Osuuskunta KPY

Joni Pursiainen Enfon talousjohtajaksi

Jaa

Osuuskunta KPY:n tytäryhtiö Enfo on nimittänyt uudeksi talousjohtajakseen eMBA, BBA Joni Pursiaisen. Pursiainen vastaa Enfon taloushallinnosta ja rahoituksesta sekä niihin liittyvien prosessien kehittämisestä. Hän osallistuu myös liiketoiminnan kehittämiseen yhtiön johtoryhmän jäsenenä. Pursiainen aloittaa tehtävässään 27.2.2024.

Joni Pursiainen aloittaa Enfon talousjohtajana 27.2.2024.
Joni Pursiainen aloittaa Enfon talousjohtajana 27.2.2024.

Pursiainen on työskennellyt aiemmin esimerkiksi talousjohtajana sekä liiketoimintojen palveluiden johtajana ICT-alan palveluita tarjoavassa Rejlers Finland Oy:ssä. Tehtävään Pursiainen siirtyy kattoristikoiden tuotantolinjoja valmistavasta Trussmatic Oy:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana.  Hänellä on laaja kokemus eri toimialoilta ja yhtiöiden eri murrosvaiheista.

 ”Olen erittäin iloinen saadessani liittyä enfolaisten joukkoon. Enfo on 60 vuoden matkallaan edennyt mielenkiintoiseen vaiheeseen ja odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään ja kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa sekä tuomaan oman osaamiseni ja kokemukseni yrityksen omistajien, asiakkaiden ja henkilökunnan palvelukseen. Olen jo näin ennen aloittamistani aistinut Enfolla ja KPY:llä erittäin vahvan ihmisiä, niin asiakkaita, työntekijöitä kuin muitakin sidosryhmiä arvostavan kulttuurin, jonka pohjalle kasvua, kannattavuutta ja liike-elämänvoimaa on hyvä rakentaa,” toteaa Pursiainen.

”On hienoa saada Pursiaisen kaltainen osaaja tiimiimme. Hän on monipuolinen taloushallinnon asiantuntija, jolla vahvat analyyttiset valmiudet ja laajaa kokemusta. Hän tukee yhtiön kehittämistavoitteita sekä uuden strategian toteuttamista, joka tähtää liiketoimintojen asemoinnin terävöittämiseen sekä kasvun ja kannattavuuden vahvistamiseen,” kommentoivat Enfon IT Services -liiketoiminnan vetäjä Nina Annila sekä Enfon hallituksen puheenjohtaja ja KPY-konsernin toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen.

Enfon pääomistaja on Osuuskunta KPY. Enfolla on toimipisteet Espoossa, Kuopiossa ja Tampereella. Pursiainen raportoi yhtiön IT Services -liiketoiminnan vetäjälle Nina Annilalle (EVP, IT Services).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Joni Pursiainen. Kuva vapaa julkaistavaksi.
Joni Pursiainen. Kuva vapaa julkaistavaksi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

140-vuotias KPY on arvopohjainen osuuskunta, jonka omistaa Osuuskunta KPY:n osuudenomistajien muodostama yhteisö.

Haluamme luoda elinvoimaa omaa toimintaamme laajemmin sijoittamalla arvopohjaamme sopiviin, toimintansa käynnistys- ja alkuvaiheen ohittaneisiin kannattavan kasvun yhtiöihin sekä kehittämällä modernia työpäiväkokemusta edistäviä toimitilakiinteistöjämme ja palveluitamme.

Visionamme vuoteen 2026 on olla liike-elämän ekosysteemi, joka on yksi Suomen arvostetuimmista menestyjien kasvuympäristöistä. Tätä visiota toteutamme sekä omistamalla aiempaa monipuolisemmin kiinnostavia yhtiöitä (Momentum-strategia) että luomalla ekosysteemejä ja yhteisöjä, jotka houkuttelevat osaajia ja luovat edellytyksiä yritysten kasvulle (Nova-strategia). Katsomme, että Momentum ja Nova -strategialinjamme täydentävät ja tukevat luontevasti toinen toisiaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta KPY

KPY-konsernin liiketulos parantui merkittävästi edellisestä vuodesta9.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

KPY-konsernin tilikauden 2023 operatiivinen tulos kehittyi myönteisesti. Konsernin liikevaihto, käyttökate ja liiketulos vahvistuivat edellisvuoteen verrattuna. Tytäryhtiöistä Novapolis ylsi erinomaiseen tulokseen liiketoimintaa kasvattaen ja kannattavuuttaan edelleen vahvistaen. Konsernin painopiste on ollut Novapoliksen aktiivisen kehittämisen ja tuloksen lisäksi Voimatelin ja Enfon kannattavuuden parantamisessa. Strategian mukainen työ kannattavuuden vahvistamiseksi jatkuu.

Osuma Henkilöstöpalvelut nousi henkilöstöalan suurimpien joukkoon21.3.2024 08:51:42 EET | Tiedote

Kuopiossa sijaitseva Osuma Henkilöstöpalvelut on noussut henkilöstöalan 20 suurimman yrityksen joukkoon, sijoittuen suoraan listauksen 17. sijalle. Henkilöstöalan liikevaihdon kehitystä seuraava lista julkaistaan Henkilöstöala Hela ry:n toimesta. Osuman sijoituksen myötä listalla on pitkästä aikaa toimija Itä-Suomesta. Useimmat listalla olevista yrityksistä ovat päätoimipaikaltaan Helsingissä tai Tampereella.

Märit Sareyko Epicalin uudeksi toimitusjohtajaksi20.3.2024 10:16:16 EET | Tiedote

Pohjoismaissa toimiva datakonsultointiyritys Epical saa uuden toimitusjohtajan, kun muun muassa Valtech Nordicsin toimitusjohtajana toiminut ja Stora Enson CIO:n tehtävää aiemmin hoitanut ruotsalainen Märit Sareyko aloittaa uudessa toimessa 1. huhtikuuta. Hän korvaa tehtävää aiemmin hoitaneen Mikko Valorinnan. Sareyko tuo Epicaliin osaamista muutosjohtamisesta ja syvällistä ymmärrystä pohjoismaisesta IT-markkinasta. Hän lähtee kehittämään yrityksen tuottavuutta sekä ylläpitämään Epicalin erinomaista asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye