Kempower ja Polarium vauhdittavat sähköajoneuvojen pikalatausinfraa energian varastointiteknologian avulla

Jaa

Johtava energian varastointiteknologian kehittäjä Polarium ja sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja tarjoava Kempower ovat solmineet kumppanuuden kehittääkseen sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja energian varastointiteknologian avulla. Yhteistyö tähtää parantamaan sähköajoneuvojen, erityisesti raskaan liikenteen latauskapasiteettia, jonka latausinfran kasvua rajoittaa tällä hetkellä Euroopassa sähköverkkojen kapasiteetti.

Yhteistyö tähtää parantamaan sähköajoneuvojen, erityisesti raskaan liikenteen latauskapasiteettia, jonka latausinfran kasvua rajoittaa tällä hetkellä Euroopassa sähköverkkojen kapasiteetti.
Yhteistyö tähtää parantamaan sähköajoneuvojen, erityisesti raskaan liikenteen latauskapasiteettia, jonka latausinfran kasvua rajoittaa tällä hetkellä Euroopassa sähköverkkojen kapasiteetti.

Johtava energian varastointiteknologian kehittäjä Polarium ja sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja tarjoava Kempower ovat solmineet kumppanuuden kehittääkseen sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja energian varastointiteknologian avulla. Yhteistyö tähtää parantamaan sähköajoneuvojen, erityisesti raskaan liikenteen latauskapasiteettia, jonka latausinfran kasvua rajoittaa tällä hetkellä Euroopassa sähköverkkojen kapasiteetti. 

Sähköajoneuvojen lukumäärän kasvun myötä tehokkaiden latausratkaisujen kysyntä ei ole koskaan ollut yhtä suurta. Nykyiset rajoitteet sähköverkoissa aiheuttavat kuitenkin merkittäviä haasteita. Kempowerin ja Polariumin tavoitteena on pienentää näitä haasteita integroimalla Polariumin akkujärjestelmät (BESS) Kempowerin pikalatausratkaisuihin. Kumppanit tarjoavat luotettavan ja kestävän tehonjaon samalla minimoiden huippukuormituksia ja optimoiden energiankulutusta. 

Polariumin energian varastointiteknologian avulla Kempowerin pikalatausratkaisut saavat virtaa useiden sähköajoneuvojen samanaikaiseen saumattomaan lataukseen ilman sähköverkon päivitystä. Energian varastointi varmistaa nopeammat latausajat myös raskaille ajoneuvoille, kuten kuorma-autoille ja julkiselle liikenteelle, säilyttäen samalla tasaisen tehonjaon kaikkien latureiden välillä ja estäen sellaisia huippukuormituksia, jotka johtavat korkeampiin latauskustannuksiin. 

"Kumppanuus Kempowerin kanssa sopii täydellisesti Polariumin missioon tarjota loputonta energiaa. Yhdistämällä BESS-osaamisemme Kempowerin innovatiiviseen latausinfraan pystymme voittamaan Euroopan sähköverkkorajoitteita. Yhteistyön kautta integroimme huippuluokan energian varastointiratkaisut latausinfraan, varmistaen Kempowerin asiakkaille optimaalisen latauskokemuksen”, sanoo Håkan Tezcanli, Polariumin avainasiakaspäällikkö. 

"Ajoneuvon reitistä tai matkan etäisyydestä riippumatta virtalähde on avainasemassa, varsinkin kuorma-autojen pikalatauksen toteuttamisessa. Polariumin tuella voimme varmistaa, että latausinfra vastaa nykyisiä ja tulevia energiantarpeita, ja näin tukea sähköajoneuvojen käyttöönottoa. Ilman energian varastointitukea sähköverkot eivät ole tarpeeksi vahvoja käsittelemään korkean tehon lataustarpeita", sanoo Jussi Vanhanen, Kempowerin markkinointijohtaja. 

Kempowerin ja Polariumin välinen yhteistyö vie Euroopan liikennettä yhden askeleen lähemmäs päästötöntä tulevaisuutta. 

Kempower ja Polarium esittelevät uusimmat innovaationsa KEY - Energy Transition Expo -tapahtumassa, joka järjestetään 28. helmikuuta - 1. maaliskuuta 2024, Riminillä, Italiassa. 

 

Lisätietoja antaa: 

Jussi Vanhanen, markkinointijohtaja, Kempower 

jussi.vanhanen@kempower.com  

+358 44 289 9744 

 

Polarium: https://polarium.com/about-us/  

 

Kempower lyhyesti: 

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com  

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower lanseeraa megawattilatausjärjestelmänsä sähkörekoille Euroopassa3.4.2024 11:30:00 EEST | Tiedote

Kempower lanseeraa megawattilatausjärjestelmänsä Euroopassa. Uusi latausjärjestelmä hyödyntää yhtiön huipputeknologiaa ja tarjoaa raskaille sähköajoneuvoille uuden Mega Satellite -lataussatelliitin ja yli 1 MW:n lataustehon. Kempowerin megawattilatausjärjestelmällä yhtiö pyrkii vastaamaan raskaan liikenteen sähköistämisen haasteisiin, jotta EU:n hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet voidaan saavuttaa.

Kempower’s Megawatt Charging System for Electric Trucks Arrives in Europe3.4.2024 11:30:00 EEST | Press release

True to its commitment to the development of sustainable mobility for the planet, Kempower launches in Europe its Megawatt Charging System, company’s state-of-the-art electric truck charging solution for power ratings above 1 MW. Kempower’s Megawatt Charging System seeks to be part of the solution to the challenges of electrification of heavy-duty vehicles to meet the EU’s decarbonization goals.

Italian ensimmäinen Kempowerin pikalatausratkaisuilla varustettu sähköbussivarikko aloitti toimintansa Bolognassa26.3.2024 09:30:00 EET | Tiedote

Kempower vahvistaa asemaansa Italiassa toimittamalla DC pikalatausratkaisujaan julkisen liikenteen operaattori TPER:lle (Transporto Passeggeri Emilia-Romagna). TPER:n bussivarikko on yksi Euroopan suurimmista varikoista 500 ajoneuvollaan. Se aloitti toimintansa Via Ferraresessä Bolognassa, maaliskuussa 2024, ja se on Italian ensimmäinen Kempowerin pikalatausratkaisuilla varustettu bussivarikko.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye