Pirkanmaan ELY-keskus

Vironkoskentie Virroilla poikki siltatyön johdosta viikolla 9

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus kunnostaa Kotalan siltaa Virroilla. Töitten takia maantie 14382 (Vironkoskentie) on katkaistu sillan kohdalta. Työt tehdään 26.2.–1.3. välisenä aikana.

Vironkoskentien silta Virroilla.
Vironkoskentien silta Virroilla. Kuvaaja Tuomas Väisänen / AFRY

Vironkosken ylittävän sillan kansirakenteille tehdään kunnostustöitä. Kyseessä on vuonna 1930 valmistunut ja 1971 peruskorjattu teräksinen palkkisilta, jossa on puinen syrjälankkukansi.

Työn vuoksi silta on täysin suljettu ajoneuvoliikenteeltä.

Kiertoreitti kulkee Kotalantien (vt23) ja Itämerentien (mt 3493) kautta.

Jalankulkuyhteys sillan yli on käytössä työn ajan.

Maantie 14382 on siltapaikalla suljettuna ajoneuvoliikenteeltä maanantain 26.2. klo 9.00 ja perjantain 1.3. klo 15.30 välisenä aikana

Työn tekee Pirkanmaan siltojen ylläpitourakoitsijana toimiva Destia Oy.

Lisätietoja

Urakoitsijan edustaja Tomi Kortelainen, Destia Oy, p. 040 193 6543
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Oy, p. 050 410 5082

16.2.2024 otsikosta korjattu virheellinen viikko.

Avainsanat

Liitteet

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Rantatunneliin puolivuotishuolto ja pesu – yösulkuja arkisin tulevan viikon ajan22.4.2024 09:39:44 EEST | Tiedote

Tampereen Rantatunnelissa tehdään yötyönä viikolla 17 tunnelin puolivuotishuolto. Työt suoritetaan tunneliputki kerrallaan neljänä perättäisenä yönä tiistai-illasta varhaiseen lauantaiaamuun. Pirkanmaan ELY-keskus pesee ja puhdistaa silloin tunnelin perusteellisesti. Samanaikaisesti Fintraffic Tie Oy huoltaa ja testaa tunnelin teknisiä järjestelmiä. Töiden ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan varareitille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye