Kustannusosakeyhtiö Otava

Antiikkimaailmaan sijoittuva esikoiskirja käynnistää vauhdikkaan ja vastustamattoman hyvänmielen dekkarisarjan

Jaa

Englantilainen C. L. Miller aloitti kirja-alan työt avustamalla antiikkialan eksperttinä kansainvälisestikin tunnettua äitiään Judith Milleriä. Myöhemmin hän päätti toteuttaa suuren unelmansa ja alkoi kirjoittaa kokopäiväisesti.

Millerin esikoisteos julkaistiin englanninkielisenä alkuperäisversiona helmikuun alussa ja se nousi saman tien USA Todayn bestseller-listalle. Suomenkielinen versio Antiikin metsästäjän murhaopas julkaistaan maaliskuussa.

”Millerin valloittava esikoinen paljastaa antiikkialan pimeän puolen.” – Publishers Weekly

"Herkullinen lukukokemus – kuka voisi vastustaa aarteenetsintää, jonka keskiössä on murha?" – SJ Bennett

C.L. Miller: Antiikin metsästäjän murhaopas (Otava)
C.L. Miller: Antiikin metsästäjän murhaopas (Otava)

Freya Lockwood on vältellyt lapsuutensa englantilaiskylää jo parikymmentä vuotta. Sitten hän kuulee vanhan mentorinsa, antiikkikauppias Arthur Crocklefordin kuolleen. Olosuhteissa on jotain epäilyttävää.

Vain päiviä ennen kuolemaansa Arthur on lähettänyt salamyhkäisen kirjeen, jossa pyytää Freyaa saattamaan päätökseen keskeneräisen hankkeensa. Freya ei voi muuta kuin palata elämään, jonka vannoi jättäneensä taakseen. 

Freya yhdistää voimat omalaatuisen Carole-tätinsä kanssa, joka oli myös Arthurin paras ystävä. Kaksikko seuraa vihjeitä ja vaistoaan ja päätyy vanhassa kartanossa vietettävälle antiikkiharrastajien viikonloppuleirille. Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää: antiikkiesineet paljastuvat väärennöksiksi ja muut vieraat salakähmäisiksi. 

Saavatko Freya ja Carole selvitettyä mysteerin ennen kuin tappaja iskee jälleen?


Antiikin metsästäjän murhaopas ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Rosanna Kempin lukemana äänikirjana. Kirjan on suomentanut Antti Autio. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 18.3.2024. 

PDF-vedokset, arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt: ilmo.muuronen@otava.fi 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Otavan uudet lukulähettiläät vievät lukuiloa eteenpäin10.4.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Otava aloittaa huhtikuussa uuden, lukemista ja kirjallisuutta edistävän hankkeen kun kaksi lukulähettilästä ryhtyy viemään lukemisen iloa eteenpäin. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden puolestapuhujana aloittaa kirjastoammattilainen ja lukuaktivisti Henriika Tulivirta ja kauno- ja tietokirjallisuuden lukulähettiläänä kirja-alan vaikuttaja sekä Kirsin Book Club -kirjablogin, lukupiirien ja -podcastin perustaja Kirsi Ranin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye