Myllynkulman silta Humppilassa korjataan, liikenne kiertotielle maanantaina 4.3.2024 klo 9.00

Jaa

Myllynkulmantie (tie 13577) Humppilassa katkaistaan liikenteeltä Myllynkulman sillan korjauksen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Karttakuva kiertotiestä Tampereentien (tie 9) ja Porintien (tie 2) kautta.

Myllynkulman sillan korjaaminen Humppilassa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Myllynkulmantiellä. Korjauksessa sillan huonokuntoinen kansilankutus uusitaan kauttaaltaan.

Myllynkulmantie (tie 13577) katkaistaan liikenteeltä Jokiniementien ja Jokelantien välillä sijaitsevan Myllynkulman sillan kohdalta maanantaina 4.3.2024 klo 9.00 ja avataan liikenteelle viimeistään perjantaina 12.4.2024 kello 15.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin.

Liikenne ohjataan kiertotielle Tampereentien (tie 9) ja Porintien (tie 2) kautta. Kiertotien pituus on noin 5,7 km.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Otto Suominen, Destia Oy, puh. 040 661 3845
Valvontakonsultti Henry Niemi, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9960
Projektipäällikkö Timo Repo, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 0295 021 338

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hämeen ELY-keskus

Kevättulva-aika on alkamassa28.3.2024 07:25:04 EET | Tiedote

Reilun viikon takaisen lämpimän jakson jälkeen lämpötila on pysynyt alhaisena ja jokien virtaama on vähentynyt. Pääsiäisen aikaan sää lämpenee selvästi Hämeen alueella, lumet sulavat ripeästi ja virtaamat ja vedenkorkeudet lähtevät uudestaan nousuun. Tämän hetken ennusteissa lumen sulamisajan sademäärän ennakoidaan olevan keskimääräistä suurempi, mutta myöhemmin yöpakkaset pienentävät virtaamia. Mikäli sääennusteet toteutuvat, ovat jokien kevättulvahuiput Hämeessä muodostumassa suunnilleen keskimääräisiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye