Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilmoittautuminen Taiteiden yön ohjelmaan on käynnistynyt

Jaa

Taiteiden yö järjestetään 15.8.2024 Vaasassa. Ilmoittautuminen ohjelmaan alkaa 1.3. ja kestää 31.5. saakka. Tapahtumaan liittyvän kulkueen teema on tänä vuonna rauha.

Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen

Taiteiden yön ohjelmaan voi ilmoittautua koko kevään ajan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5. Ilmoittautumislomake avautuu 1.3. Vaasan kaupungin verkkosivuilla. 

Mukaan ohjelmaan toivotaan monipuolista sisältöä bändeiltä ja artisteilta, taiteen tekijöiltä kuin myös yhdistyksiltä ja seuroilta. Verkkosivulla on omat lomakkeensa kulkueeseen osallistuville ryhmille, musiikkiesityksille sekä kaikille muille Taiteiden yön esityksille.

Tänä vuonna Taiteiden yössä nähtävän kulkueen teemaksi on valittu rauha.

–Tässä ajassa rauhan teema on tärkeä esiin nostettava asia. Se myös juhlistaa ihmisen parhaita puolia ja yhdessä olemista, kertoo kulttuurituottaja Geir Byrkjeland Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Suosittuun Taiteiden yön kulkueeseen voivat ilmoittautua erilaiset ryhmät, yhdistykset ja kokoonpanot. Kukin kulkueeseen osallistuva ryhmä rakentaa teemaan sopivan kokoonpanon, jonka kanssa he esittäytyvät yleisölle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurituottaja Geir Byrkjeland Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut,
p. 0401563227, geir.byrkjeland@vaasa.fi

Kuvat

Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koko perheen pyöräilypäivä käynnistää pyöräilyviikon – Vaasassa viikko täynnä pyöräilyaiheista ohjelmaa23.4.2024 15:31:52 EEST | Tiedote

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jälleen toukokuussa. Vaasassa viikko polkaistaan käyntiin lauantaina 4.5., kun koko perheen pyöräilypäivä valtaa kauppatorin. Viikon aikana tarjotaan myös ilmainen aamupala pyöräileville, järjestetään pyöräilytempaus kaikilla Vaasan seitsemällä nuorisotilalla sekä poljetaan Vaasan ladun johdolla Närvänmutkan laavulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye