HOK-Elanto

Prisma Iso Omenan uudistus päätökseen

Jaa

Reilun kahden kuukauden mittainen uudistus Prisma Isossa Omenassa on valmistumassa. Myymälän kruununjalokivinä toimivat etenkin upea uudistettu makeisosasto sekä Ruokatorin valmisruokavalikoima, josta jatkossa saa niin valmiiksi pakattuja annoksia kuin kotimaisia wingsejäkin. Uudistunutta myymälää juhlitaan 21.3. alkaen.

Kauppakeskus Isossa Omenassa sijaitsevan Prisman tammikuun alussa alkanut uudistus on valmistumassa. Uudistunutta myymälää juhlitaan 21. maaliskuuta alkaen muun muassa kakkukahvien ja yllätystapahtumien merkeissä. 

Reilun kahden kuukauden aikana Prisma Iso Omena uusittiin lähes kauttaaltaan. Suurimmat muutokset kokivat makeis- ja pähkinäosasto, kassalinjasto, sekä kauneuden ja hyvinvoinnin osasto. Makeis- ja pähkinäosastoa on päivitetty elämyksellisemmäksi ja tarjolla on entistä laajempi valikoima tuotteita. Kauneuden ja hyvinvoinnin osastolla päivitettiin esillepanoja asiakasystävällisemmiksi ja inspiroivammaksi, jotta asiakkaiden olisi jatkossa entistä viihtyisämpää päivittää kosmetiikkavarastojaan. Myös palveluvalikoimaa uusittiin. Myymälässä paikan päällä tuoreita herkkuja valmistava Fazer-leipomo on saanut uuden, upean ilmeen. Lisäksi myymälän valikoimaan lisättiin Ruokatorilla valmiiksi pakattuja patonkeja sekä kylmiä ja lämpimiä ruoka-annoksia, joita voi ostaa mukaan heti syötäväksi tai myöhemmin lämmitettäväksi. Tarjooman kruunaa myymälään saapunut Siipiyhtiön siipibuffet, josta saa kotimaisesta kanasta paikan päällä valmistettuja siipiä eli wingsejä kilohinnalla haluamansa määrän.  

Myös kassalinjastoa uudistettiin ja itsepalvelukassojen määrää lisättiin nopeuttamaan asiointia. Lisäksi myymälästä löytyy jatkossakin Kerää ja Skannaa -palvelu, jossa asiakas voi kerätä ostoksensa suoraan ostoskasseihin ja skannata ne jo myymälää kiertäessä.  Uudistuksen yhteydessä myös myymälän takatilat uudistettiin työn sujuvuuden ja henkilökunnan viihtyvyyden parantamiseksi. 

–  Kuuntelimme asiakkaidemme sekä henkilökuntamme toiveita uudistuksen suhteen ja saimme mielestäni upean, asiakasystävällisen toteutuksen aikaiseksi. Meillä käy asiakkaina paljon etenkin lapsiperheitä, jotka haluavat ostaa kerralla kaiken aina kosmetiikasta ja leluista ruokatarpeisiin, joten otimmekin uudistuksessa huomioon niin lapset kuin aikuisetkin. Loimme myymälään muun muassa lasten maailman, jonne keräsimme kaikki lasten tuotteet ja tarvikkeet yhdeksi kokonaisuudeksi helpottamaan perheen kaupassa käyntiä, kertoo Prismajohtaja Merja Piispanen.  

Vastuullisia ratkaisuja  

Myymälän kylmätekniikka päivitettiin uudistuksen yhteydessä energiatehokkaammaksi ja sen myötä kylmäjärjestelmän energiankulutus laskee noin 25 prosenttia aiempaan nähden. Kaikki myymälän kylmäkalusteet käyttävät jatkossa ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia kylmäaineena. Asiakkaille näkyvänä uudistuksena tulivat uudet ovelliset kylmäkalusteet, jotka ovat energiatehokkaampi ratkaisu avonaisten kalusteiden sijaan. Kaupan kylmälaitteet muodostavat isoimman osan myymälöiden aikaansaamista päästöistä sekä energiankulutuksesta.  

Uudistuksen yhteydessä myös hedelmä- ja vihannesosaston näytöt sekä muiden päivittäistavaroiden hintakyltit päivitettiin sähköisiksi paperisten sijaan.  

Prisma Iso Omena 

  • Osoite: Piispansilta 11, 02230 Espoo 

  • Uudistus alkoi tammikuussa ja valmistuu 21. maaliskuuta 

  • Uudistunutta myymälää juhlitaan 21.3.2024 alkaen 

  • Aukioloajat: ma-su 6.00–00.00 

Yhteyshenkilöt

HOK-Elanto

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 680 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli 2,6 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 800 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla. 

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkku, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy:n Alepa-ketjun muutosneuvottelut ovat päättyneet27.3.2024 15:00:00 EET | Tiedote

HOK-Elanto Liiketoiminta Oy on saanut päätökseen tammikuussa alkaneet muutosneuvottelut. Muutosneuvottelut koskivat Alepa-ketjun myymäläpäälliköitä. Muutosneuvottelut käytiin toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Myymäläpäällikkötehtävien alkuperäinen vähennystarve muutosneuvotteluesityksessä oli 65. Neuvottelujen aikana suunnitelma tarkentui henkilöstöltä tulleiden hyvien ratkaisuehdotusten mukaisesti siten, että lopullinen vähennystarve myymäläpäällikkötehtävistä on 52. Kaikille päättyvistä tehtävistä irtisanotuille on tarjottu muita työtehtäviä HOK-Elannon palveluksesta. Muutoksella ei ole vaikutusta Alepa-myymälöiden lukumäärään. Lähikaupan rooli asiakkaiden arjessa on murroksessa. HOK-Elannon tavoitteena on uudistaa Alepa-ketjua strategiansa mukaisesti vastaamaan yhä vahvemmin muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen, ja varmistaa edellytykset tulevaisuuden menestykselliseen liiketoimintaan. Muutosneuvotteluilla haettiin Alepalle yhtenäisempää ja tehokkaampaa jo

HOK-Elannon vuosi 2023: ennätysmäärä maksettuja Bonuksia ja uusia asiakasomistajia, liikevaihto kasvoi yli 6 prosenttia 2,6 miljardiin euroon22.2.2024 10:05:00 EET | Tiedote

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon vuosi 2023 oli menestyksekäs. Asiakasomistajien määrä kasvoi ennätyksellistä tahtia: uusia asiakasomistajia liittyi yli 37 000 ja asiakasomistajia oli vuoden lopussa yhteensä yli 680 000. HOK-Elannon asiakasomistajat hyötyivät jäsenyydestään ennätyksellisellä tavalla: heille maksettiin yli 90 miljoonaa euroa Bonusta ja maksutapaetua. HOK-Elanto-konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 2023 edellisvuodesta 6,3 prosenttia 2 567 miljoonaan euroon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye