Kutsu: Sauli Kemppaisen MAKU! - Tähtikokin salaisuudet -kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 4.4.2024, klo 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.
Sauli Kemppainen on kansainvälisen uran tehnyt, Michelin-tähdellä useaan otteeseen palkittu ravintola-ammattilainen. Hänellä on aina maku edellä ruuanlaitossa. Sauli tavoittelee maksimaalista makunautintoa ja yrittää ymmärtää raaka-aineita mahdollisimman hyvin, niiden lähtökohtia ja muuntumismahdollisuuksia.

Elämässä on tärkeää ymmärtää mikä on väärin että voi ymmärtää mikä on oikein. Tämä sama pätee 100% varmuudella myös ruuanlaitossa. Jos ymmärrät kaiken mikä on väärin maustamisessa, samalla ymmärrät periaatteessa kaiken mikä on oikein, siinä vaiheessa elämä on jo aika helppoa.
Kirja vastaa kysymyksiin: • Mitä on täydellinen maku? • Mitkä ovat hyvän maun peruselementit? • Mistä puhdas, aito, vahva ja luonnollinen maku syntyy? • Voiko täydelliseen makuun päästä kotioloissa vai tarvitaanko siihen ammattikeittiö ja ammatti- välineitä? • Kannattaako luonnollisen raaka-aineen makua muokata? • Tekeekö muokkaaminen sitä paremmaksi? • Maustaminen = raaka-aineen parempi maku? Onko näin? • Mitä ei kannata tehdä hyvälle raaka-aineelle?
Kirja on ilmestynyt maaliskuussa 2024.
Kirjan kustantaja on Readme.fi
Aika: Torstaina 4.4.2024, klo 15.00
Paikka: Lönnrotinkatu 18 A, 2. krs, 00120 Helsinki
Ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 27.3.2024 jussi.kiilamo@readme.fi
Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt: jussi.kiilamo@readme.fi
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki
010 5060 400

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Readme.fi
KUTSU: Tinskun keittiössä - Helposti herkullista -kirjan julkistustilaisuus 9.10.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.18.9.2025 10:55:02 EEST | Kutsu
Uusi keittokirja tuo kotiruokaan makua, muistoja ja rentoa otetta. Tiina Varjus, Tinskun keittiö -blogin ja somekanavien takaa tuttu kotikokki, julkaisee esikoiskeittokirjansa Tinskun keittiössä – Helposti herkullista. Kirja on rakkaudella koottu kokoelma reseptejä, jotka syntyvät arjen keskellä – liemikuutioita kaihtamatta, grillausmaustetta häpeämättä ja herne-maissi-paprikaa arvostaen.
KUTSU: Antti Helinin ja Kimmo Lahden Kylmää käteistä - Tarina miehestä joka toi kokaiinin Suomeen -kirjan julkistustilaisuus 1.10.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A 2.krs.16.9.2025 09:32:07 EEST | Tiedote
Rikollisen hauska tositarina miehestä, joka toi kokaiinin Suomeen.
KUTSU: Eveliina Uosukaisen 365 - Hyvä elämä -kirjan julkistustilaisuus 16.9.2025 KLO 15.00 Lönnrotinkatu 18 A sisäpiha.4.9.2025 10:52:41 EEST | Kutsu
365 – HYVÄ ELÄMÄ vie lukijan syvemmälle itsetuntemukseen ja auttaa löytämään keinoja elää omannäköistä ja tasapainoista elämää. Tämä kirja tarjoaa käytännönläheisiä ja inspiroivia ajatuksia, jotka tukevat henkilökohtaista kasvua ja elämänlaadun parantamista.
Heikki Kullan F1-Suomalainen kronikka - Tallit ja kuskit -kirja ilmestyy 18.9.2.9.2025 10:30:40 EEST | Tiedote
F1-historiassa suomalaiskuskit ovat urallaan edustaneet yhteensä 30 Grand Prix -tallia. Näistä toki Lotuksella, Sauberilla ja McLarenilla on ajanut neljäkin eri suomalaispilottia. Kun Suomen passin omistava maailmanmestari Nico Rosberg lasketaan mukaan, tiimimäärä kasvaa vielä kahdella.
Jari Porttilan Kohtalona Elvis -kirja ilmestyy syyskuussa!27.8.2025 09:34:44 EEST | Tiedote
Kirja paljastaa muun muassa, kuka otti viimeisen kuvan Elviksestä arkussa. Tähän päivään saakka on pysynyt mysteerinä, kuka oli se henkilö, joka otti 100 000 dollarin arvoisen kuvan Elviksestä arkussaan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme