Veikkaus Oy

Lotosta miljoona euroa nettipelaajalle Valkeakoskelle

Jaa

Lotosta löytyi kierroksella 11/2024 yksi täysosuma. Miljoonan euron voitto osui nettipelaajalle Valkeakoskelle.

Miljoonan euron voiton napannut valkeakoskelainen nettipelaaja saa voittonsa kolmen viikon karenssiajan jälkeen suoraan tililleen.

– Paljon onnea tulevalle miljonäärille! Rahojen saamista odotellessaan voittaja on erittäin tervetullut voittajakahveille Veikkauksen pääkonttorille juhlistamaan onnenpotkuaan, Veikkauksen viestintäpäällikkö Pipsa Öhman toivottaa.

Arvonnassa ei löytynyt 6+1-tuloksia.

Loton kierroksen 11/2024 oikea rivi on 19, 21, 23, 24, 26, 30, 35 ja lisänumero 6. Plusnumeroksi arvottiin 1.

Ensi viikolla (kierros 12/2024) Lotossa on tarjolla miljoonan euron potti.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 3 9 9 5 3 4. Jokerista löytyi yksi tuplattu 6 oikein -tulos, jolla voitti 40 000 euroa.

Lauantai-Lomatonnin voittorivi on Istanbul 26. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin yhdeksän kappaletta.

Lottolähetyksen insertissä kuultiin tällä viikolla lottovoittajien haaveista ja niiden toteuttamisesta. Loton päävoittoja on jaettu pelin historiassa yli 3 500 kappaletta. Voittorahoja on käytetty suomalaiseen tapaan hyvin tavallisiin asioihin kuten autoihin, asuntoihin ja muiden auttamiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye