Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohde järjestää asukastilaisuuden tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman toimenpidesuunnitelmista etäyhteydellä 28.2. klo 17

Jaa

Tilaisuudessa kerrotaan toimenpidesuunnitelmien sisällöstä sekä valmisteluun liittyvistä lähtökohdista. Pohde järjestää myöhemmin myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia aiheeseen liittyen. 

Huutomerkki ympyrän sisällä.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvien toimenpidesuunnitelmien valmistelu on edennyt ja kooste suunnitelmista on julkaistu. Suunnitelmat sisältävät palveluverkkoa koskevia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia henkilöstöön, asukkaisiin ja asiakkaisiin.

Suunnitelmissa kuvataan sosiaali- ja terveyskeskusten palveluvalikoimaa Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä muutokset ikäihmisten, vammaisten, perheiden ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluihin. Suunnitelmat sisältävät myös pelastustoimea ja konsernipalveluita koskevia sopeutustoimia.

Yleinen, kaikille hyvinvointialueen asukkaille tarkoitettu asukastilaisuus järjestetään etäyhteydellä keskiviikkona 28.2.2023 kello 17. Asukastilaisuuteen pääsee liittymään Pohteen tapahtumakalenterista: Asukastilaisuus Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman suunnitelmasta (pohde.fi)

Tilaisuudessa puheenvuoroja pitävät hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luoma ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto. Mukana on myös Pohteen toimialuejohtoa. Tilaisuuden juontaa yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen. Tilaisuus nauhoitetaan ja sen voi katsoa myöhemmin Pohteen nettisivuilta.

Pohde järjestää 11.3. jälkeen myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia, joista viestitään myöhemmin erikseen.

Lue lisää oheisista tiedotteista:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye