Viisas Elämä Oy

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa

Jaa

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Kuva: Speakersforum. Kansi: Jonna Nisu.
Kuva: Speakersforum. Kansi: Jonna Nisu.

Jos työ jatkuvasti uuvuttaa, elämä tuntuu liian usein liian vakavalta ja ihmissuhde kuormittavalta, on aika katsoa sisäänpäin omaan itseen ja aloittaa muutos missä iässä tahansa. Tunnelmamuotoilun kehittäjä Marjo Rantasen uusin teos muistuttaa, että meistä jokainen ansaitsee elämässään parempaa.

“Ihmisen tärkein tehtävä tässä elämässä on oppia tuntemaan itsensä, kaikki ne tähtitaivaan pienetkin yksityiskohdat ja rakastaa sitä kaikkea. Oppia tuntemaan itsensä, jotta ymmärtäisi muita. Oppia löytämään omat vahvuudet, jotta voisi täyttää täällä tehtävänsä”, kirjoittaa Rantanen kirjassaan.

Kirja perustuu Rantasen valmennuksissaan käyttämään työkaluun luontaisista taipumuksista sekä jungilaiseen teoriaan ajattelun erilaisuudesta. Psykiatri C. G. Jung puhui osin tiedostamattomissa olevasta sisäisestä, jumalaisesta lapsesta, joka toimii erityisen ilon ja energian lähteenä. Yhteys tähän lapseen, luontaiseen minään, voi aueta milloin vain.

Keski-ikä on teoksen mukaan usein juuri se aika, jolloin yhteys syntyy ja voimme löytää todellisen sisimpämme: vahvuutemme, todelliset taipumuksemme ja kehittämiskohteemme. Kirjan avulla voit testata oman tyyppisi ja oppia ymmärtämään luontaisia taipumuksiasi.  Koskaan ei ole liian myöhäistä arvostaa itseään, pysäyttää stressi ja toteuttaa unelmiaan, kuten Rantanen kirjoittaa.

Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 11.

Marjo Rantanen on erilaisiin ajattelutyyleihin erikoistunut lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja palkittu ammattipuhuja. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus valmentamisesta sekä liike-elämässä että sote-alalla. Marjo valmentaa asiantuntijoita, esihenkilöitä, johtoryhmiä sekä ryhmädynamiikkaa ja henkilökemioita. Marjo on Speakersforumin palkittu Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -voittaja. Hänen aiempia kirjojaan ovat Tunnelmamuotoilu (Alma Talent, 2016), Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) ja Tunnelman voima (Viisas Elämä, 2022).

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Speakersforum
Kuva: Speakersforum
Lataa
Kansi: Jonna Nisu
Kansi: Jonna Nisu
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye