Osuuskauppa Keskimaa

Ruoan verkkokauppapalvelu laajenee S-market Savelassa

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa on laajentanut ruoan verkkokauppapalvelua S-market Savelassa tarjoten nyt noutolokerot robottikuljetuksien rinnalle. Noutolokerikkoihin on mahdollista tilata isommatkin ruokaostokset valmiiksi kerättyinä ja noutaa ne itselle sopivaan aikaan. Palvelu on saatavilla S-market Savelan aukioloaikojen mukaisesti, eli ympäri vuorokauden.

KUVA: Tero Takalo-Eskola

Osuuskauppa Keskimaa on kehittänyt aktiivisesti viimeisten vuosien ajan ruoan verkkokaupan palveluja ja vakiinnuttanut asemaansa Keski-Suomen ruoan verkkokaupan markkinajohtajana. Vuoden 2023 aikana Keskimaan ruoan verkkokauppa on kasvanut 10 prosenttia.

Keskimaa aloitti ruoan verkkokauppa-asiakkaita palvelevien Starshipin kuljetusrobottien kokeilun Jyväskylässä kesäkuussa 2023. Robottien kotimyymälöinä toimivat S-market Savela ja S-market Tourula. Nyt verkkokaupan palvelua on laajennettu S-market Savelan osalta noutolokerikkoihin.

− Robottikuljetukset ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton, minkä vuoksi S-market Savelaan halutaan tarjota asiakkaille myös noutolokerikot isompien ostosten noutamiseen. Lisäksi haluamme palvella asiakkaita ympärivuorokautisesti myös verkkokaupan noudon osalta, ja S-market Savelassa tämä on mahdollista toteuttaa laajojen aukioloaikojen myötä. Verkkokaupan tilausten noudot onnistuvat Savelasta vaikka yöaikaan, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén.

Keskimaa tarjoaa ruoan verkkokauppapalveluja S-kaupat.fi -palvelun kautta. Ruoan tilaaminen verkosta on mahdollista Keskimaan Prismojen lisäksi Mestarin Herkusta sekä 12 S-marketista (Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Savela, Tikkakoski, Tourula, Uurainen, Vaajala, Viitasaari ja Äänekoski) sekä Toivakan Salesta.

− Tämän vuoden aikana S-kaupat.fi -palvelua on jo laajennettu helmikuussa Uuraisille avattuun S-markettiin. Uusina kohteina palvelua laajennetaan kevään aikana myös muutamaan Keskimaan Sale yksikköön, Hoffren avaa suunnitelmia.

Kotiinkuljetuspalveluja tarjoavat S-market Savelan ja Tourulan robottien lisäksi Jämsän, Keuruun sekä Viitasaaren S-marketit, Mestarin Herkku ja Prisma Seppälä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén, marko.hoffren@sok.fi, 010 767 4180

Kuvat

Lataa
S-market Savelan noutolokerikoista asiakas voi noutaa verkkokaupasta tilatut ruokaostokset vaikka yöaikaan.
S-market Savelan noutolokerikoista asiakas voi noutaa verkkokaupasta tilatut ruokaostokset vaikka yöaikaan.
Lataa

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 754 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on lähes 140 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme noin 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan vuoden 2023 esihenkilöt palkittiin Tahkolla16.5.2024 13:11:28 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa palkitsi vuoden 2023 parhaat esihenkilöt neljässä eri kategoriassa. Palkintokategoriat ovat Keskimaan arvojen mukaisesti: sydämellä, sisulla, ilolla ja yhdessä -kategoriat. Keskimaan palkitut esihenkilöt ovat Hesburger Sokoksen ravintolapäällikkö Katja Hulkko, S-market Kolmikulman marketpäällikkö Paula Kortelahti, S-market Muuramen marketpäällikkö Mira Kinnunen ja Original Sokos Hotel Alexandran hotellipäällikkö Leena Lehosmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye