Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Sysmän uusi Ruokatori tarjoaa tuoreet kalat ja lihat asiakkailleen vuoden ympäri

Jaa

Uudistuneen S-market Sysmän avajaisia vietetään tällä viikolla, kun alkuvuoden kestänyt uudistusremontti on saatu päätökseen. Uudessa kaupassa on entistä laajempi valikoima sekä täysin uusi Ruokatori, josta asiakkaat saavat jatkossa niin grillattavat, tuoreet kalat kuin valmisruoat, myös paikallisilta toimijoilta.

– Ruokatori on huikea uudistus kauppaamme! Sieltä saa tuoretta kalaa, lihaa, valmisruokaa ja grillituotteita, valikoima ja painotukset vaihtelevat sesongin mukaan, S-marketien viikkotarjoukset tulevat siis myös sysmäläisten ostettavaksi, S-market Sysmän marketpäällikkö Marjukka Heinonen kertoo iloiten.

Kauppa uudistui myös muun valikoiman osalta, erityisesti avaintuoteryhmät saivat päivityksen, kun juustojen, leikkeleiden, makkaroiden, valmisruoan ja take-away-tuotteiden valikoimat laajenivat. Tuotevalikoimaa suunnitellessa on hyödynnetty saatavilla olevaa alueen asiakasdataa.

– Valikoimaa määritellessämme olemme hyödyntäneet SOK:n analyysityökalua, joka analysoi paikallista ostoskäyttäytymistä. Näin voimme todeta vastaavamme entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Kannustammekin kaikkia asiakkaitamme käyttämään ahkerasti Sinuntoive-palvelua tai kertomaan tuotetoiveista henkilökunnallemme, pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet parhaamme mukaan!

Avajaisviikolla paljon tapahtumaa

Uuden S-market Sysmän myymälän avajaisia vietetään torstaina 21.3., jolloin myymälä avataan asiakkaille poikkeuksellisesti vasta kello 10.00. Ensimmäiselle 800 asiakkaalle tarjotaan Viipurilainen Kotileipomon valmistama Hämeenmaa 120 vuotta juhlapala -leipä. Kaupassa on myös elävää musiikkia kello 17 saakka sekä tuote-esittelyjä.

Erilaisia tapahtumia on luvassa avajaisviikonlopun jokaiselle päivälle. Mukana juhlimassa ovat muun muassa paikalliset toimijat maistattamassa tuotteitaan.

Avajaisviikko huipentuu lauantaina 23.3. järjestettävään lastentapahtumaan, jossa Sini-nalle järjestää lapsille piirustuskilpailuarvonnan sekä jakaa ilmapalloja. Sunnuntaina Sysmän S-marketissa tarjoillaan avajaiskahvit kello 10–16.

Tervetuloa tutustumaan uusittuun S-market Sysmään!

Lisätietoja

Marjukka Heinonen, marketpäällikkö, 041 732 4817, marjukka.heinonen@sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaalla erinomainen alku juhlavuodelle: historian paras tulos ja 1 600 tuotteen hinnanlasku S-marketeissa2.2.2024 11:11:16 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa saavutti vuonna 2023 historiansa parhaan tuloksen. Erinomaista tulosta siivitti useamman toimialan hyvä menestys. Asiakasomistajille maksettiin viime vuonna ennätyssumma rahaa Bonuksina, 36 561 399 euroa. Henkilöstönsä Hämeenmaa palkitsee viime vuoden tuloksesta yhteensä yli kolmen miljoonan euron ylimääräisellä tulospalkkiolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye