja KPMG:n johtaja Vesa Silfver.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: HSL:n hallituksen varapuheenjohtaja Pekka Sauri, puh. 0500 433 464, pekka@sauri.fi

Kuvat

HSL:n toimitusjohtajan viransijaiseksi valittu Vesa Silfver
HSL:n toimitusjohtajan viransijaiseksi valittu Vesa Silfver
Lataa

Helsingin seudun liikenne HSL vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta, tilaamisesta ja lipuista sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on noin 400 työntekijää. Vuonna 2022 HSL:n toimintakulut olivat 734 miljoonaa euroa ja toimintatuotot 815 miljoonaa euroa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehtiin 304 miljoonaa nousua, mikä on suurin osa Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Rantaradan junaliikenteessä katkoja toukokuussa ja juhannuksen jälkeen3.4.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Väyläviraston ratatyöt katkaisevat rantaradan junaliikenteen keväällä ja kesällä. HSL-junaliikenteessä on viikonloppukatkoja toukokuussa ja pidempi viiden viikon katko juhannuksen jälkeen 24.6.–28.7. Lisäksi junaliikenteessä on lyhyempiä yhden ja kahden vuorokauden katkoja syksyllä. Katkoilla on vaikutuksia lähijunaliikenteeseen Leppävaarasta länteen Kauklahden, Kirkkonummen ja Siuntion suuntaan. Katkojen aikana junaliikennettä korvataan busseilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye