Tampere-talo Oy

Iskelmä Gaalan voittajat paljastuvat tänään Nokia Arenalla – ensi vuoden Blind Bird -liput nyt myynnissä

Jaa

Iskelmä Gaalaa juhlitaan tänään perjantaina 16. helmikuuta Tampereen Nokia Arenalla. Lavalle nousevat BEHM, Juha Tapio, Elastinen, KUUMAA, Anna Puu, Olli Halonen, VIIVI, Portion Boys, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Erika Vikman ja Sara Siipola. Gaalassa palkitaan vuoden iskelmä, albumi, artisti, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä. Yleisön äänestämien palkintojen lisäksi gaalassa jaetaan Teoston vuoden musiikintekijä -palkinto sekä Iskelmän toimituksen raadin valitsema Pro Iskelmä -palkinto. Ensi vuoden gaalaliput ovat nyt myynnissä.

Iskelmä Gaalassa palkitaan Iskelmän vuosiäänestyksen voittajat ja nautitaan Suomen eturivin artistien valovoimaisista esityksistä. Portion Boys voitti vuoden yhtye - ja vuoden viihdyttäjä -palkinnot viime vuonna ja on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa.
Iskelmä Gaalassa palkitaan Iskelmän vuosiäänestyksen voittajat ja nautitaan Suomen eturivin artistien valovoimaisista esityksistä. Portion Boys voitti vuoden yhtye - ja vuoden viihdyttäjä -palkinnot viime vuonna ja on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa. Anna-Kaisa Noki-Helmanen

Iskelmä Gaalan palkinnot jaetaan kolmatta kertaa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 16. helmikuuta 2024. Tapahtuman viralliset valokuvaajat ovat paikalla ikuistamassa Iskelmä Gaalan parhaat hetket, joten jos et pääse paikalle Nokia Arenalle, löydät median käyttöön tarkoitetun, illan mittaan päivittyvän kuvapankin täältä. Tiedotamme ensimmäisen puoliajan voittajat klo 20 ja kaikki voittajat klo 21.30 täällä.

Tämän vuoden Iskelmä Gaalan voittajaehdokkaissa jyräävät yhtyeet. Kuumaa, Portion Boys ja Vesterinen Yhtyeineen saivat kukin neljä ehdokkuutta ja kamppailevat vuoden iskelmä, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden viihdyttäjä -kategorioissa. Myös artistipuolella kamppailu käy kiivaana, sillä sekä Behm että Olli Halonen ovat molemmat ehdokkaana kolmessa kategoriassa.

”On mahtava nähdä, miten kotimaisen musiikin maailma elää ja muuttuu. Muutama vuosi sitten ihmettelimme sitä, saammeko yhtyekategoriaan edes tarpeeksi ehdokkaita, ja nyt kolme bändiä on ehdokaslistan kärjessä”, hehkuttaa Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Tammikuussa järjestettyyn Iskelmän vuosiäänestykseen osallistui yli 25 000 äänestäjää. Vuosiäänestyksessä yleisö äänesti voittajat kuudessa kategoriassa: vuoden iskelmä, vuoden albumi, vuoden artisti, vuoden yhtye, vuoden tulokas, vuoden viihdyttäjä. Katso kaikki ehdokkaat ja kategoriat täältä. Yleisön äänestämien palkintojen lisäksi gaalassa jaetaan Teoston vuoden musiikintekijä -palkinto sekä Iskelmän toimituksen raadin valitsema Pro Iskelmä -palkinto.

Gaalassa esiintyvät BEHM, Juha Tapio, Elastinen, KUUMAA, Anna Puu, Olli Halonen, VIIVI, Portion Boys, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Erika Vikman ja Sara Siipola. Tapahtuman juontavat Iskelmän Aamuklubin Mikko Siltala ja Timo Virkkula.

Palkintojen jakajina toimivat tutut kasvot Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen, Katja Ståhl, Esko Eerikäinen, Jukka Hilden, Jarkko Tamminen, Nipa Neumann, Saku Taittonen, Pekka Ruuska ja Asko Kallonen sekä Iskelmän juontajat Jenni Kinnarinen, Rea Tallgren ja Hannu Aholaita.

Iskelmä Gaalan tuottavat Bauer Media ja Tampere Live. Tampere Live on Tampere-talo-konsernin Talo Events Oy:n aputoiminimi

Vuoden 2025 Iskelmä Gaalan Blind Bird -ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin lipunmyyntikanavissa. Ensi vuoden Iskelmä Gaalaa vietetään Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 14. helmikuuta 2025. Tapahtuman esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Vuoden 2025 tapahtuma juhlistaa samalla Iskelmän 25-vuotisjuhlaa ja Iskelmä Gaalan 20-vuotisjuhlaa. Iskelmä Gaalan 2025 Blind Bird -tarjous on voimassa vain viikon ajan 23.2.2024 asti. Blind Bird -myynnissä ovat mukana kaikki lipputyypit sekä VIP-liput.

Iskelmä Gaala 2025
Pe 14.2.2025 klo 19
Nokia Arena, Tampere

Liput 89/79/69/59 €, VIP Eventum 198 €, VIP Sky Lounge 165 €

Osta Iskelmä Gaala 2025 -liput

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Olli Halonen on ehdolla vuoden 2024 Iskelmä Gaalassa kolmessa kategoriassa.
Olli Halonen on ehdolla vuoden 2024 Iskelmä Gaalassa kolmessa kategoriassa.
Lataa
Portion Boys villitsi gaalayleisöä Iskelmä Gaalassa Nokia Arenalla helmikuussa 2023.
Portion Boys villitsi gaalayleisöä Iskelmä Gaalassa Nokia Arenalla helmikuussa 2023.
Lataa
Iskelmä Gaalaa ehdittiin viettää vuodesta 2007 alkaen Tampere-talon Isossa salissa, ja vuonna 2022 gaala skaalautui areenakokoon Nokia Arenalle. Helmikuussa 2024 gaala järjestetään Nokia Arenalla kolmatta kertaa.
Iskelmä Gaalaa ehdittiin viettää vuodesta 2007 alkaen Tampere-talon Isossa salissa, ja vuonna 2022 gaala skaalautui areenakokoon Nokia Arenalle. Helmikuussa 2024 gaala järjestetään Nokia Arenalla kolmatta kertaa.
Lataa
Iskelmä Gaalassa palkitaan Iskelmän vuosiäänestyksen voittajat ja nautitaan Suomen eturivin artistien valovoimaisista esityksistä. Portion Boys voitti vuoden yhtye - ja vuoden viihdyttäjä -palkinnot viime vuonna ja on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa.
Iskelmä Gaalassa palkitaan Iskelmän vuosiäänestyksen voittajat ja nautitaan Suomen eturivin artistien valovoimaisista esityksistä. Portion Boys voitti vuoden yhtye - ja vuoden viihdyttäjä -palkinnot viime vuonna ja on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2022 Tampere-talon liikevaihto oli 14,7 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, palvelemme 675 000 tyytyväistä kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas, ja työntekijöitä on 52. Hallituksen puheenjohtaja on Kristiina Michelsson.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Arppa, Kaseva ja Tampereen Kirjafestarit – Tampere-talo julkaisi uutta ohjelmaa loppuvuoteen18.4.2024 07:45:00 EEST | Tiedote

Kaksipäiväinen Tampereen Kirjafestarit valtaa Tampere-talon tutulla paikallaan marras-joulukuun vaihteessa 30.11.–1.12.2024. Pirkanmaan suurin kirjallisuuden ja kulttuurin juhla kokoaa saman katon alle vuoden kiinnostavimmat kirjailijat ja kirjallisuuden ystävät. Syksyn konserttitarjontaan on lisätty Arpan, Pete Parkkosen ja Olli Halosen intiimit Pienen salin keikat. Nostalgian nälkäisille on luvassa menneiden vuosikymmenten parhaita suomihittejä, kun Ison salin lavalle nousevat Kaseva ja Leavings-Orkesteri. Tapahtumien liput ovat nyt myynnissä.

Tampere-talo valitsi vastuullisemmin – edelläkävijä vahvistaa Tampereen asemaa tapahtumapääkaupunkina11.4.2024 09:04:00 EEST | Tiedote

Ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus Tampere-talo, on ylpeä saavutuksestaan Valitse vastuullisemmin -merkin suhteen. Tampere-talo on ensimmäinen suomalainen tapahtumatila, joka on onnistunut täyttämään kaikki 22 tapahtumatiloille asetettua vastuullisuuskriteeriä. Tieto ilmenee tarkastelemalla MyHelsingin ja Visit Tampereen Valitse vastuullisemmin –palveluita. Saavutus vahvistaa Tampere-talon asemaa kestävän kehityksen pioneeriorganisaationa tapahtuma-alalla Suomessa, samalla kun se sitoutuu kestävään tulevaisuuteen.

Wizards, dragons, and Rings of Power – Tampere Hall to showcase top fantasy artist John Howe’s first Finnish art exhibition in the summer9.4.2024 09:52:16 EEST | Tiedote

Internationally acclaimed fantasy artist John Howe's artwork will be showcased for the first time in Finland in a comprehensive solo art exhibition. Especially known for his artwork portraying J.R.R. Tolkien's fantasy worlds, Howe's art exhibition will be open at Tampere Hall from July 6th to August 18th, 2024. The exhibition will feature over 250 original artworks spanning the artist's extensive career. Tickets for the exhibition are now on sale.

J.R.R. Tolkienin maailma tulee Tampere-taloon – fantasiataiteilija John Howen taidetta ensimmäistä kertaa Suomessa9.4.2024 09:51:18 EEST | Tiedote

Fantasiataiteen pioneerin, John Howen ensimmäinen taidenäyttely Suomessa nähdään Tampere-talossa 6.7.–18.8.2024. Howe on noussut kansainväliseen suosioon Tolkienin klassikkoteosten kuvittajana sekä teoksiin pohjautuvien elokuvien visuaalisuuden rakentajana yhdessä Peter Jacksonin kanssa. Howe tunnetaan lisäksi suurena Suomen ja Kalevalan ystävänä. Näyttelyssä nähdään yli 250 alkuperäistaideteosta taiteilijan mittavan elämäntyön varrelta. Näyttelyn liput ovat nyt myynnissä.

Santtu-Matias Rouvali ja Lontoon Philharmonia-orkesteri tekevät kaivatun paluun Tampereelle lokakuussa8.4.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Lontoon Philharmonia-orkesteri ja ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali konsertoivat Tampere-talossa keskiviikkona 16.10.2024. Orkesterin solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu viulisti Nemanja Radulović. Ohjelma sisältää Hatšaturjanin viulukonserton ja Sibeliuksen kolmannen sinfonian. Viimeksi orkesteri esiintyi Tampereella loppuunmyydylle Ison salin yleisölle toukokuussa 2022. Liput ovat nyt myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fin lipunmyyntikanavissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye