Rakennusliike Lapti Oy

Lapti maksaa asunnonostajalle 5 vuoden vastikkeet

Jaa

Lapti tarjoaa uuden asunnon ostajille huojennusta asumiskuluihin maksamalla ostajan puolesta viiden vuoden hoitovastikkeet. Edulla halutaan mahdollistaa asunnonostajille taloudellista vakautta ja asunnonoston lisäksi myös muiden unelmien toteuttaminen.

Kampanjaetuna Lapti vastaa ostetun asunnon hoitovastikkeesta ja mahdollisesta tonttivastikkeesta viiden vuoden eli 60 kuukauden ajan alkaen kaupantekohetkestä. Etu koskee valikoiduissa muuttovalmiissa taloyhtiöissä 31.3.2024 mennessä tehtyjä asuntokauppoja. Lapti maksaa sekä hoitovastikkeen että tonttivastikkeen, mikäli sellainen on asunnon myyntihetkellä ja mikäli asunnonostaja ei lunasta tontinosaa taloyhtiölle.

Asuntomarkkinoilla on ollut jo pidempään rauhallista, sillä monet asunnonostajat ovat jääneet odottamaan inflaation ja korkojennousun taittumista. Tarve ja halu ostaa asunto esimerkiksi elämäntilanteen muuttuessa eivät ole kuitenkaan vähentyneet. Kampanjalla Lapti haluaa tuoda asunnonostajien talouteen tuleville vuosille helpotusta ja vakautta, ja siten rohkaista toteuttamaan sekä asunto- että muita unelmia.

”Monessa kotitaloudessa on inflaation ja koronnousun vaikutuksesta kynnys lähteä vaihtamaan asuntoa, vaikka tarvetta olisikin. Asunnonvaihdon jälkeen on usein ylimääräisiä, esimerkiksi sisustukseen liittyviä kuluja. Samoin asuntolainojen korkokulut ovat yleensä kovimmillaan heti asunnonostoa seuraavien vuosien aikana. Vastike-edulla on mahdollisuus tasata asumisen kustannuksia juuri tässä alkuvaiheessa ja käyttää säästynyt raha muidenkin kuin asumisen unelmien toteuttamiseen”, kertoo Laptin myynti- ja markkinointijohtaja Jorma Koskelo.

Lapti on Suomen viidenneksi eniten RS-asuntoja myyvä rakennusliike, joka rakentaa koteja Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää:
https://lapti.fi/unelmatarjous/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jorma Koskelo, myynti- ja markkinointijohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, 040 531 3833, jorma.koskelo@lapti.fi

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on monipuolinen ja vakavarainen suomalainen rakennusalan toimija. Rakennamme huolella hyvän elämän puitteita ympäri maan: asuntoja, toimitiloja sekä toimivan yhteiskunnan tärkeimpiä tiloja päiväkodeista kouluihin ja hoivakodeista sairaaloihin. Meillä työskentelee reilu 500 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Pohjolan OP:n uudisrakennushanke käynnistyy Oulussa – Urakoitsijaksi valittiin Lapti16.4.2024 14:00:00 EEST | Tiedote

Pohjolan OP:n hallitus on valinnut Isonkadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitsevan Kiinteistö Oy Oulun Isokatu 14:n uudisrakennuksen kehitysvaiheen urakoitsijaksi Rakennusliike Laptin. Pohjolan OP:n Isonkadun konttorin toiminnot siirtyvät väistötiloihin toukokuussa ja purkutyöt alkavat. Uudisrakennuksen toimisto- ja liiketiloja sisältävän jalustaosan arvioidaan valmistuvan loppuvuonna 2026 ja asuintorniosan keväällä 2027.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye