Berner Oy

Beconfident luottaa valkoiseen hymyyn: esteettiset suunhoitotuotteet osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsevarmaa oloa

Jaa

Bernerin valikoima täydentyy ruotsalaisen Beconfident-brändin esteettisillä suuhygieniatuotteilla, joilla tavoitellaan valkoista hymyä. Innovatiivinen valikoima tarjoaa hellävaraisia ja turvallisia hoitotuotteita kotivalkaisuun ja suuterveyden ylläpitoon. Tuotteita tähdittää tuloksellinen teknologia ja ihonhoidostakin tutut raaka-aineet. Suomen markkinoilla on saatavilla kolme Beconfident® -tuotekategoriaa: valkaisevat hammastahnat, itsevalkaisutuotteet ja sähköhammasharja.

Beconfident on ruotsalainen suunhoidon asiantuntija, jonka tuotekehityksessä yhdistyvät uusimmat suunterveyttä tukevat ainesosat ja tuloksellinen teknologia.

Brändin lähtökohtana on tarjota erinomaisen hinta-laatusuhteen turvallisia ja ensiluokkaisia kotihoitotuotteita valkaisevaan hammashoitoon. Monipuolisesti suun terveyttä tukevat tuotteet tuovat positiivisen tuulahduksen osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsevarmaa oloa. Pohjoismaiset Beconfident-tuotteet kehitetään Ruotsin Båstadissa yhdessä alan asiantuntijoiden ja hammaslääkäreiden kanssa.  

Kaikki tuotelupaukset perustuvat kliinisiin tutkimuksiin ja niiden todentamisessa käytetään Vita Shade Scale -mittausasteikkoa, joka on maailmanlaajuisesti markkinoiden käytetyin valkaisutehon mittausmenetelmä. *

Erikoishoitotuotteiden kysyntä vauhdittaa suunhoidon kategorian kasvua

Esteettinen suunhoito on trendi, josta on tullut monelle osa päivittäistä kauneudenhoito- ja hygieniarutiinia suurempien korjaustoimenpiteiden sijaan. Jopa 43 prosenttia suomalaisista kertoo käyttävänsä pääasiallisena hammastahnana valkaisevia ominaisuuksia sisältävää hammastahnaa.**

Suunhoidon trendeissä korostuvat erityisesti kohdennetut erikoishoitotuotteet kuten erikoishammastahnat, hammasharjat ja suuvedet, jotka kiihdyttävät kategorian kasvua. ***

Beconfident-hammastahnat: uusi makumaailma kohti valkoisempaa hymyä

Elämykselliset monitoimihammastahnat sopivat päivittäiseen käyttöön osana valkaisurutiinia. Valkaisuteho on jopa kaksi astetta 14 päivässä ja jopa neljä astetta 28 päivää kestäneessä käytössä, kun hampaita harjataan oikeaoppisesti kaksi kertaa päivässä.*

Hammastahnojen matala hankausarvo RDA 42 ****on kiilleystävällinen myös pitkäaikaiskäytössä. Valkaiseva teho perustuu kalsiumperoksidiin, jonka hitaasti happea vapauttavat ominaisuudet mahdollistavat luonnollisen ja tehokkaan vaihtoehdon hampaiden valkaisuun ilman vetyperoksidia.

Beconfident hammastahnoissa on uudenlainen yhdistelmä ihonhoidostakin tuttuja raaka-aineita, kuten suu- ja ienterveyttä tukevaa C-vitamiinia ja tulehdusta vähentävää hyaluronihappoa. Valkoinen hiili vähentää epämiellyttäviä tuoksuja ja pitää hengityksen raikkaana kahdeksan tunnin ajan. Suosituksen mukainen määrä natriumfluoridia ja eritrytolia ehkäisevät plakin muodostumista ja hampaiden reikiintymistä.

Vegaaneille sopivien koostumuksien raaka-aineista 98 prosenttia on luonnollista alkuperää. Uusi makumaailma tarjoaa aisteja herättelevän suunhoitokokemuksen erityisissä makuyhdistelmissä: kookos + minttu, acai+ minttu, mansikka + minttu, vahva minttu ja hellävarainen minttu.

Kaksivaiheinen makuyhdistelmä vapauttaa ensin miedon ensimaun. Loppumakuna kaikissa hammastahnoissa on raikastava minttu.

Hellävaraiset koostumukset ovat vapaita natriumlauryylisulfaatista, joka voi aiheuttaa joillekin henkilöille suun ja ikenien ärsytystä.

Beconfident hampaita valkaiseva yöseerumi

Koostumus sisältää nestemäistä kalsiumia, joka vahvistaa kiillettä ja korjaa kiilteen mikrohalkeamia. Geeli sisältää myös tetranatriumpyrofosfaattia, joka tukee värimuutoksien liukenemista hampaista ja ehkäisee hammaskiven muodostumista. Lisäksi kamomillalla on rauhoittava vaikutus. Sisältää kotivalkaisuun soveltuvan määrän 0,1 prosenttia valkaisevaa vetyperoksidia.

Beconfident X3-hampaidenvalkaisuliuskat

Helppokäyttöiset kotivalkaisuliuskat valkaisevat hampaita jopa kolme astetta kymmenen päivän käytössä. * Valkaisuteho perustuu aktiiviaineiden yhdistelmään: bikarbonaatti, kookossulfaatti ja 0,1-prosenttinen vetyperoksidi.

Hammasliuskoissa yhdistyy kaksi innovatiivista vaikutusmekanismia. Ensimmäiseksi vapautuva Dual Boost-geeli poistaa hellävaraisesti hampaan pinnalliset tummentumat vahingoittamatta hammaskiillettä. Valkaisun toisessa vaiheessa vapautuu tehokas Whitening Complex -ainesosa, joka poistaa värjäytymät ja valkaisee hampaita nopeasti ja hellävaraisesti.

Beconfident X4 Pro -kotivalkaisupaketti: tehokas vetyperoksiditon valkaisumenetelmä

Beconfidentin tehokkain kotihoitotuote Suomen markkinoilla valkaisee hampaita jopa seitsemän astetta kymmenen päivän aikana. * 

Teho perustuu Triple Boost Max -mekanismiin, joka yhdistää kolme aktiivista aineosaa: 5,5-prosenttisen PAP-aineosan, natriumbikarbonaatin ja kookossulfaatin. Yhdistelmä on toistaiseksi markkinoiden tehokkain peroksiditon valkaisumenetelmä. PAP-ainesosa eli luomu peroksihappo saa aikaan korkean hapettumisreaktion, joka on välttämätön valkaisuprosessissa.

Pakkaus sisältää hampaiden kuntoa tukevan ja rauhoittavan Protect & Repair -jälkihoitogeelin, jota suositellaan käytettäväksi aina valkaisuaineen käytön jälkeen. Noin 97 prosenttisesti hydroksiapatiittia sisältävä geeli paikkaa ja vahvistaa kiillettä sekä pidentää valkaisun tulosta.

Paketti sisältää itse muotoiltavat valkaisumuotit hampaille. Saatavilla myös täyttöpakkaus ilman valkaisumuotteja.

Beconfident Sonic Silver -sähköhammasharja: jopa 62 prosenttia vähemmän plakkia

Modernisti muotoiltu sähköhammasharja on olennainen osa suun terveyttä.

Sonic Silver -sähköhammasharjan erinomainen puhdistusteho perustuu ultraäänivärähtelyyn, joka tuottaa toissijaisen puhdistavan vesiliikkeen. Ominaisuus mahdollistaa puhdistustehon myös harjasten ulottumattomista paikoista kuten hampaiden välistä.

Sähköhammasharja värisee nopeudella 38 000 / 76 000 värähtelyä/ liikettä minuutissa. Tutkimukset osoittivat, että sähköhammasharja vähensi plakin määrää jopa 62 prosenttia kymmenen päivän käytön aikana verrattuna manuaaliseen hampaiden harjaukseen.

Sonic Silver -sähköhammasharjan käyttömukavuuksiin kuuluu hiljainen ääni ja poikkeuksellinen, jopa 90 päivää kestävä akun kesto. Vähäisempi latauskertojen määrä ylläpitää akun ja hammasharjan kestävyyttä pitkäaikaiskäytössä.

Ruotsin Aftonbladet valitsi Sonic Silver -sähköhammasharjan parhaaksi suuhygieniatuotteeksi vuonna 2020 kauneusraadin toimesta. Ruotsissa kuluttajille tarjottiin 90 päivän kokeilujakso rahat takaisin takuulla, joka tuotti 0 % palautuksia vuonna 2020–2021.

Sähköhammasharja tarjoaa kolme ohjelmaa hampaiden puhdistukseen. Harjaspäistä voi valita mieleisen, normaalin tai valkaisua tukevan. 2 vuoden takuu.

Suositushinnat

Beconfident valkaisevat hammastahnat, 75 ml, 5,90 EUR
Beconfident hampaita valkaiseva yöseerumi, 10 ml, 19,90 EUR
Beconfident X3-valkaisuliuskat, 10 päivää, 29,90 EUR
Beconfident X4 Pro -kotivalkaisupaketti itsemuotoiltavilla kiskoilla, 2x10 ml, 64,90 EUR
Beconfident X4 Pro -täyttöpakkaus, 2x10 ml, 39,90 EUR
Beconfident Sonic Silver -sähköhammasharja, 79,90 EUR
Beconfident Sonic-vaihtoharjakset 2 kpl, tavallinen 13,90 EUR/ valkaiseva, 19,90 EUR

Kuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/Jxndzh98dbW

Saatavilla

Beconfident-tuotteet ovat saatavilla huhtikuussa 2024 valikoiduista apteekeista.

*Beconfident® tuotteiden valkaisutehon mittaamiseen käytetään “Vita shade scale” -menetelmää, joka vertaa ja mittaa tulosten tehokkuutta. Vita Shade Scale on ainoa valkaisumittaus menetelmä, jota amerikkalainen hammaslääkäri järjestö ADA (American Dental Association) käyttää. Menetelmä on maailmanlaajuisesti käytetyin valkaisutehon mittausmenetelmä markkinoilla. Lopputulokseen vaikuttavat muun muassa yksilöllinen lähtötilanne ja hammasluun väri sekä elintavat.
**Kvantitatiivinen tutkimus, Kuulas Helsinki, 2021. Tutkimukseen vastasi yhteensä 503, 18–60-vuotiasta taloutensa hammastahnahankinnoista vastaavaa henkilöä, jotka ovat käyttäneet valkaisevia ominaisuuksia sisältäviä hammastahnoja viimeisen vuoden aikana. 
***Statista: suuhygieniatuotteiden kasvu noin 1,5–2 % vuodessa Suomen markkinoilla.
*** *RDA-luku eli hankausarvo kuvaa hammastahnan hankaavuutta eli sitä, minkä verran se kuluttaa hampaan pintaa. RDA-lyhenne tulee englanninkielisistä sanoista relative dentin abrasivity tai radiotrace dentin abrasivity.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Berner Oy

Tanskalainen GOSH-kosmetiikkabrändi lanseeraa tuotteen yhdessä kotimaisen pop-tähden ABREUn kanssa19.4.2024 18:40:00 EEST | Tiedote

Toiselle vuodelle edennyt kumppanuus tekee näyttävän sisääntulon ABREUn itse suunnitteleman tuotteen lanseerauksella. Kyseessä on ensimmäinen kotimaisen artistin julkaisema meikkituote Suomen markkinoilla kansainvälisen kosmetiikkabrändin kanssa. Uutuustuote Lip Filler Sintra -huulikiilto kantaa ABREUn kotikaupungin Sintran taianomaista tunnelmaa ja johdattaa kuluttajan Portugalin aurinkoon.

Huile Prodigieuse Or Florale: kahden NUXE-kuivaöljyn hurmaava hybridi antaa iholle ruusukultaisen hehkun ja ravitsee ihoa seitsemällä kasviöljyllä17.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

Tänä keväänä NUXE esittelee kahdesta kuivaöljystään muodostuvan hybridituotteen, Huile Prodigieuse Or Florale -kuivaöljyn, joka tuo iholle hehkua kauniissa ruusunkultaisessa sävyssä. Koostumuksen sydämessä ovat ikonisesta Huile Prodigieuse -kuivaöljystä tutut kasviöljyt, jotka ravitsevat ja pehmittävät ihoa. Monikäyttöinen kuivaöljy sopii käytettäväksi kasvoille, vartalolle ja hiuksille sekä tuo arkeen ripauksen loistetta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye