Kokkolan Halpa-Halli Oy

Ennätysmäärä haki kesätöihin HalpaHalliin

Jaa

HalpaHalli on saanut tänä vuonna ennätyksellisen määrän kesätyöhakemuksia, yhteensä 4571 kappaletta. HalpaHalli haluaa tarjota monipuolisia kaupan alan tehtäviä ja vain hyviä kesätyökokemuksia sitoumuksensa mukaisesti, jossa korostetaan muun muassa hyvää hakijakokemusta ja perusteellista perehdytystä. Päätökset kesätyöpaikoista ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä.

HalpaHallin kesätyöhaku oli menestys.
HalpaHallin kesätyöhaku oli menestys. Kuva: Ville Hyytinen

HalpaHalli vastaanotti ennätyksellisen määrän hakemuksia tämän vuoden kesätyöpaikkoihinsa. Hakemuksia saatiin yhteensä 4571 kappaletta.

- Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että näin moni nuori on kiinnostunut liittymään joukkoomme kesäksi. Se on merkki siitä, että olemme oikealla tiellä tukemassa nuorten urapolkuja, toteaa HalpaHallin henkilöstöjohtaja Janne Syri. – Iso hakemusmäärä on hieno osoitus luottamuksesta nuorilta, ja haluamme kiittää jokaista hakijaa heidän kiinnostuksestaan HalpaHallia kohtaan.

HalpaHallin myymälöiden kesätöihin kuuluu monipuolisia kaupan alan tehtäviä, eivätkä ne rajoitu esimerkiksi vain kassatyöhön. - Jaoimme sosiaalisessa mediassa videoita, joissa meillä aiemmin kesätöissä tai harjoittelussa olleet ja sittemmin töissä jatkaneet nuoret kertovat omista kokemuksistaan ja työyhteisöstämme. Tarinat ovat selvästi vedonneet nuoriin työnhakijoihin ja innostaneet hakemaan meille, kertoo viestintäpäällikkö Mari Emmes.

Vain hyviä kesätyökokemuksia

HalpaHallilla on käytössä oma kesätyösitoumus, jonka tavoitteena on tarjota vain hyviä kesätyökokemuksia. Sitoumuksen periaatteisiin kuuluvat hyvän hakijakokemuksen huomioiminen, työsopimuksen sisällön tarkka läpikäyminen, selkeä palkkaus sekä hyvä perehdytys ja monipuolisen työkokemuksen tarjoaminen. Lisäksi korostetaan, että jokainen kesätyöntekijä on tärkeä osa työyhteisöä omana ainutlaatuisena itsenään.

- Kesätyöntekijät ovat olennainen osa työyhteisöä, sillä he auttavat ylläpitämään toimintaa vakituisen henkilökunnan lomaillessa. Kesätyöt tarjoavat myös arvokkaan mahdollisuuden tutustua työelämän käytäntöihin. Meille on tärkeää olla vastuullisia ja varmistaa, että meillä saatava kokemus antaa eväitä tulevalle työuralle, kuvaa Syri.

Päätökset kesätyöpaikoista tehdään ja ilmoitetaan kaikille hakeneille huhtikuun loppuun mennessä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin.

Myymme tuotteet kaikille asiakkaillemme samaan, edulliseen hintaan. Asiakas hyötyy halvoista hinnoistamme saman tien, kun hän maksaa ostoksensa kivijalkamyymälän tai verkkokaupan kassalla.

www.halpahalli.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Halpa-Halli Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye