Viisas Elämä Oy

Movetronin uutuuskirja “Movetron – Romeosta Juliaan” kokoaa 30 vuotta musiikkia, ystävyyttä ja unohtumattomia hetkiä

Jaa

Suosittu suomalainen eurodance (EDM) -bändi juhlistaa 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla kirjan Movetron – Romeosta Juliaan. Kirjan kirjoittajana toimii tunnettu kirjailija ja käsikirjoittaja Taina West.

Kannen kuva: Jouni Tossavainen. Kansi: Rami Hakala.
Kannen kuva: Jouni Tossavainen. Kansi: Rami Hakala.

Kirja ei ainoastaan paneudu bändin musiikilliseen uraan, vaan se tarjoaa myös syvällisen katsauksen yhtyeen jäsenten ystävyyteen ja elämään matkan varrella. Teos toimii myös kunnianosoituksena äkillisesti helmikuussa 2024 menehtyneelle bändin jäsenelle, Timo Löyvälle. Tarinaan on koottu paljon arvokkaita tarinoita ja muistoja Löyvältä. Kolmen lahjakkaan artistin silmin avautuva aikamatka vie huolettomalle 90-luvulle, joka herättää nostalgisia muistoja ja kutsuu lukijan osaksi tuota musiikin täyteistä aikaa. 

Movetronin perustajajäsenet, Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari, ovat olleet tiiviisti mukana kirjan luomisessa Taina Westin kanssa. Movetron – Romeosta Juliaan herättää henkiin 90-luvun trendit ja tunnelman, jotka ovat elinvoimaisia tänäkin päivänä. Yleisö on edelleen yhtä kiihkeästi mukana Movetronin keikoilla kuin se oli bändin aloittaessa. 

Movetronin musiikki on viihdyttänyt suomalaisia vuosikymmenien ajan, ja heidän hittikappaleisiinsa kuuluvat mm. “Romeo ja Julia”, “Ristinolla” ja “Nyt on jatkot”. Vaikka yhtye on saavuttanut merkittävää menestystä ja myynyt lukuisia kulta- ja platinalevyjä, he ovat pysyneet vaatimattomina ja halunneet säilyttää yksityisyytensä.

Kirjan tekoprosessin aikana bändin jäsenet ovat muistelleet unohtumattomia hetkiä ja kommelluksia vuosien varrelta. Merkittäviä hetkiä ovat olleet bändin osallistuminen Euroviisuihin, single-listan ykkössija sekä useat kulta- ja platinalevyt. Movetron on kuitenkin suunnannut katseen eteenpäin tulevaisuuteen ja jatkaa suosittuja keikkojaan. Bändin tuleva kiertue ”Erittäin hyvä ellei täydellinen” starttaa huhtikuussa 2024 Järvenpäästä.

Kirja julkaistaan 20.4. ja julkaisua juhlitaan kevään aikana seuraavissa paikoissa:

Aino Areena, Järvenpää 20.4.2024

Viking Grace, Turku 27.4.2024

Himos Areena, Jämsä 30.4.2024

Haastattelupyynnöt ja kirjan arvostelukappaleet:
tiedotus@viisaselama.fi

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueilta. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt sekä arvostelukappaleet:
tiedotus@viisaselama.fi

Kuvat

Kannen kuva: Jouni Tossavainen. Kansi: Rami Hakala.
Kannen kuva: Jouni Tossavainen. Kansi: Rami Hakala.
Lataa
Kuva: Jouni Tossavainen
Kuva: Jouni Tossavainen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Keski-ikä on otollinen aika kasvulle – omien vahvuuksien löytäminen luo iloa ja tasapainoa18.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Marjo Rantanen kertoo uutuusteoksessaan Ansaitset parempaa – Näin löydät ilon, tasapainon ja sisäiset aarteesi (Viisas Elämä, 2024), miten voimme päästä eroon stressaavista tekijöistä elämässämme ja täydentää voimavarojamme entisestään iästä riippumatta. Teoksen lähtökohta on oppia tunnistamaan omia vahvuuksia, luontaisia taipumuksia ja kehittämiskohteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye