Tamro Oyj

Heikki Koski Medaffcon Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Medaffcon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.4.2024 alkaen Tamron palveluliiketoiminta- ja kehitysjohtaja Heikki Koski. Medaffcon on Tamro Oyj:n tytäryhtiö. Medaffconin nykyisellä toimitusjohtajalla Jarmo Hahlilla on jatkossakin keskeinen rooli yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa uudessa tehtävässään konsultointiliiketoiminnan johdossa.

Medaffcon tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin ja on keskittynyt erityisesti vaikuttavuuden arviointiin sekä terveystietoon perustuvien tutkimusmenetelmien kehittämiseen ja hyödyntämiseen. Vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista halutaan viedä jatkossa myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Jarmo on tehnyt ansiokasta työtä Medaffconin johdossa vuodesta 2010 ja vahvalla asiantuntemuksellaan rakentanut tiiminsä kanssa perustaa tulevaisuuden kasvulle. Näemme yhdessä, että nyt on oikea hetki kasvattaa liiketoimintaa, ja panostamme sekä kotimaan liiketoimintaan että kansainvälistymiseen, toteaa Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

– Olen saanut olla yhdessä medaffconilaisten kanssa kehittämässä Medaffconin toimintaa jo yli kolmen vuoden ajan, ja on ilo jatkaa tätä työtä nyt toimitusjohtajan roolissa. Medaffconilla on erinomainen porukka ja asiantuntijuus, huipputyytyväiset asiakkaat ja kaikki edellytykset toteuttaa tuloksekkaasti uutta kansainvälisen kasvun strategiaa, Heikki Koski sanoo.

Medaffcon Oy

Medaffcon Oy on vuonna 2009 perustettu asiantuntijapalveluyritys, joka tarjoaa tutkimus- ja asiantuntijapalveluita lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Palveluissamme yhdistyvät vahva lääketieteellinen ja terveystaloustieteellinen osaaminen sekä modernit datatieteet. Keskeiset osaamisalueemme ovat tosielämäntietoon perustuva RWE-tutkimus sekä lääketieteelliset ja market access -asiantuntijapalvelut. Medaffconin palvelut ja niiden laatu perustuvat korkeatasoiseen ja laaja-alaiseen sisältö- ja prosessiosaamiseen sekä vahvaan yhteistyöverkostoon lääketeollisuudessa, terveydenhuollossa, akatemiassa ja tutkimusyhteisöissä.

Medaffcon toimii Suomessa ja Ruotsissa sekä yhteistyöverkostojen kautta muissa Pohjoismaissa. Yritys työllistää noin 30 asiantuntijaa.

Medaffcon on ollut vuodesta 2017 alkaen Tamro Oyj:n tytäryhtiö ja kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Lue lisää: medaffcon.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin. Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja. Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien. 

Tamro Oyj:n liikevaihto on 1,6 miljardia euroa, ja meillä työskentelee 470 ammattilaista. Tytär- ja yhteisyrityksiämme ovat Medaffcon Oy ja Pharmac Finland Oy. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.  

Lue lisää: www.tamro.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tamro Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye