Tempore Henkilöstöpalvelut oy

Tempore saa Suurin Nousija -palkinnon ja vahvistaa asemaansa alansa edelläkävijänä

Jaa

HÄMEENLINNA Tempore Henkilöstöpalvelut Oy on palkittu Suurin Nousija -palkinnolla Suomen Innostavimmat Työpaikat -kilpailussa pienten organisaatioiden sarjassa. Palkinnon saamisen myötä Tempore vahvistaa asemaansa alansa edelläkävijänä. Palkinto myönnetään merkittävälle kehitykselle henkilöstökokemuksen alueella. Tempore kuvaillaan positiiviseksi ja tukevaksi työympäristöksi, joka painottaa työntekijöiden hyvinvointia.

Palkinto myönnetään organisaatiolle, joka on osoittanut merkittävintä kehitystä henkilöstökokemuksen alueella PeoplePower-tutkimuksen indeksin mukaan.

Tutkimukseen osallistui lähes 200 000 työntekijää kymmeniltä eri toimialoilta ympäri Suomen. PeoplePower-tutkimus mittaa työntekijöiden omistautuneisuutta, innostuneisuutta ja yhteisöllisyyttä, tarjoten arvokasta tietoa yrityskulttuurista, organisaation toimivuudesta ja työntekijäkokemuksesta.  Palkinnot myöntää Eezy Flow vuosittain. Kaikki voittajat ovat täällä.

Temporen toimitusjohtaja Jaana Jantola toteaa:

"Tämä tunnustus on kunnianosoitus jokaiselle Tempore Henkilöstöpalvelut Oy:n työntekijälle. Se heijastaa sitoutumistamme työyhteisön ja yrityskulttuurimme jatkuvaan kehittämiseen. Uskomme vahvasti, että yhteistyö, luottamus ja avoin kommunikaatio ovat perusta menestyksellemme. Olemme kiitollisia, että nämä ponnistelut on tunnustettu näin merkittävällä tavalla."

Temporen palveluhenkilöstö kuvailee työpaikkaansa muun muassa näin: ”Luotettava työantaja”. ”Loistava yhteistyö”. ”Mahdollisuus itsensä kehittämiseen” ja ”Työnantaja ymmärtää työntekijöiden erilaisia elämäntilanteita.”

Tempore Henkilöstöpalvelut Oy on hyvinvointialueiden ja kuntien kumppani sijaishankinnassa ja henkilöstöresurssien turvaamisessa.

Yritys korostaa positiivisen työympäristön ja työntekijöiden hyvinvoinnin merkitystä, mikä on vahvistanut sen asemaa alansa edelläkävijänä ja nyt Suomen innostavimmat työpaikat -palkinnon saajana.

Lisätietoja antaa:

Jaana Jantola, Toimitusjohtaja Tempore Henkilöstöpalvelut Oy

050 408 1321

jaana.jantola@tempore.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tempore Henkilöstöpalvelut Oy on hyvinvointialueiden ja kuntien kumppani sijaishankinnassa ja henkilöstöresurssien turvaamisessa.

Temporen sijaisammattilaiset toimivat pääasiassa sosiaali- ja terveysalalla, mutta myös ateria- ja puhtauspalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa

Kumppanuus Temporen kanssa tarjoaa omistaja-asiakkailleen nopean, vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan hankkia sijaispalvelua.

Temporen palvelualusta yhdistää työn ja tekijän jopa sekunneissa. Sijaisammattilaiset voivat valita itselleen sopivat työvuorot yksiköissä eri puolilla Suomea.

Tempore maksaa palkan joka perjantai.


Tempore työllistää noin 16 000 sijaistyöntekijää. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli 86 518 239 euroa. Liikevaihdon volyymi kasvoi edellisestä vuodesta 8,6 %. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tempore Henkilöstöpalvelut oy

Tempore: Hyvinvointialueiden vuokratyövoiman käyttöä selvittävän verkoston raportista puuttuu eurojen vertailu22.2.2024 12:48:04 EET | Tiedote

Tempore haastaa sosiaali- ja terveysministeriön raportin vuokratyövoiman käytöstä hyvinvointialueilla, korostaen kustannusvertailun puutetta. Toimitusjohtaja Jaana Jantola painottaa vuokratyön merkitystä kriisiaikojen toiminnan turvaajana ja esittelee Temporen tarjoamien palveluiden kustannustehokkuuden. Yhtiön analyysi kyseenalaistaa käsityksen vuokratyövoiman taloudellisesta tehottomuudesta sekä avaa hinnoittelua ja kustannusrakennetta.

Hoitajapula ja hyvinvointialueiden aloitus: Näin sujui Tempore Henkilöstöpalvelut oy:n Vuosi 202330.1.2024 13:42:59 EET | Tiedote

Vuosi 2023 merkitsi merkittävää käännekohtaa sote-alalla uusien hyvinvointialueiden käynnistyttyä ja hoitajapulan ollessa yhä ajankohtainen haaste. Hyvinvointialueille ja kunnille sijaispalvelua tarjoava Tempore Henkilöstöpalvelut on ottanut aktiivisen roolin, tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja ja luoden uusia mahdollisuuksia sekä työntekijöille että asiakkaille. Vuoden 2023 aikana, keskellä jatkuvia muutoksia ja haasteita, Tempore on halunnut uudistua ja innovoida, sekä edistää alaa erityisesti läpinäkyvyydellä ja digitalisoinnilla.

Tempore lisää palkka-avoimuutta hoitoalalla: Keikkalaiselle arvio keikkapalkasta etukäteen26.1.2024 10:24:55 EET | Tiedote

Palkka joka perjantai -konseptistaan tunnettu Tempore lisää palkka-avoimuuttaan. Hyvinvointialueille ja kunnille sijaispalvelua tarjoava Tempore Henkilöstöpalvelut Oy ilmoittaa merkittävästä edistysaskeleesta keikkatyöntekijöidensä palvelualustalla. Helmikuun alusta lähtien työntekijä voi suoraan nähdä ennakkoarvion mahdollisesta keikasta maksettavasta palkasta ennen veroja ja lakisäteisiä vähennyksiä. Uudistus helpottaa keikkailijan töiden valintaa ja oman talouden etukäteissuunnittelua

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye