Rukalla järjestetään viikonloppuna Suomen suurin after ski -festivaali: Harmaa Rinne Festivalille odotetaan oheistapahtumineen 10 000 kävijää

Jaa

Suomen suurin after ski -festivaali Harmaa Rinne Festival järjestetään Rukan upean talvisissa maisemissa 22.–23.3.2024. Rukan hiihtostadionilla nähdään kahden päivän aikana kolmella eri lavalla muun muassa JVG, Sanni, Alma, Ibe, Kuumaa, Tommy Cash sekä UMK-voittaja Windows95man. Lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja osa lipputyypeistä on myymässä loppuun.

Original Snowhousen lumirakentamisesta on vastannut Parkworks, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja rakentamaan lumesta hiihtokeskuksille erikoissuorituspaikkoja, kuten lumiparkkeja. Kuva: Johannes Rinne / Parkworks
Original Snowhousen lumirakentamisesta on vastannut Parkworks, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja rakentamaan lumesta hiihtokeskuksille erikoissuorituspaikkoja, kuten lumiparkkeja. Kuva: Johannes Rinne / Parkworks

Harmaa Rinne Festival on suuruusluokaltaan ainutlaatuinen talvifestivaali, jonne odotetaan oheistapahtumineen 10 000 kävijää kahden päivän aikana. 

“Olemme aiemmin toteuttaneet isoja kesäfestivaaleja, kuten Kesärauhan ja Knotfestin Turussa. Nyt festivaalikausi 2024 alkaa uuden aluevaltauksen merkeissä Rukalta, kun saamme tuoda hiihtokeskusten ykköseen parhaat kotimaiset artistit ja muutaman kansainvälisen esiintyjän keskellä talvea. Tapahtuman rakentaminen on alkanut viime viikon lopulla ja etenee täysin aikataulun mukaan. Lipunmyynti käy tällä hetkellä vilkkaasti ja osa festivaalin lipputyypeistä ja jatkolipuista on myymässä lähiaikoina loppuun,” hehkuttaa Harmaa Rinne Festivalin promoottori Pietu Sepponen.   

Rukan Hiihtostadion tarjoaa täydelliset puitteet talvifestareille. Pohjois-Suomen suurin ulkoilmassa järjestetty talvifestivaali tuo yhteen laskettelun, tämän hetken kuumimmat artistit ja after ski -bileet. Festivaalin ainutlaatuisin lava tulee olemaan lumen sisälle tunneliksi rakentuva Original Snowhouse, jonka ohjelmisto koostuu elektronisesta musiikin artisteista ja dj:stä. Yli 20 metriä pitkän lumistagen lisäksi alueella on myös kaksi suurempaa lavaa, joilla nähdään upea kattaus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja.

Ruokatarjonnassa on panostettu monipuolisuuteen: tarjolla on annoksia lähialueen muikuista aina paikan päällä paistettuihin espanjalaisiin churroihin. Original GOLD VIP -ravintolassa tarjoillaan Riipisen riistaravintolan suunnittelema VIP-menu, jonka keskiöön on nostettu tuoreet, laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet.

Harmaa Rinne Festivalin järjestää turkulainen Sunborn Live, joka on tullut tunnetuksi muun muassa vuoden festivaalina palkitun Kesärauhan ja 2022 kesällä Turussa järjestetyn Knotfest Finlandin taustalta. Sunborn Live järjestää lisäksi vuositasolla useita kymmeniä suurkonsertteja ja klubikeikkoja Turun Logomossa.

Harmaa Rinne Festivalilla on mukana myös itseoikeutetusti suomalaisten rakastama lonkero eli Hartwall Original Long Drink, joka on tapahtuman pääyhteistyökumppani. 

Harmaa Rinne Festival 2024

Pe–la 22.–23.3.2024 Rukan Hiihtostadion: 

JVG, Sanni, Alma, Anssi Kela, Cledos, Evelina, Ibe, Karri Koira, Kuumaa,

Lauri Haav, Rebecca & Fiona, Sini Sabotage, Tommy Cash, Tuuli, Windows95man, 

Barbitalo, Hanna Ojanen, Irma & Helmz, Jori Hulkkonen, 

Lenno, Nelli Milan, Trevor Deep Jr., Winter Games

Harmaa Rinne Festival -jatkot: 

Asa, Bee, Costee, Dog Hustlers, Ramses II, Shrty, 

Paha Vaanii DJ’s, Tavastian Lauantaidisko DJ’s

www.harmaarinnefestival.fi 

www.lippu.fi/harmaarinne

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ilmakuva festivaalialueesta. Kuvaaja: Johannes Rinne / Parkworks
Ilmakuva festivaalialueesta. Kuvaaja: Johannes Rinne / Parkworks
Lataa
Original Snowhouse rakentuu lumen sisälle Harmaa Rinne Festivalin elektronisen musiikin lavaksi. Kuvaaja: Johannes Rinne / Parkworks.
Original Snowhouse rakentuu lumen sisälle Harmaa Rinne Festivalin elektronisen musiikin lavaksi. Kuvaaja: Johannes Rinne / Parkworks.
Lataa
Harmaa Rinne Festivalilla esiintyvät Suomen eturivin artistit ja muutama kansainvälinen mielenkiintoinen esiintyjä.
Harmaa Rinne Festivalilla esiintyvät Suomen eturivin artistit ja muutama kansainvälinen mielenkiintoinen esiintyjä.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Britannian albumilistan kärkinimi The Libertines Kesärauhaan17.4.2024 09:57:29 EEST | Tiedote

Turun Linnanpuistossa 7.–9. kesäkuuta juhlittavan Kesärauhan ohjelmisto vahvistuu, kun perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty The Libertines. Aiemmin julkistettujen pääesiintyjien 070 Shaken ja Slowdiven rinnalla esiintyvä The Libertines on tällä hetkellä Britannian albumilistan kärjessä. Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja nykyiset lippuhinnat ovat voimassa 30.4. saakka.

Turun Terassikesään kahdeksan uutta artistia - Ellinoora esiintyy Turun taiteiden yönä Turku Energian sisäpihalla ikärajattomalla keikalla!12.4.2024 10:00:01 EEST | Tiedote

Turku Energian sisäpihan uniikissa miljöössä järjestettävä Turun Terassikesä saa täydennystä viiden uuden keikkaillan myötä. Uusina artisteina julkistettavat Stratovarius, Sonata Arctica, Ege Zulu, jambo, Amorphis, Lost Society, Vesterinen Yhtyeineen ja Ellinoora laajentavat entisestään Turun tulevan kesän keikkatarjontaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye