Oy Sinebrychoff Ab

Tiesitkö tämän yllättävän asian suomalaisten suosikkijuomasta?

Jaa

Greippilonkeron ei kuuluisi olla harmaata – Sinebrychoffin uutuusgreippilonkero saa makua, väriä ja tuoksua aidosta greippimehusta.

Lonkero on suomalaisten suosikkijuoma. Viime vuosina lonkeromarkkinaa ovat vallanneet värilliset makulonkerot, ja joka kesä uusi väri ja maku ovat villinneet suomalaiset. Monia voi kuitenkin yllättää tieto mistä alkuperäisen lonkeron väri ja maku tulevat. 

Perinteinen harmaa greippilonkero sisältää vettä, giniä, sokeria, hiilidioksidia sekä aromi- ja sameutusaineita. Harmaa väri tulee sameutusaineesta ja maku ginistä, sokerista ja aromeista. Mutta jos lonkerossa käytetään greippimehua, se on kaikkea muuta kuin harmaata ja maistuukin aivan toisenlaiselta. 

Sinebrychoffin kevään uutuustuote KOFF Long Drink Juiced Grapefruit saa makua, väriä ja tuoksua greippimehusta. Juiced Grapefruitissa on aitoa greippimehua peräti kahdeksan prosenttia. Tämä tuo juomaan raikkaan, vähemmän makean greippisen maun ja kauniin kellertävän värin. Makua tulee myös luontaisista aromeista.

Sinebrychoff testasi uutuustuotetta ihmisillä sokkotesteissä. Verrokkina oli perinteinen harmaa lonkero.

”Haluamme tehdä myös perinteisestä greippilonkerosta kiinnostavamman. Kysyimme greippilonkeroiden kuluttajilta*, mikä lisäisi eniten kiinnostusta klassikkojuomaan. Greippimehu oli asia, joka nousi vastauksissa selvästi suosituimmaksi. Myös luonnollisia ainesosia toivottiin. Tekemässämme makutestissä** yllätti, että KOFF Long Drink Juiced Grapefruitin raikkaus koettiin selkeästi (63 %) paremmaksi kuin kilpailevassa tuotteessa”, Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen sanoo.

“Väriä harmaaseen on odotettu” 

Sinebrychoff tuo samaan aikaan kauppoihin myös toisen lonkerouutuuden, KOFF Long Drink Twistin. Uutuudessa maistuvat ananas, mansikka ja sitruuna. Lonkeromaut ovat tähän asti perustuneet lähes yksinomaan yhteen päämakuun.

”Uutuuden ainutlaatuisuus ja houkuttelevuus olivat kuluttajatutkimuksessa todella korkeat. Makuyhdistelmä on jotain ihan uutta lonkeroissa, ja Twist erottuu myös värikkäällä pakkauksellaan laajasta lonkerovalikoimasta. Vuosi 2023 oli poikkeuksellisen hyvä makulonkerovuosi KOFF Long Drinkille. Jo edelliset uutuutemme Mango ja Wild Strawberry näyttivät, että väriä harmaaseen on odotettu”, Sinebrychoffin lonkeroiden kategoriamarkkinointijohtaja Juhani Jalkanen kertoo.

Uutuudet ovat saatavilla kaupoista kautta maan 26.2. alkaen. Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

KOFF Long Drink Juiced Grapefruit 5,0%
Long drink gin ja mehupitoinen greippijuoma

Ravintosisältö / 100 ml: energia 202 kJ/48 kcal, hiilihydraatteja 4,6 g, joista sokereita 4,6 g

Ainesosat: Vesi, greippimehu tiivisteestä (8 %), sokeri, gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (E414, E445), luontaiset aromit (sisältää kiniiniä), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), safloriuute,  hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Alkoholiprosentti: 5,0 til-%

KOFF Long Drink Twist 5,5%
Long drink gin ja hedelmänmakuinen juoma

Ravintosisältö / 100ml: energia 229 kJ/54 kcal, hiilihydraatteja 5,7 g, joista sokereita 5,7 g

Ainesosat: Vesi, sokeri, gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaine (E414), luontainen aromi, väri (E120), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), safloriuute.

Alkoholiprosentti: 5,5 til-%

Lähteet:
*Sinebrychoff On-line-tutkimus Cambri10/2022 Suomi (N=304: Juo greippilonkeroa vähintään kerran kahdessa kuukaudessa)
** Sinebrychoff makutesti Taloustutkimus 2023 Suomi (N=240)

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Sinebrychoff - Facebook & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Sinebrychoff Ab

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye