Scissors Sistersin solisti Jake Shears ja Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät viimeistelevät Slot Festivalin ohjelmiston

Jaa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Slot Festival tuo heinäkuussa Turun Linnanpuistoon kansainvälisiä tähtiartisteja sekä kotimaisia eturivin esiintyjiä. Festivaalin ohjelmisto on valmis, artistien esiintymispäivät on julkaistu ja kaikki liput ovat myynnissä nykyisillä hinnoilla 31.3. saakka. 

Ensimmäistä kertaa Suomeen soolokeikalle saapuva Jake Shears nähdään Slot Festivalilla 20. heinäkuuta.
Ensimmäistä kertaa Suomeen soolokeikalle saapuva Jake Shears nähdään Slot Festivalilla 20. heinäkuuta.

19.-20. heinäkuuta tunnelmallisessa ja historiallisessa Turun Linnanpuistossa juhlittavan Slot Festivalin ohjelmisto on kasvanut kahden uuden huippukiinnityksen myötä. Glam rock -yhtye Scissors Sistersin kautta suureen kansainväliseen suosioon noussut Jake Shears nähdään lauantaina 20. heinäkuuta Slot Festivalilla. Ensimmäistä kertaa Suomeen soolokeikalle saapuva Jake Shears julkaisi vuonna 2018 itsensä mukaan nimetyn debyyttialbumin, joka keräsi paljon kiitosta kriitikoilta, ja vei hänet massiiviselle maailmankiertueelle. Viime vuonna Shears julkaisi toisen studioalbuminsa “Last Man Standing”, joka sisältää muun muassa BBC Radio 2:n A-listan singlet “Too Much Music” ja “I Used To Be In Love”. Albumin julkaisun jälkeen Shears on nähty lukuisilla suurilla lavoilla, kuten Duran Duranin Britannian areenakiertueella, Glastonbury Festivalilla ja Mighty Hooplassa. 

Perjantaina 19. heinäkuuta Slot Festivalilla nähdään rakastettu Scandinavian Music Group, joka on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Luvassa on ainutlaatuinen erikoiskeikka, jossa seitsemänhenkistä yhtyettä vahvistaa nimekkäistä huippumuusikkoystävistä koottu Ikuiset ystävät -puhallinkvartetti. 90-luvun ja 2000-luvun alun kirkkaimpiin tähtiin painottuvalla Slot Festivalilla nähdään myös The Cardigans, Sugababes, Paloma Faith, Aqua, Hanson, Egotrippi, Don Huonot, Kwan, Titiyo x Sunnan ja Vesterinen yhtyeineen

Vastaanotto Slot Festivalille on ollut mahtava ja tuntuu vahvasti, että hieman taaksepäin katsovalle, mutta silti ajassa kiinni olevalle uudelle festivaalille on ollut tilausta. Slot Festivalin kansainvälisiä tähtiä tihkuva esiintyjäkaarti on timanttinen ja olemme siitä äärimmäisen ylpeitä”, hehkuttaa promoottori Pietu Sepponen.

Slot Festivalin järjestää turkulainen Sunborn Live, joka tunnetaan mm. Kesärauha-festivaalin järjestäjänä. Slot Festival järjestetään Turussa samanaikaisesti Tall Ships Races -purjelaivatapahtuman kanssa, jonka odotetaan tuovan kaupunkiin useita tuhansia matkailijoita.

SLOT FESTIVAL 19.–20.7.2024, Linnanpuisto, Turku
PE 19.7.2024: Sugababes, Paloma Faith, Hanson, Egotrippi, Vesterinen Yhtyeineen, Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät
LA 20.7.2024: The Cardigans, Aqua, Jake Shears, Don Huonot, Kwan, Titiyo X Sunnan

Liput myynnissä www.lippu.fi/slot-festival
1 pv lippu 99€ (1.4. alkaen 105€)
1 pv VIP-lippu 149€ (1.4. alkaen 155€)
2 pv lippu 149€ (1.4. alkaen 159€)
2 pv VIP-lippu 199€ (1.4. alkaen 205€)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taiteellinen johtaja
Pietu Sepponen
044 5566113
pietu.sepponen@sunborn.com


Viestintäpäällikkö
Cecilia Jokela
044 5970610
cecilia@kesarauha.fi

Kuvat

Slot Festivalilla nähdään hämärtyvässä kesäillassa Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät
Slot Festivalilla nähdään hämärtyvässä kesäillassa Scandinavian Music Group & Ikuiset ystävät
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Britannian albumilistan kärkinimi The Libertines Kesärauhaan17.4.2024 09:57:29 EEST | Tiedote

Turun Linnanpuistossa 7.–9. kesäkuuta juhlittavan Kesärauhan ohjelmisto vahvistuu, kun perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty The Libertines. Aiemmin julkistettujen pääesiintyjien 070 Shaken ja Slowdiven rinnalla esiintyvä The Libertines on tällä hetkellä Britannian albumilistan kärjessä. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja nykyiset lippuhinnat ovat voimassa 30.4. saakka.

Turun Terassikesään kahdeksan uutta artistia - Ellinoora esiintyy Turun taiteiden yönä Turku Energian sisäpihalla ikärajattomalla keikalla!12.4.2024 10:00:01 EEST | Tiedote

Turku Energian sisäpihan uniikissa miljöössä järjestettävä Turun Terassikesä saa täydennystä viiden uuden keikkaillan myötä. Uusina artisteina julkistettavat Stratovarius, Sonata Arctica, Ege Zulu, jambo, Amorphis, Lost Society, Vesterinen Yhtyeineen ja Ellinoora laajentavat entisestään Turun tulevan kesän keikkatarjontaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye