Osuuskauppa Keskimaa

Ruoan verkkokauppapalvelu laajenee S-market Savelassa

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa on laajentanut ruoan verkkokauppapalvelua S-market Savelassa tarjoten nyt noutolokerot robottikuljetuksien rinnalle. Noutolokerikkoihin on mahdollista tilata isommatkin ruokaostokset valmiiksi kerättyinä ja noutaa ne itselle sopivaan aikaan. Palvelu on saatavilla S-market Savelan aukioloaikojen mukaisesti, eli ympäri vuorokauden.

KUVA: Tero Takalo-Eskola

Osuuskauppa Keskimaa on kehittänyt aktiivisesti viimeisten vuosien ajan ruoan verkkokaupan palveluja ja vakiinnuttanut asemaansa Keski-Suomen ruoan verkkokaupan markkinajohtajana. Vuoden 2023 aikana Keskimaan ruoan verkkokauppa on kasvanut 10 prosenttia.

Keskimaa aloitti ruoan verkkokauppa-asiakkaita palvelevien Starshipin kuljetusrobottien kokeilun Jyväskylässä kesäkuussa 2023. Robottien kotimyymälöinä toimivat S-market Savela ja S-market Tourula. Nyt verkkokaupan palvelua on laajennettu S-market Savelan osalta noutolokerikkoihin.

− Robottikuljetukset ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton, minkä vuoksi S-market Savelaan halutaan tarjota asiakkaille myös noutolokerikot isompien ostosten noutamiseen. Lisäksi haluamme palvella asiakkaita ympärivuorokautisesti myös verkkokaupan noudon osalta, ja S-market Savelassa tämä on mahdollista toteuttaa laajojen aukioloaikojen myötä. Verkkokaupan tilausten noudot onnistuvat Savelasta vaikka yöaikaan, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén.

Keskimaa tarjoaa ruoan verkkokauppapalveluja S-kaupat.fi -palvelun kautta. Ruoan tilaaminen verkosta on mahdollista Keskimaan Prismojen lisäksi Mestarin Herkusta sekä 12 S-marketista (Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Savela, Tikkakoski, Tourula, Uurainen, Vaajala, Viitasaari ja Äänekoski) sekä Toivakan Salesta.

− Tämän vuoden aikana S-kaupat.fi -palvelua on jo laajennettu helmikuussa Uuraisille avattuun S-markettiin. Uusina kohteina palvelua laajennetaan kevään aikana myös muutamaan Keskimaan Sale yksikköön, Hoffren avaa suunnitelmia.

Kotiinkuljetuspalveluja tarjoavat S-market Savelan ja Tourulan robottien lisäksi Jämsän, Keuruun sekä Viitasaaren S-marketit, Mestarin Herkku ja Prisma Seppälä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, verkkokaupan kehityspäällikkö Marko Hoffrén, marko.hoffren@sok.fi, 010 767 4180

Kuvat

Lataa
S-market Savelan noutolokerikoista asiakas voi noutaa verkkokaupasta tilatut ruokaostokset vaikka yöaikaan.
S-market Savelan noutolokerikoista asiakas voi noutaa verkkokaupasta tilatut ruokaostokset vaikka yöaikaan.
Lataa

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 754 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on lähes 140 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme noin 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Urban Bistro avataan alkukesästä kävelykadulle ravintola VENNin tiloihin5.4.2024 10:05:00 EEST | Tiedote

Jyväskylä saa uuden ravintolan kävelykadulle, kun Osuuskauppa Keskimaa avaa ravintola Revolutionin viereiseen liiketilaan uuden Urban Bistron alkukesästä. Urban Bistro on rento ruoka- ja seurusteluravintola, jossa nautitaan ruoat ja juomat yhdessä kaveriporukalla viihtyen. Samalla vuodesta 2018 kävelykadulla toiminut ravintola VENN lopettaa toimintansa vapun jälkeen, ja tilat remontoidaan uutta Bistroa varten toukokuun aikana.

Keskimaan Ilo auttaa 2024 -lahjoituksella järjestetään ikäihmisille digitaitojen koulutusta25.3.2024 09:35:48 EET | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa on valinnut kumppanit vuoden 2024 Ilo auttaa -hyväntekeväisyyslahjoituksen toteuttamiseen, mikä kohdistuu ikäihmisten digitaitojen kartuttamiseen. Ikäihmisille järjestetään tulevan kevään ja syksyn aikana maksuttomia digitaitojen valmennuksia sekä koulutetaan digitaitojen vertaisopastajia eri puolille Keski-Suomea. Yhteistyökumppanina koulutuksia järjestävät Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry ja Eläkeliiton Keski-Suomen piiri ry.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye