Podme

Helmikuu tarjoaa Podme-palvelun kuuntelijoille uskomattoman tositarinan catfish-huijarista ja huumoria urheilun parista

Jaa

Podme-palvelun uusista podcasteista Suloinen Bobby kiehtoo niin true crimen ystäviä kuin catfishing-tapauksista kiinnostuvia. Helmikuun alusta saakka podcastien faneja on hauskuuttanut palvelussa myös Kasper Strömmanin ja Mikko Pykärin uutuuspodi, jossa he aikovat puuttua heitä vaivaaviin asioihin.

Podme-palvelun helmikuun uudet sisällöt poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon. Osa uudesta podcastsisällöstä on tositarinaan perustuvaa tarinankerrontaa yhdestä uskomattomimmista catfishing-huijauksista, muut podit sen sijaan perustuvat humoristiseen kerrontaan, arjen tapahtumien ja elämän käänteiden jakamiseen sekä mielen hyvinvointiin.

Helmikuun 13. päivä Podme-palvelussa julkaistu Suloinen Bobby on palkittu podcastdokumentti, joka on kerännyt miljoonia kuuntelijoita ympäri maailman. Kuusiosainen dokumenttisarja on adaptaatio maailmanlaajuisesti suuren suosion saavuttaneesta, Lontoossa sijaitsevan tutkivan mediatalon Tortoisen luomasta Sweet Bobbysta.

Lue lisää aiheesta täältä.

Podcast on noteerattu maailmalla koukuttavasta tarinankerronnastaan ja sinnikkäästä tutkivasta journalismista. Dokumentissa seurataan yhtä maailman puhutuimmista catfishing-vyyhdeistä.

Tuttu kaksikko sukeltaa urheilumaailmaan

Podmen kuulijoille tutut hahmot Kasper Strömman ja Mikko Pykäri sukeltavat nyt urheilun kiehtovaan maailmaan. Myös Suomen suosituinta podcastia tehneet Pykäri ja Strömman selvittävät uuden podinsa ykköskaudella monta heitä mietityttävää ja kiinnostavaa seikkaa.

Kauden jaksoissa vieraillaan penkkipunnerruksen SM-kisoissa, puhutaan hiihtäjien penisrauhasta ja mietitään miten lajiharrastajien pahaa oloa voisi helpottaa. Lisäksi he käyvät läpi Salon Vilppaan 1990-luvun junioritoimintaa ja pohtivat kuumeisesti, miksi hiihtäjä Krista Pärmäkoski lopetti tomaatin syömisen, mutta aloitti sen taas uudestaan. 

SITA ja KAKSI ÄITIÄ jatkuvat

Kaksi Podme-palvelusta tuttua podcastia jatkuu helmikuussa uusilla kausilla. Tauolta kevättalvella palaavat Sita Salmisen mielen hyvinvointiin keskittyvä SITA sekä sateenkaariperheen arkeen avioparin Ella RostiSusanna Silvander-Rosti johdolla syventyvä KAKSI ÄITIÄ.

Helmikuun uudet podcastit

Kasper ja Mikko

Huonosta podcastaamisesta närkästyvät ja Suomen suosituimmasta podcastista tutut Kasper Strömman ja Mikko Pykäri ovat sitä mieltä, että journalismi on kriisissä. Kaksikon mukaan elämme yhteiskunnassa, jossa kuka tahansa voi esiintyä toimittajana. Siksi heidän mielestään onkin aika kääriä hihat ja aloittaa korjaustoimenpiteet virheiden estämiseksi. Ensimmäisenä listalla on urheilujournalismi.

Uusi jakso maanantaisin 5.2. alkaen.

Suloinen Bobby

Suloinen Bobby on palkittu true crime -dokumentti yhdestä maailman monimutkaisimmista catfishing-tapauksista ja huijarin jahdista. 30-vuotias Kirat saa Facebookissa yhteydenoton mieheltä, jonka hän tietää, mutta ei ole koskaan tavannut. Kuka Bobby oikeasti on?

Lue lisää podcastista täältä.

Podcastin kaikki kuusi jaksoa sekä bonusjakso kuunneltavissa yksinoikeudella Podme-palvelussa tiistaina 13.2.

Uudet kaudet

SITA

SITA-podcastin kolmannella kaudella Sita Salminen käsittelee omassa rakkausprojektissaan taas uusia teemoja. Aiheet ulottuvat aina seksistä itsekriittisyyteen ja syömishäiriöistä ihmissuhdedynamiikkaan.

Uusi jakso sunnuntaisin 11.2. alkaen. 

KAKSI ÄITIÄ

Kolmen lapsen äidit Suski ja Ella jakavat kuuntelijoilleen jälleen sateenkaariperheen arkea KAKSI ÄITIÄ -podcastissaan. Podin neljännellä kaudella on luvassa yllättäviä käänteitä ja sukelluksia syvään päätyyn. Entä mitä ovat ne aiheet, joiden puhumisesta podcastissa he eivät ole lainkaan varmoja?

Uusi jakso torstaisin 15.2. alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podme on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia. Lisäksi palvelun kautta voi kuunnella myös ilmaisia, vapaassa jakelussa olevia podcasteja. Podme toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa ja Norjassa. Podme-palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podme

Podme tuki nuorten urheiluharrastuksia yli 10 000 eurolla – yli 50 urheiluryhmää osallistui kilpailuun, jossa levitettiin tietoisuutta juniorien mielen taitojen tärkeydestä20.2.2024 07:03:00 EET | Tiedote

Podcast-palvelu Podmen joulukuussa 2023 käynnistämä kilpailu on päättynyt. Kilpailun tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta aktiivisesti harrastavien juniorien mielen taitojen tärkeydestä. Kilpailuun osallistui yli 50 urheiluryhmää, joista kaikki palkittiin rahapalkinnoilla. Kolmelle eniten Podme-arvokoodeja aktivoineelle ryhmälle jaettiin lisäksi yhteensä 6000 euron palkintopotti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye