Voodoo People Oy

Crackwhore-yhtyeeltä comeback-single musiikkivideon kera

Jaa

Crackwhore-yhtye on taas askeleen lähempänä uuden aikakauden määrittelyä. Heidän tuorein singlensä, "Down and Out", sekä siihen kietoutuva musiikkivideo, on valmis näkemään päivänvalon.

Crackwhore Finland
Crackwhore-yhtye videokuvauksissa Olex Smith Voodoo Records

Down And Out -kappale julkaistiin Voodoo Recordsin alaisuudessa digitaalisissa kanavissa perjantaina 23.2.2024. Samalla julkaistiin singlen musiikkivideo, jonka käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Olex Smith.

Tämä julkaisu ei ole vain uusi lisäys Crackwhoren jo vaikuttavaan diskografiaan, vaan se on myös syväluotaus yhtyeen sieluun, kertoen tarinoita, jotka ovat sekä henkilökohtaisia että yleismaailmallisia.

Edellisestä julkaisusta yli 10 vuotta

Kappaleen takana on tarina elämän kovista kouluista, "Down and Out" -hetkistä, jotka ovat muovanneet yhtyeen jäsenten näkemyksiä ja kokemuksia.

"Se kertoo niistä hetkistä, kun tuntuu, että kaikki on menetetty, mutta silti löytyy voimaa jatkaa eteenpäin," yhtyeen keulahahmo Rane Salo kertoo.

Crackwhore-video%20by%20Olex%20Smith
Crackwhore-yhtye tuoreella videolla Olex Smith Voodoo Records

"Down and Out" ei ole vain musiikkikappale; se on kokemus, jonka kautta yhtye haluaa välittää kuulijoilleen toivoa ja rohkeutta.

Crackwhoren uusi single erottuu edeltäjistään sekä musiikillisesti että lyyrisesti. Siinä missä aiemmat kappaleet nojasivat voimakkaasti punkin raakaan energiaan ja kapinalliseen henkeen, tämä uutuus tuo mukaan syvällisempiä melodioita ja monimutkaisempia sovituksia.

Yhtye on halunnut kokeilla uusia äänimaailmoja ja tuoda kappaleisiinsa lisää emotionaalista syvyyttä, mikä ilmenee erityisesti kappaleen rakenteessa ja sanoituksessa. Down and Out heijastaa yhtyeen kypsyyttä ja halua uudistua, samalla kun se säilyttää punkin perinteiden kunnioituksen.

Musiikkivideon taustalla Olex Smith

Uutta singleä varten luodun musiikkivideon tarina on yhtä aikaa syvä ja visuaalisesti kiehtova. Ohjaaja Olex Smithin (mm. Lordi, Waltari, Atomic Berries) käsissä syntynyt video kuljettaa katsojan läpi yksilön matkan, joka kohtaa elämänsä aallonpohjassa olevan hetken ja etsii siitä ulospääsyä.

Visuaalisesti video yhdistää karheaa punk-estetiikkaa ja symbolisia elementtejä, jotka kuvaavat sisäistä kamppailua ja toivon löytämistä. Kuvauspaikkoina videolla oli Moision Olkkari -ravintola ja Crackwhoren oma treenikämppä, jonne yhtye oli siirtynyt vain hetki ennen kuvauspäivää.

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.
CRACKWHORE - Down And Out (Official Music Video)

Yhtye työskenteli tiiviissä yhteistyössä koko videon luovan tiimin kanssa, jotta video välittäisi kappaleen tunnetilat ja viestin mahdollisimman voimakkaasti. Tämä tekee musiikkivideosta paitsi hyvän kuuloisen, myös näköaistia hivelevän kokemuksen.

Singlen taustalla oleva teema keskittyy selviytymiseen ja toivon löytämiseen vaikeuksien keskellä.

”Se käsittelee inhimillisiä kokemuksia, jotka liittyvät pettymykseen, menetykseen ja sisäiseen kamppailuun, mutta samalla korostaa voimaa, joka syntyy vastoinkäymisten voittamisesta”, sanoituksesta vastaava Rane Salo kertoo.

Tämä teema resonoi erityisesti nykypäivän yhteiskunnassa, tarjoten kuuntelijoille sekä lohtua että inspiraatiota.

Crackwhoren asema Suomen punk-kentällä

Crackwhoren musiikki, joka yhdistää perinteisen punkin raakuuden ja modernit vaikutteet, on tyypillisesti resonoinut laajasti kuulijoiden keskuudessa. Yhtyeen aktiivinen osallistuminen live-esityksiin on vahvistanut heidän asemaansa paikallisessa musiikkikentässä.

Punk-skenessä Crackwhoren edesottamukset on tunnustettu paitsi musiikillisesta lahjakkuudestaan myös kyvystään puhutella yhteiskunnallisia teemoja, mikä on vahvistanut omalta osaltaan punk-musiikin roolia ajankohtaisena ja merkityksellisenä keskustelunavauksena Suomessa.

Yhtye on jo suunnittelemassa tulevaisuuttaan turkulaisen levy-yhtiö Voodoo Recordsin alaisuudessa. Yhtye paljastaa työstävänsä uutta albumia, joka tulee sisältämään kokeellisempia äänimaisemia ja syvällisempiä lyyrisiä teemoja.

He suunnittelevat myös laajentavansa live-esiintymisiään ulkomaille, mikä avaa uusia ovia kansainvälisille markkinoille. Yhtyeen jäsenet jakavat innostuksen päästessään soittamaan uutta musiikkiaan ja viemään sanomaansa yhä suuremmalle yleisölle.

Crackwhore%20Finland
Crackwhore-yhtye videokuvauksissa Olex Smith Voodoo Records

Karkkia faneille

Crackwhoren fanit ja bändi itse ovat odottaneet innolla uuden singlen ja musiikkivideon julkaisua. Yhtyeen viesti faneille on selkeä: "Down and Out" on tehty teitä varten, jakamaan tarinaa selviytymisestä ja toivosta. Crackwhore arvostaa suuresti fanien tukea ja haluaa musiikkinsa inspiroivan ja tuovan toivoa kaikille kuulijoilleen.

Uuden Crackwhore-singlen ja sen musiikkivideon julkaisutilaisuus pidetään Turun Tinatuopissa  lauantaina 24.2.2024. Lipun saa ovelta kolmen euron hintaan ja yhtye nähdään lavalla klo 22.00 alkaen.

---

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Rane Salo
rane@crackwhorefinland.com
040 032 3340

Mike Van Dola
mike@voodoorecords.fi
040 660 5047

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Crackwhore Finland
Crackwhore-yhtye videokuvauksissa
Lataa
Crackwhore Finland logo
Crackwhore-yhtyeen logo, musta
Lataa
Crackwhore-video by Olex Smith
Crackwhore-yhtye tuoreella videolla
Lataa

Linkit

Voodoo Records

Voodoo Records on levy-yhtiö, joka rakentaa huomisen klassikoita – ei tämän päivän hetkessä unohdettuja hittejä.

Voodoo Records -levy-yhtiö

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Voodoo People Oy

Atomic Berries yllättää – Aikuisviihdetähti Susan Silver vierailee turkulaisyhtyeen uudella musiikkivideolla!13.10.2023 13:00:00 EEST | Uutinen

Suomen musiikkimaailma on tunnettu yllättävistä ja rohkeista käänteistä, mutta harvoin olemme nähneet mitään yhtä puhuttelevaa kuin Atomic Berriesin ja Susan Silverin tuore yhteistyö. Kun Turun sydämestä ponnistava eurodance-yhtye kohtaa erotiikan kuningattaren, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Video julkaistaan perjantaina 13.10.2023 klo 13.13.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye