HOK-Elanto

Ravintolatasoinen kebab rantautuu S-market Rediin

Jaa

HOK-Elanto lanseeraa uuden kebabbuffetin, Kebabkioskin, S-market Rediin. Kebabkioskissa on tarjolla ravintolatasoista, valmista kebabia erilaisine lisukkeineen ja kastikkeineen.

Kuva: Jaakko Vuorenmaa
Kuva: Jaakko Vuorenmaa

Täysin uudenlainen kebabbuffet saapui S-market Rediin. Kebabkioskissa myydään valmista, ravintolatasoista kebabia helposti kauppareissulla mukaan otettavaksi ja nopeasti syötäväksi.  

Kebabkioskista löytyy vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin lihansyöjillekin. Tarjolla on kasvis-, kana-, kana-nauta- sekä nautavaihtoehdot. Lisukkeista löytyy niin ristikkoperunoita kuin basmatiriisiäkin. Kebabin kruunaa perinteinen kebabkastike, ja tarjolla on kastikevaihtoehto niin tulisuudesta pitävälle kuin miedompien makujen ystäville. Kebabin rinnalle voi vielä valita kylmiä lisukkeita kuten tsatsikia, coleslawta, tulista tomaattisalsaa tai pitaleipää. Kebabia ja lisukkeita myydään kilohintaan 19,90 € / kg.  

– Kebab on ollut suomalaisten suosiossa jo pitkään ja trendi sen kuin kasvaa. Samaan aikaan myös valmisruokien ostaminen on kasvanut etenkin sinkku- ja dinkkutalousten lisääntyessä. Kebabkioski on näiden molempien ilmiöiden lopputulema. Jatkossa valmista ja herkullista kebabia voi ostaa mukaan kauppareissun yhteydessä, kertoo HOK-Elannon Head of Development and Design Anne-Maria Mikkonen

Kebabkioskia pilotoidaan ensin S-market Redissä, jonka jälkeen pilotin on tarkoitus laajentua Prismaan.  

– Olemme innoissamme pilotista, ja itse uskomme konseptin toimivuuteen. Haluamme pilotin myötä testata, mitkä maut maistuvat asiakkaillemme. Etenkin vegaanisen kebabin toimivuutta seuraamme mielenkiinnolla. Kuulemme mielellämme asiakkailtamme palautetta, jotta voimme kehittää konseptia entistä paremmaksi, kertoo Mikkonen. 

Ravintolatasoinen ruoka yhdistyy helpon ostamisen kanssa 

Kebabkioskin lisäksi HOK-Elannon ruokakaupoista löytyy siipibuffet, Siipiyhtiö, jossa tarjolla on erimakuisia siipiä, lisukkeita sekä dippejä. Sekä kebabkioski että Siipiyhtiö kuuluvat HOK-Elannon ruoan kehitystiimin kehittämään Ruokayhtiö-konseptiin, jossa yhdistetään ravintolatasoiset maut helpon ostamisen kanssa. Sekä siipiä että kebabia voi ostaa kauppareissun yhteydessä myymälästä sijaitsevasta buffetista. 

– Suomalaiset ovat buffetkansaa. Buffeteissa viehättää se, että saat ottaa juuri haluamasi määrän ruokaa pieneen tai isoon nälkään. Lisäksi voit yhdistellä makuja ja ruokia oman mielesi mukaan. Kuitenkaan herkullisuudesta ei haluta tinkiä, ja sen takia haluamme tarjota vain ravintolatasoista ruokaa, kertoo Mikkonen. 

Yhteyshenkilöt

HOK-Elanto

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 680 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli 2,6 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 800 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla. 

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkku, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

HOK-Elannon vuosi 2023: ennätysmäärä maksettuja Bonuksia ja uusia asiakasomistajia, liikevaihto kasvoi yli 6 prosenttia 2,6 miljardiin euroon22.2.2024 10:05:00 EET | Tiedote

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon vuosi 2023 oli menestyksekäs. Asiakasomistajien määrä kasvoi ennätyksellistä tahtia: uusia asiakasomistajia liittyi yli 37 000 ja asiakasomistajia oli vuoden lopussa yhteensä yli 680 000. HOK-Elannon asiakasomistajat hyötyivät jäsenyydestään ennätyksellisellä tavalla: heille maksettiin yli 90 miljoonaa euroa Bonusta ja maksutapaetua. HOK-Elanto-konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 2023 edellisvuodesta 6,3 prosenttia 2 567 miljoonaan euroon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye