Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vaasan kaupungin museot yhteiseen vaasa.fi-verkkopalveluun

Jaa

Vaasan kaupungin museot on siirtynyt yhteiseen vaasa.fi-verkkopalveluun. Museoiden monipuolinen kokonaisuus löytyy osoitteesta vaasanmuseot.fi. 

Uusilta verkkosivuilta löytyvät muiden muassa museoiden näyttelyt ja tapahtumat sekä museovierailuun liittyvät käytännön asiat.

–Olemme tehneet sivuille eri kohderyhmiä kiinnostavia sisältöjä, esimerkiksi lasten kanssa museoon tuleville on oma kokonaisuutensa, kertoo yleisötyönpäällikkö Leena Nyqvist.

Myös museoiden laajat kokoelmat ja alueellinen toiminta Pohjanmaan maakunnan vastuumuseona on nostettu sivuilla esiin.

–Vastuumuseona meillä on tärkeä lakisääteinen tehtävä kehittää toiminta-alueen taidetta ja kulttuuriympäristöä koskevaa toimintaa sekä viranomaisena neuvoa ja edistää yhteistyötä, sanoo museotoimenjohtaja Elina Bonelius.

Lisää vetovoimaa ja tunnettuutta

Verkkosivu-uudistuksen myötä päivitettiin myös museoiden visuaalinen ilme Vaasan kaupungin brändi-ilmeen osaksi.

–Molemmat uudistukset lisäävät vetovoimaa ja tunnettuutta, yhteisellä vaasa.fi-sivustolla tavoitetaan suurempi kävijämäärä myös museoiden sivuille ja yhteinen brändi-ilme hyödyttää kaikkia toimijoita. Tavoitteena on ollut kohderyhmää houkutteleva ja tunnistettava sekä tulevaisuuden tarpeita palveleva kokonaisuus, sanoo Vaasan kaupungin viestintä- ja markkinointijohtaja Leena Forsén.

Museot siirtyvät yhteiseen vaasa.fi-palveluun erilliseltä sivustolta. Uudistuksen myötä kaikki Vaasan kaupungin kulttuurilaitokset löytyvät nyt samalta sivustolta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museotoimenjohtaja Elina Bonelius, p. 040 487 2856, elina.bonelius@vaasa.fi
Viestintä- ja markkinointijohtaja Leena Forsén, p. 040 635 0762, leena.forsen@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Vaasan museot on Pohjanmaan aluevastuumuseo, joka tuottaa, tallentaa ja esittelee alueen tiedettä, taidetta ja historiaa. Näyttelymme tarjoavat yhdistelmän paikallista ja kansainvälistä kulttuuria sekä taidetta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koko perheen pyöräilypäivä käynnistää pyöräilyviikon – Vaasassa viikko täynnä pyöräilyaiheista ohjelmaa23.4.2024 15:31:52 EEST | Tiedote

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jälleen toukokuussa. Vaasassa viikko polkaistaan käyntiin lauantaina 4.5., kun koko perheen pyöräilypäivä valtaa kauppatorin. Viikon aikana tarjotaan myös ilmainen aamupala pyöräileville, järjestetään pyöräilytempaus kaikilla Vaasan seitsemällä nuorisotilalla sekä poljetaan Vaasan ladun johdolla Närvänmutkan laavulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye