Kevät tuo uusia tuulia kauppakeskus Selloon

Jaa

Kauppakeskus Sellon liiketarjonta monipuolistuu ja uudistuu kevään 2024 aikana. Uusia tulijoita ovat muun muassa kotimainen vaatealan yritys Kekäle sekä kosmetiikan saralla GlowStation. Silmäasema siirtyy puolestaan uusiin tiloihin ja laajentuu silmälääkärikeskukseksi.

Kekäle avaa 14. myymälänsä Sellossa loppukeväällä 2024.
Kekäle avaa 14. myymälänsä Sellossa loppukeväällä 2024.

Kauppakeskus Sellon palvelutarjonta ja liikevalikoima uudistuvat jälleen kevään ja alkukesän 2024 aikana. Muun muassa kotimainen vaatealan perheyritys Kekäle avaa kesäkuussa uuden liikkeensä Sellon toiseen kerrokseen. Myymälän valikoimassa on miesten ja naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita kotimaisilta ja kansainvälisiltä huippumerkeiltä. Kekäleen valikoima vahvistaa Sellon laadukasta pukeutumistarjontaa erityisesti aikuiseen makuun.

Kekäleen filosofia on toimia kestävien kulutustottumusten puolesta, eli luoda syvempää suhdetta pukeutumiseen. Yritys kannustaa ostamaan vähemmän ja pitämään enemmän.
”Kuljemme alallamme vastavirtaan, mutta silti – tai juuri siksi – haluamme olla siellä, missä asiakkaamme ovat. Monikanavaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseksi verkkokaupan lisäksi oikea paikka on aidoissa asiakaskohtaamisissa kauppakeskuksissa. Tuomme mukanamme Selloon myös pitämisen ideologian tueksi luodut palvelut, kuten Lempivaatevalmentajan ja Kekäle Second handin”, Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle kertoo.

Alkuvuoden aikana 2024 Sellossa avasi myös muita uusia toimijoita. PesuaBox-palvelu vahvistaa Sellon palvelutarjontaa tuoden helppoutta ja joustavuutta pesulapalveluihin. Tammikuussa Sellon ensimmäiseen kerrokseen avattiin korealaisen ja japanilaisen kosmetiikan myymälä GlowStation, jonka Sellon liike on Suomen toinen ja kolmas koko Euroopassa.

Tulevan kevään aikana Sellossa on tiedossa myös muita uusia liiketila-avauksia, kun Sellon toisessa kerroksessa palvelleet Cubus ja Silmäasema muuttavat kevään aikana ensimmäiseen kerrokseen uusiin tiloihin. Sellon asiakkaat saavat huhtikuusta alkaen entistäkin parempia näkemisen ja silmäterveyden palveluja, kun Silmäasema laajentuu muuton yhteydessä silmälääkärikeskukseksi.

”Uudenlaisessa myymälässämme pystymme tarjoamaan saman katon alla kokonaisvaltaisesti niin optiset kuin silmäterveyden palvelut. Meillä tutkitaan, hoidetaan ja palvellaan niin silmätutkimuksissa, silmäsairauksien hoidossa kuin uusien silmälasien hankkimisessakin”, kertoo Silmäaseman myymäläpäällikkö Mervi Ketolainen.

Sellon kauppakeskuspäällikkö Riikka Tuomainen on innoissaan tulevista avauksista ja viime vuonna 20 vuotta täyttäneen kauppakeskuksen kyvystä uudistua ja vastata asiakkaiden tarpeisiin.

”Uudet toimijat sekä liiketila-avaukset laajentavat kauppakeskuksen jo entuudestaan monipuolista liikevalikoimaa ja tarjoavat asiakkaillemme entistäkin enemmän valinnanvaraa hyvinvoinnin- sekä vastuullisen pukeutumisen saralla. Kevään tuomat muutokset ovat luontaista jatkumoa viime vuoden uudistuksiin ja kertoo tahtotilastamme panostaa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi”, kertoo Riikka Tuomainen.

Sello on uusille toimijoille houkutteleva ja entistä tavoitettavampi kauppapaikka pikaraitiovaunun liikennöinnin aloituksen myötä. Raitiovaunupysäkin tuoman uuden sisäänkäynnin ja uudistushankkeen myötä Sellon Ratikkakäytävän liiketarjonta vahvistui viime vuonna muun muassa Niken, Espoon Kahvipaahtimon, Sanitum Apteekin sekä Kanniston Leipomon tarjonnalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Riikka Tuomainen, kauppakeskuspäällikkö
Kauppakeskus Sello
Puh: 050 524 3589
riikka.tuomainen@sello.fi

Kauppakeskus Sello Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on lähes 170 liikettä ja palvelua. Kävijöitä Sellossa on vuosittain 24 miljoonaa ja kokonaismyynti vuodessa on noin 400 milj. euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. www.sello.fi - http://www.sello.fi Sellon kauppakeskusmanageriyhtiönä toimii Realidea Oy. www.realidea.fi - http://www.realidea.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus Sello

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye