Tammelassa Saarensalmen silta vaurioitui, paikalla kiertotiejärjestelyt

Jaa

Tammelassa Portaantiellä (Mt 2823) sijaitsevaan Saarensalmen siltaan osui eilen hiekoittimen lava hiekoituksen yhteydessä. Tapauksesta ei onneksi aiheutunut henkilövahinkoja. Valitettavasti sillan tukirakenteet kärsivät merkittäviä vaurioita törmäyksessä.

Kuva sillan vaurioista.
Kuva sillan vaurioista.

Paikalla oli keskiviikkona myös pelastuslaitos ja poliisi ohjaamassa liikennettä. Portaantie suljetaan sillan kohdalta ja kiertotiejärjestelyt pysyvät voimassa toistaiseksi.

ELY-keskus on aloittanut paikalle uuden sillan suunnittelun jo alkuvuodesta.

”Vaikka uuden sillan rakentaminen alkaa aikaisintaan vuoden 2025 alkupuolella, vaurioituneet osat korjataan sillä välin. Korjaustyöt vievät aikaa, mutta puhumme silti vain viikoista. Vaikka tienkäyttäjille aiheutuu ylimääräistä vaivaa pitkän kiertotien vuoksi, turvallisuus on etusijalla. Uuden sillan rakentamisen yhteydessä viereen rakennetaan tilapäinen kiertotiesilta”, kertoo Uudenmaan ELY-keskuksen siltainsinööri Juha Noeskoski.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Uudenmaan ELY-keskus, siltainsinööri Juha Noeskoski, puh. 0295 016 364, e-mail. etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Kuva sillan vaurioista.
Kuva sillan vaurioista.
Lataa
Kuvaa sillan vaurioista.
Lataa
Kuvaa sillan vaurioista.
Lataa
Karttakuva kiertotiestä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Kevättulva-aika on alkamassa28.3.2024 07:25:04 EET | Tiedote

Reilun viikon takaisen lämpimän jakson jälkeen lämpötila on pysynyt alhaisena ja jokien virtaama on vähentynyt. Pääsiäisen aikaan sää lämpenee selvästi Hämeen alueella, lumet sulavat ripeästi ja virtaamat ja vedenkorkeudet lähtevät uudestaan nousuun. Tämän hetken ennusteissa lumen sulamisajan sademäärän ennakoidaan olevan keskimääräistä suurempi, mutta myöhemmin yöpakkaset pienentävät virtaamia. Mikäli sääennusteet toteutuvat, ovat jokien kevättulvahuiput Hämeessä muodostumassa suunnilleen keskimääräisiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye