Podme

Veronica Verhon ja Gogi Mavromichalisin uusi Podme Original -podcast takaa kuulijalle kiusallisia hetkiä julkisilla paikoilla

Jaa

Tuttujen suosikkijuontajien Veronica Verhon ja Constantinos “Gogi” Mavromichalisin yhteinen uutuuspodcast EveryPodi alkaa maanantaina 11. maaliskuuta. Podme Original -podissa kuullaan kaksikon reaktioita muista podcasteista leikattuihin audioklippeihin.

Uudessa EveryPodi-podcastissaan Veronica Verho ja Constantinos Gogi Mavromichalis kuuntelevat klippejä muista podcasteista ja purkavat niistä sen jälkeen toisilleen mitä erikoisinta tajunnanvirtaa.

– Veronican ja Gogin välinen kemia on suorastaan käsittämätöntä, ja he yllyttävät toisensa jatkuvasti parhaimmilleen. Kaksikko myös ilmiselvästi nauttii podin tekemisestä yhdessä, mikä kuuluu lopputuloksessa ja on tietenkin tuottajan unelmatilanne. Podi takaa kuuntelijalleen roppakaupalla naurua, hämmennystä ja kenties myös kiusallisia hetkiä julkisilla paikoilla, podcastin vastaava tuottaja Amy Burgess kertoo.

Verho ja Mavromichalis lupaavat podinsa kuuntelijoille viihdettä, kummallisia aasinsiltoja ja yllättäviä tilanteita.

– Podi mahdollistaa erikoisia keskusteluja, joihin toinen ei ole pystynyt mitenkään varautumaan, Mavromichalis sanoo.

– EveryPodi on podi, missä kuunnellaan podeja, mutta ei siinä vielä kaikki: Jokaisen jakson kolme ensimmäistä sekuntia kertovat paljon tulevasta. Jos pysyt kuulijana jokaisen jakson kyydissä, niin ostan sinulle keksin! Verho heittää.

Juontajat ovat erittäin tyytyväisiä päästessään tekemään podcastia juuri toistensa kanssa. Podcast-taustaa molemmilla on kosolti entuudestaan: Verholla muun muassa POKSista, Love is in the Earista sekä Elämäni kesistä, Mavromichalisilla hänen Ylellä ilmestyvästä ohjelmastaan Gogin kantabaari.

– Gogi on maailman mielikuvituksellisin ihminen Kreikan tulisella tvistillä. Odotan yhteisiä hetkiämme todella paljon, Verho kehuu puoliksi kreikkalaista juontajapariaan.

– Harvoin löytää uuden ihmisen, jonka kanssa juttu lentää niin uskomattoman hyvin. Veronican mielenmaisema on ihanan samaistuttava, mutta tarpeeksi häiriintynyt, että jotenkin meillä synkkaa juttu todella luontevasti. Odotan aina innolla kun päästään höpöttelemään studioon! Mavromichalis puolestaan suitsuttaa.

Kaksikon sosiaalisen median tilien seuraajat ovat jo aiemmin kyselleet milloin Verho ja Mavromichalis aloittavat yhteisen projektin. Nyt fanien odotus palkitaan.

– Olen saanut paljon kyselyitä somen puolella, mikä on ollut ihanaa! Tiedän, että odotus palkitaan ihan tuota pikaa. Tämä on sellainen kombo, jota kukaan ei osannut kuvitella, Verho toteaa.

EveryPodin jaksot julkaistaan maanantaisin 11.3. alkaen. Jaksot ovat vapaasti kuunneltavissa kaikilla alustoilla, kuten Podme-palvelussa.

Podcastin avausjakson voi kuunnella täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Podme on vuonna 2017 perustettu podcast-palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella Premium-podcasteja kuukausimaksulla ilman mainoksia. Lisäksi palvelun kautta voi kuunnella myös ilmaisia, vapaassa jakelussa olevia podcasteja. Podme toimii tällä hetkellä myös Ruotsissa ja Norjassa. Podme-palvelu on saatavilla selainversiona sekä iOS- ja Android -sovelluksina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Podme

Podme tuki nuorten urheiluharrastuksia yli 10 000 eurolla – yli 50 urheiluryhmää osallistui kilpailuun, jossa levitettiin tietoisuutta juniorien mielen taitojen tärkeydestä20.2.2024 07:03:00 EET | Tiedote

Podcast-palvelu Podmen joulukuussa 2023 käynnistämä kilpailu on päättynyt. Kilpailun tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta aktiivisesti harrastavien juniorien mielen taitojen tärkeydestä. Kilpailuun osallistui yli 50 urheiluryhmää, joista kaikki palkittiin rahapalkinnoilla. Kolmelle eniten Podme-arvokoodeja aktivoineelle ryhmälle jaettiin lisäksi yhteensä 6000 euron palkintopotti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye