HOK-Elanto

Alepa Lentoasema laajenee – laajempi valikoima herkkuja mukaan matkalle ja kotiin palatessa

Jaa

Alepa Lentoasema laajenee helmi-maaliskuussa. Laajennuksen yhteydessä kasvatetaan myös tuotevalikoimaa. Myymälä on auki koko remontin ajan.

HOK-Elannon Alepa-ketjun lippulaivamyymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla laajenee helmi-maaliskuussa. Myymälää laajennetaan viereisiin tiloihin, jotka vapautuivat edelliseltä vuokralaiselta. Laajennuksessa myymälään saadaan yli 90 neliömetriä lisätilaa. 

Laajennuksen myötä uutuutena myymälään tuodaan Salaattibaari, josta voi koota itselleen tuoreen salaatin mukaan evääksi. Lisäksi tuotevalikoimaa uudistetaan etenkin nopeiden eväiden ja makeisten osalta, joita on helppo ottaa mukaan vaikkapa lennolla nautittavaksi. Myös myymälän kruunu, paistopiste, laajenee ja paistopisteen valikoimaa lisätään entistä runsaammaksi. Jatkossa myös viime hetken matkamuistojen ostaminen helpottuu entisestään, kun Alepa Lentoaseman erikoisuutena olevien matkamuistojen valikoimaa kasvatetaan.  

– Alepa Lentoasema on vilkas myymälä, jossa käy paljon matkailijoita ja turisteja. Matkailijat haluavat etenkin nopeita eväitä mukaan matkalle tai nälkäisenä kotiin palatessaan. Varsinkin paistopisteen tuotteet ovat erittäin suosittuja. Meiltä saa eväitä myös yöaikaan, mikä on monen matkailijan pelastus. On hienoa, että saamme lisätilaa myymälään, niin voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, kertoo myymäläpäällikkö Mirkka Vesa

Myymälä on auki ja palvelee normaalisti koko remontin ajan. Remontti aloitetaan 19. helmikuuta ja sen on tarkoitus valmistua 28. maaliskuuta. Alepa Lentoasema on myös laajennuksen jälkeen auki 24 h –aukioloajoin. 

Alepa Lentoasema 

  • Sijainti: Helsinki-Vantaan lentoasema, 01530 Vantaa 

  • Myymälää laajennetaan 19.2.–28.3. 

  • Myymälä on auki koko remontin ajan 

  • Aukioloajat: 24 h  

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye