EWQ Zone Oy

EWQ valittu uudeksi elektronisten hintanäyttöjen toimittajaksi neljääntoista Maxi ICA Stormarknad-myymälään

Jaa

Pohjoismaiden suurimpaan päivittäistavaraketjuun ICA Sverige AB:hen kuuluva ICA Maxi Syd valitsi EWQ:n elektronisten hintanäyttöjen (ESL) toimittajaksi. Kevään ja kesän aikana toteutetaan yhteensä kymmenen Maxi ICA Stormarknad-myymälää eteläisellä alueella. Myös neljä Tukholman alueen Maxi ICA Stormarknad-myymälää on valinnut EWQ:n toimittajakseen. Nämä asennukset toteutetaan ennen kesää.

Elektroniset hintanäytöt ICA Kringlan myymälässä.
Elektroniset hintanäytöt ICA Kringlan myymälässä. Valokuva: Linus Rindby / EWQ Sverige AB

Elektroniset hintanäytöt on otettu käyttöön jo muun muassa Ica Supermarket Kringlanissa ja seuraavaksi asennukset keskittyvät ICA Gruppenin suurimpaan ketjuun, Maxi ICA Stormarknad-myymälöihin.

Hypermarketin kokoisia myymälöitä on yhteensä yhdeksänkymmentä ympäri Ruotsia ja ne ovat kauppiasvetoisia. Elektronisten hintanäyttöjen käyttöönotto aloitetaan kevään aikana kahdeksassa myymälässä, joista osaan asennetaan lisäksi EWQ Vuoropalvelujärjestelmä. Kesällä asennetaan vielä kuusi myymälää. Yhteensä ICA-myymälöihin tullaan asentamaan yli 250 000 hintanäyttöä vuoden 2024 aikana.

Maxi ICA Stormarknad Toftanäs on yksi kahdeksasta kevään aikana ESL-näytöt käyttöönottavista myymälöistä. Kauppias Hasse Gunnarsson kertoo ICA Maxi Sydin järjestäneen yhteisen tarjouskilpailun elektronisten hintanäyttöjen yhteistyökumppanin valitsemiseksi.

-Kaikki kriteerit huomioon ottaen, EWQ oli itsestään selvä valinta: se on ollut mukautuva ja joustava koko prosessin ajan. Heidän tuotevalikoimassaan on kokoja, jotka sopivat meille täydellisesti!  Odotamme innolla, että pääsemme aloittamaan digitaalisen hintatiedottamisen, Gunnarsson kertoo.

Elektroniset hintanäytöt tuovat ICA:n myymälöille varmuutta ajantasaiseen hintaviestintään ja tehostavat myymäläympäristöä. Automaattiset hintamuutokset luovat kustannussäästöjä vähentäen muun muassa hävikkiä, nopeuttaen hyllyttämistä ja hinnoittelua sekä vapauttaen henkilökunnan aikaa tuottavampiin töihin ja asiakaspalveluun.

-Me EWQ:lla olemme erittäin ylpeitä siitä, että nämä vähittäiskauppiaat ovat uskoneet meille hintaviestintänsä digitalisoinnin. Tämä asettaa uuden standardin sille, miten ESL-ratkaisumme voidaan toteuttaa Ruotsin hypermarketeissa. Nyt fokuksemme on täysin parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisessa, ja työ on täydessä vauhdissa! sanoo Linus Rindby, EWQ Sverigen maajohtaja.

ICA Sverige AB on Pohjoismaiden suurin päivittäistavaraketju, jolla on lähes 1300 myymälää Ruotsissa. ICA käsittää neljä eri konseptia: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum ja Maxi ICA Stormarknad. Tämän lisäksi ICA Gruppen-konserniin kuuluvat muun muassa Apoteket Hjärtat-apteekkiketju sekä Baltiassa toimiva päivittäistavaraketju Rimi Baltic.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Elektroniset hintanäytöt ICA Kringlan myymälässä.
Elektroniset hintanäytöt ICA Kringlan myymälässä. Valokuva: Linus Rindby / EWQ Sverige AB
Lataa

Linkit

Tietoa EWQ:sta

EWQ on digitaalisen viestintään ja hinnoitteluun sekä moderneihin jonotusratkaisuihin erikoistunut uudistuva kasvuyritys. Kehitystä tukee yli 20 vuoden vankka kokemus ja asiakaskunta, johon kuuluvat Pohjoismaiden suurimmat retail-ketjut. Arvoketjussa ja innovaatioissa korostuvat yritysvastuu, suomalaisuus ja kotimaisen työn tukeminen.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EWQ Zone Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye