Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Kaakkois-Suomen yhdyskuntaseuraamustoimiston Lappeenrannan toimipaikka muuttaa Lappeenrannan yhteiseen palvelupisteeseen

Jaa

Kaakkois-Suomen yhdyskuntaseuraamustoimiston Lappeenrannan toimipaikka muuttaa 4.3.2024 Lappeenrannan yhteiseen palvelupisteeseen. Samasta rakennuksesta Lappeenrannan virastotalosta löytyvät muun muassa Kelan, TE-toimiston ja Verohallinnon asiakaspalvelutilat.

Lappeenrannan toimipaikan asiakasvastaanotto on suljettu 26.2.-3.3.2024. Yhdyskuntaseuraamustoimiston työntekijät ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse koko muuton ajan.

Lappeenrannan toimipaikka aloittaa uusissa toimitiloissa 4.3.2.24 osoitteessa Villimiehenkatu 2. Toimipaikan puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Lappeenrannan toimipaikka on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo 8.00–16.15. Palvelemme yhdyskuntaseuraamusasiakkaita ainoastaan ajanvarauksella. Sovittuun tapaamiseen ilmoittaudutaan yhteisen palvelupisteen aulasta löytyvällä ilmoittautumisautomaatilla.

Yhteinen palvelupiste kokoaa valtion virastojen käyntiasioinnin yhteen paikkaan

Lappeenrannan yhteinen palvelupiste on osa valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion virastojen käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.

Lappeenrannan yhteisestä palvelupisteestä löytyvät Rikosseuraamuslaitoksen lisäksi Kaakkois-Suomen TE-toimiston, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen, Verohallinnon, Kelan, Digi- ja väestötietoviraston, Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Maahanmuuttoviraston, Maanmittauslaitoksen, Etelä-Karjalan hyvinvointialueen, Kaakkois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin ja Ulosottolaitoksen asiakaspalvelutilat.

Yhteiskäyttöisissä toimistotiloissa työskentelevät edellä mainittujen virastojen lisäksi Business Finland, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Fintraffic Raide oy, Traficom ja Väylävirasto.

Lisätietoja:

apulaisjohtaja Anne Ilonen, Kaakkois-Suomen yhdyskuntaseuraamustoimisto, puh. 029 56 80232, anne.ilonen@om.fi

Kaakkois-Suomen yhdyskuntaseuraamustoimiston Lappeenrannan toimipaikka

Lappeenrannan yhteinen palvelupiste
Villimiehenkatu 2 B
53100 Lappeenranta

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rikosseuraamuslaitos on oikeusministeriön alaisuudessa toimiva vankeusrangaistusten ja yhdyskuntaseuraamusten täytäntöönpanoviranomainen. Rikosseuraamuslaitoksen tavoitteena on omalta osaltaan ehkäistä uusintarikollisuutta ja lisätä yhteiskunnan turvallisuutta.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye