Prysmian Group Finland Oy

Prysmian ottaa käyttöön uuden globaalin yritysilmeen

Jaa

Uudistuksella Prysmian viestii sitoutumistaan energiamurroksen ja digitalisaation edistämiseen alansa johtavana toimijana sekä tavoitteitaan kasvaa yhtenäisenä globaalina yhtiönä.

Maailman suurin kaapelivalmistaja Prysmian ottaa 22.2.2024 kaikkialla konsernissa käyttöön uuden yritysidentiteetin, joilla yhtiö haluaa ilmentää pitkäjänteistä sitoutumistaan energiamurroksen ja digitalisaation edistämiseen alansa johtavana toimijana sekä tukea uutta liiketoimintastrategiaansa.

Uusi yritysilme muistuttaa konsernin strategisista tavoitteista ja kasvusta yhtenäisenä globaalina yhtiönä sekä sen vastuullisuudesta ja perusarvojen kunnioittamisesta. Uudistus tukee näin Prysmianin uutta Connect to Lead -strategiaa, joka esiteltiin Napolissa järjestetyssä pääomamarkkinapäivässä viime lokakuussa.

Konsernin uusi yritysidentiteetti juontaa juurensa yhtiön missiosta tarttua kestävän kehityksen mahdollisuuksiin ja johtaa energiamurrosta ja digitaalista muutosta kehittämällä yhä joustavampia, suorituskykyisempiä, kestävämpiä ja innovatiivisempia tuotteita luoden samalla konkreettista arvoa yhtiön asiakkaille sekä yhteisöille ja alueille, joilla konserni toimii. Prysmianille kestävä kehitys ei ole vain liiketoiminnan veturi; yhtiö on sitoutunut antamaan pitkän aikavälin panoksensa luonnon sekä ihmisten elinympäristön hyväksi.

Uusi visuaalinen identiteetti heijastaa yhtiön päättäväisyyttä elää ajassa ja muutoksessa ja omaksua uusi strategia ja missio. Piilotetun p-kirjaimen lisäksi liikemerkin muoto symboloi kiertotaloutta, ja sinivihreä liukuväri ilmentää konsernin sitoutumista uusiutuvan energian edistämiseen.

Nykyaikaista ja dynaamista muotoilua edustava logo yhdistää perinteen ja evoluution. Uuden brändi-identiteetin visuaalinen konsepti sekä kiteytys, The Planet's Pathways, ilmentävät yhdessä sitä roolia, jonka Prysmian pyrkii ottamaan paremman tulevaisuuden rakentamisessa ja polkujen tasoittamisessa maapallon yhä kestävämmälle ja digitaalisemmalle tulevaisuudelle.

"Uudistamalla yhtiöbrändimme mukautamme Prysmianin yritysmielikuvan konsernin muutoksiin sekä teollisuudenalamme nopeaan kehitykseen, jota aiomme johtaa", sanoo Prysmianin sijoittajasuhde-, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Cristina Bifulco konsernin lehdistötiedotteessa.

"Kohtaamamme globaalit haasteet ja mahdollisuudet edellyttävät, että tuomme organisaatiomme asiantuntemuksen ja vahvuudet asiakkaidemme, kumppaneidemme ja kaikkien sidosryhmiemme käyttöön edistämään uusia energiamuotoja ja tiedon saatavuutta kaikkialla maailmassa”, Bifulco toteaa.

Prysmian

Prysmian on maailman suurin energia- ja televiestintäkaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja ja edelläkävijä energiamurroksessa ja digitaalisessa muutoksessa. Yhtiö kehittää joustavia, suorituskykyisiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia kaapelijärjestelmiä energian siirtoon ja jakeluun sekä rakennusten, infrastruktuurirakentamisen ja digitalisaation tarpeisiin. Prysmianilla on lähes 150 vuoden kokemus alaltaan. Yhtiöllä on 108 tuotantolaitosta ja 26 tutkimus- ja kehityskeskusta yli 50 maassa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 30 000 henkeä. Suomessa työllistämme yli 650 henkeä tehtaillamme Kirkkonummella ja Oulussa. Kirkkonummella sijaitseva Pikkalan tehdas on Prysmianin kansainvälinen XLPE-merikaapeleiden tuotekehityskeskus. Vuonna 2022 konsernin myynti ylitti 16 miljardia euroa. Yhtiö on listattu Italian pörssiin. www.prysmian.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Prysmian Group Finland Oy

Prysmian Groupin 220 miljoonan euron tehdasinvestointi Kirkkonummella etenee – uusi kaapelinvalmistustorni harjakorkeuteen14.12.2023 12:46:57 EET | Tiedote

Maailman suurin kaapelivalmistaja Prysmian Group on aiemmin ilmoittanut investoivansa yhteensä yli 220 miljoonaa euroa Kirkkonummen Pikkalan tehtaan tuotantokapasiteetin kasvattamiseen vuoteen 2025 mennessä. Osana tehdaslaajennuksia Prysmian rakentaa uuden kaapelinvalmistustornin Pikkalan tehtaalle. Rakentaminen on nyt edennyt vaiheeseen, jossa uusi torni on saavuttanut 185 metrin harjakorkeutensa. Prysmianin suunnitelmien mukaan torni otetaan tuotantokäyttöön vuonna 2025. Tornin rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö YIT.

Prysmian Group investoi 120 miljoonaa euroa lisää Kirkkonummen Pikkalan tehtaaseen2.6.2023 08:05:37 EEST | Tiedote

Maailman suurin kaapelivalmistaja Prysmian Group ilmoitti uudesta 120 miljoonan euron investoinnista Kirkkonummen Pikkalan tehtaan tuotantokapasiteetin kasvattamiseen vuoteen 2025 mennessä. Kyseessä on jo toinen yhtiön Pikkalan tehdaslaajennuksiin tekemä investointi lyhyen ajan sisällä. Maaliskuussa 2022 Prysmian Group ilmoitti 100 miljoonan euron tehdasinvestoinnista, jonka osana yhtiö rakentaa uuden kaapelinvalmistustornin Pikkalan tehtaalle. Investointien odotetaan tuovan yhteensä̈ noin 300 uutta työpaikkaa Pikkalaan tuotteiden valmistukseen sekä korkean osaamisen asiantuntijatehtäviin.

Kirkkonummen kunta hyväksyi Prysmian Groupin uuden kaapelinvalmistustornin rakennuslupahakemuksen25.1.2023 14:59:09 EET | Tiedote

Kirkkonummen rakennus- ja ympäristölautakunta on hyväksynyt Prysmian Groupin uuden kaapelinvalmistustornin rakennuslupahakemuksen. Torni rakennetaan yhtiön Kirkkonummen Pikkalan tehtaan alueelle. Uusi kaapelinvalmistustorni on osa Prysmian Groupin yli 100 miljoonan euron vihreän siirtymän investointia Suomeen. Prysmian Groupin tavoitteena on ottaa torni tuotantokäyttöön vuonna 2024.

Vihreän siirtymän investointi Kirkkonummella etenee: kaapelitornin rakennuslupahakemus jätetty ja havainnekuvat julkistettu3.11.2022 08:30:00 EET | Tiedote

Maailman suurin kaapelivalmistaja Prysmian Group ilmoitti syyskuussa rakentavansa uuden 185 metriä korkean kaapelinvalmistustornin Kirkkonummen Pikkalan tehtaalle. Torni on osa Prysmian Groupin 100 miljoonan euron vihreän siirtymän investointia, jonka avulla yhtiö laajentaa Pikkalan tehdasta ja kasvattaa suurjännitteisten merikaapelien tuotantokapasiteettia vuoteen 2024 mennessä. Yhtiö on tällä viikolla jättänyt uuden tornin rakennuslupahakemuksen, jonka käsittelyn odotetaan vievän noin 2-3 kuukautta. Prysmian Group julkaisee nyt myös tornin havainnekuvat.

Prysmian Groupin 100 miljoonan euron vihreän siirtymän investointi Kirkkonummella etenee – yhtiö rakentaa tehdasalueelle myös uuden kaapelinvalmistustornin29.9.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

Maailman suurin kaapelivalmistaja Prysmian Group ilmoitti viime maaliskuussa investoivansa 100 miljoonaa euroa Kirkkonummen Pikkalan tehtaansa tuotantokapasiteetin kasvattamiseen vuoteen 2024 mennessä. Nyt yhtiön vihreän siirtymän investointi suurjännitteisten merikaapelien valmistukseen etenee. Osana tehdaslaajennusta yhtiö rakentaa uuden 185 metriä korkean kaapelinvalmistustornin. Tornin suunnittelutyöt ja rakennuslupaprosessi etenevät tämän syksyn aikana. Suunnitelmien mukaan torni on valmis vuonna 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye