Hyvinkäälle vedenmyyntipiste

Jaa

Hyvinkään vesi on avannut vedenmyyntipisteen kaupungin varikon viereen. Piste on tarkoitettu ammattikäyttöön. Vettä voi hakea esimerkiksi liikennealueiden ylläpitoon, asfalttiurakkaan tai paineimuautoon. Vedenmyyntipiste löytyy osoitteesta Kerkkolankatu 38, Hyvinkää.

Vedenmyyntipisteeseen lukulaite ja vesipiste.
Vedenmyyntipisteeseen kuuluu lukulaite ja vesipiste. Hyvinkään kaupunki

Vedenmyyntipiste on Pohjois-Uudenmaan ensimmäinen. Uudellamaalla samanlaisia myyntipisteitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta.


Aikaisemmin vettä on haettu luvatta sammutusvesiasemista ja paloposteista. Ne on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan Hyvinkään Veden ja pelastuslaitoksen käyttöön.
- Luvaton vedenotto voi aiheuttaa liian suuria virtauksia vesijohtoverkostoon. Silloin veden laatu voi heikentyä hetkellisesti, joka aiheuttaa vaivaa asiakkaillemme, kertoo Hyvinkään veden verkostopäällikkö Anssi Hietikko.


Uudessa vedenmyyntipisteessä tätä ongelmaa ei tule. Piste on sijoitettu vesijohtoverkostoon siten, ettei suurenkaan vesimäärän hakeminen aiheuta vedenlaadun heikentymistä virtauksien takia.


Vedenmyyntipiste toimii asiakaskortilla. Ennen kuin vettä voi hakea vedenmyyntipisteestä, täytyy asiakkaan tehdä sopimus Hyvinkään Veden kanssa. Laskutus tapahtuu kuukausittain myyntipisteen kulutusmittarin mukaan.


Voit katsoa vedenmyyntipisteen ohjevideon Youtubesta.

Lisätietoja

Hyvinkään Vesi
Kerkkolankatu 42, 05800 Hyvinkää. 
Olethan etukäteen yhteydessä laskutukseen p. 040 832 5353 (avoinna arkisin 9–15). Vedenmyyntipisteen hinnat löytyvät Hyvinkään Veden hinnastosta.


Anssi Hietikko
verkostopäällikkö 
040 660 9621
anssi.hietikko@hyvinkaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anssi Hietikko
verkostopäällikkö 
040 660 9621
anssi.hietikko@hyvinkaa.fi

Kuvat

Asiakas näyttää korttia vedenmyyntipisteen lukulaitteelle.
Vedenmyyntipiste toimii asiakaskortilla.
Lataa
Vesipisteen on kiinnitetty letku.
Vedenmyyntipisteen käyttämiseen tarvitaan oma letku. Letku kiinnitetään vesipisteeseen kynsiliitimellä.
Lataa
Asiakas avaa vedenmyyntipisteen vesisulkua.
Vedenmyyntipisteen liittimen avaaminen.
Lataa

Linkit

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään tilinpäätös vuodelta 2023: Kaupungin tilikauden 2023 tulos odotetun hyvä poistuvien rahoituserien vuoksi9.4.2024 12:00:13 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupungin tilinpäätöksen ennakkotietojen mukaan kaupungin tilikauden tulos vuodelta 2023 on 26,6 milj. euroa. Vahvan tuloksen taustalla on poikkeuksellisen suuria hyvinvointialueuudistukseen liittyviä rahoituseriä, jotka poistuvat kaupungin tulopohjasta takautuvasti. Kaupunki ei ottanut uutta lainaa viime vuonna, mutta seuraavina vuosina lainakanta kasvaa nopeasti suurten rakennusinvestointien vuoksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye